Citat:
A može li duh ozlijediti čovjeka?
Ne može, ne trebaš svladati borilačke vještine da bi se borio sa zlodusima.
Citat:
Noćas kad sam otišao spavati sam osjetio kao da je nešto prošlo kroz mene , kao neki magnetski val , i počelo mi je zujati u ušima.
Kad se tijelo opusti ili promijeni položaj, može tako reagirati sasvim prirodno.
Citat:
Postoje li duhovi kao mrtvi ljudi koji su oko nas.
Katekizam nas uči da je Bog stvorio osim ovog vidljivog, i nevidljivi (duhovan) svijet. Ali to nisu duše pokojnika koje bi lutale oko nas, zabluda je to misliti i na toj zabludi temelji se grijeh spiritizma (prizivanja pokojnika).
Jedan i jedini način na koji možemo biti i ostati u “kontaktu” sa umrlima je molitva Bogu, po Kristu, jer jedino Krist povezuje one na
nebu i nas na zemlji. “Nebo” ovdje nije fizičko mjesto.
Citat:
I št osu to zapravo mnogi ljudi vidjeli i snimili? I od kuda dolaze glasovi koje su ljudi snimili na evp (snimač namijenjen bilježenju svih čovjeku nečujnih glasova? Primjer: mali dječak je govorio s ocem (ili nekim ne sjećam se) i evp je snimio glas koji je rekao:"Ja sam tvoj najgori neprijatelj, gledam te dok spavaš." Jesu li to glasovi iz svijeta u međuprostoru ili što?
Jesi li siguran da su ti snimači provjerena stvar i da nisu nečija manipulacija?
Zlodusi postoje, ali mi to ni najmanje ne trebamo dokazivati ni tehnikom ni znanošću.
Potrebno je puno više vjerovati Bogu…
PS. Ima jedna lijepa molitva večernja i puno je lakše nakon svih tih "duhova" zaspati uz nju:
Pohodi, molimo te, Gospodine, ovo prebivalište i odagnaj od njega sve neprijateljske zasjede.
Tvoji sveti anđeli stanovali u njemu i u miru nas čuvali,
a blagoslov Tvoj bio uvijek nad nama. Po Kristu Gospodinu našemu. Amen.