Sorry, uskačem!
Prisilne misli su nešto protiv čega sam se i ja borio prije 30-ako god. Nisu bile grješne, ali PRISILNE jesi i uvijek su kao nešto tuđe.
Uzalud i psihijatri i psiholozi i njihove terapije uz medikamente.
Kad prihvatiš da to NIJE TVOJE - ne se boriti protiv njih, ne ih ni ignorirati, samo: "Baš me briga. TO NIJE MOJ"!
NE se zadržavati oko njih, NE analizirati ih. NE ni strahovati od njih... Lako je to reći, znam, ali jedini je put do iskorijenjenja.
.
Kad se pojave, prihvatit se...rješavanja križaljke, usisavača pa čisti kuću, cijepanje drva, i uz sve to računanje "dva i dva su 4. 4+4=8, 8+8=16...". Pa kad dođeš do 16 milijuna nema više prisilnih misli.
Svima će ovo biti glupo, bedasto, djetinjasto, zar ne? Ali PALI!
Tu je i sveta Misa, tu je sredina (ljudi). AKTIVNO se uključiti baš u svaki razgovor! Piši priču, mada nikad nisi! Piši dnevnik, mada nikad nisi! Radi bilo što - samo se NE PLAŠI prisilnih misli.
I nešto za utjehu: one su prisutne glavninom kod inteligentnih osoba.
Pa sad razmisli: inteligentna si osoba, a muče te prisilne misli. Nespojivo, zar ne? Da tako se čini promatraču sa strane, ali one jesu problem, kako napisah.
Bog ti dao MIRA! Mir, unutarnji, duhovni donijet će i duševni. A to je molitva.
Sad sve skupusi...

.
Ono najbitnije sam ispustio.
Prisilne misli su zapravo AUTOSUGESTIVNA "radnja", te "prisilne" misli nisu tuđe, od nekoga nametnute. To je tvoje mašte "djelo"...čime uvjetovano i kao posljedica čega nastalo je teško otkriti. Bitno da ih nitko tebi ne UTISKUJE. To je tvoje OSOBNO!
Moć autosugestije(AS) je izuzetno velika, moćna. AS može izliječiti mnoge bolesti, na vegetarivnom planu.
Pročitaj knjigu Moć autosugestije. Par detalja je na netu, a i naziv je sad promijenjen. Knjiga je daleeeko veća i na netu su skoro nebitne stvari. Ipak pogledaj(te).
http://wwwbloggercomprofile170428055887 ... sobom.htmllp!