Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri tra 29, 2026 00:44

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 63 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autor Poruka
PostPostano: Uto ruj 14, 2010 13:44 

ruta je napisao/la:
Troje djece jest blagoslov. A budući da je mene i mog supruga Bog obdario plodnošću, bio bi znak velikodušnosti i pouzdanja u Boga da smo ih imali više.
Da se razumijemo, ne okrivljujem se ni zbog čega, samo mi je žao što mi vjera nije bila jača.

:D Ništa zato uvjek imaš šanse pomoći nekome tko ima problema a ima više djece. :D

Vrh

PostPostano: Čet srp 14, 2011 21:25 

alojzije je napisao/la:
Svjedoci smo da mi svi bliži ili dalji crkvi i vjeri zaziremo od više djece. Mislim da nije u pitanju neimaština jer u pravilu manje djece imaju bogatiji ljudi , pod tim mislim barem više od troje. Ja imam petero (četiri sina i curicu) iskreno ne bih vše , ali ako je božja volja .....
Mislim dok ne promjenimo način razmišljanja o djeci kao teretu neće se ništa promjeniti . često se čuje i ono "trebalo bi više djece ali ja nebih "

Da, djecu ljudi moraju početi doživljavati kao velik Božji dar koji treba prihvatiti s ljubavlju, radošću i zahvalnošću.
Vama čestitam na djeci i neka ih Gospodin blagoslovi i čuva zajedno s ostatkom vaše obitelji!

Vrh

PostPostano: Čet srp 14, 2011 22:20 

Kod:
="Matija

Da, djecu ljudi moraju početi doživljavati kao velik Božji dar koji treba prihvatiti s ljubavlju, radošću i zahvalnošću.
Vama čestitam na djeci i neka ih Gospodin blagoslovi i čuva zajedno s ostatkom vaše obitelji!
Hvala Matija ...
Želim ti dati jedan savjet , pusti nekad kompjuter da se malo ohladi , izađi van i druži se sa vršnjacima ..
I neka te Bog blagoslovi...

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 63 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Vrijeme na UTC + 01:00 sata