Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pet tra 24, 2026 12:14

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Pravila foruma

Ovdje možemo postavljati svoja pitanja u vezi katoličkog nauka i duhovnosti,
a odgovore će pokušati dati prije svega oni sa teološkim znanjem.
Pitanja neka budu konkretna i jasna, te u vezi onoga što je bitno za naše spasenje i duhovni rast.

Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Pet svi 17, 2013 07:32 

Katolici na Internetu, hrvatska katolička stranica nedostupna je već neko vrijeme na staroj adresi http://www.katolici.org

Zna li itko što se dogadja?
Postoji li neki novi link ili..?

Hvala unaprijed

KJK

Vrh

PostPostano: Ned svi 26, 2013 08:43 

Nevjerojatno, nitko ni riječi!??! BvB :)

Vrh

PostPostano: Ned svi 26, 2013 09:35 

A što si očekivao da ti se odgovori, brate dragi? Kao što i sam vidiš stranica je "down", nedostupna, točnije - nema je.
E, sad, dugo nisam pratio tu stranicu ali ono što sam vidio povremeno navrativši zadnjih godinu-dvije točno se vidjelo da je stranica tj. ekipa koja ju vodi posustala, da se izgubio onaj stari polet i svježina.
Ne znam koliko često si ju ti posjećivao, ali da si bio redovniji mislim da bi morao primijetiti istu stvar. A možda su čak nešto i najavili na stranicama - kraj rada ili tako nešto.
Iskreno, uopće me ne bi začudilo da su skroz prestali s radom i da se stranica neće niti reaktivirati.
Zašto mislim tako?
Zato što su katolici.org bili jedna od prvih katoličkih stranica na "hr-internetu" uopće, sve se zasnivalo na volonterskom radu i doprinosima jedne skupine ljudi koji su to radili zaista punog srca i dobre volje.
Mislim da su kao stranica postojali i prije negoli su stranice pokrenule biskupije, nadbiskupije...da ne spominjem župe i razne organizacije i da su se svojevremeno s pravom nadali (i nudili se "u ruke" nadležnima, mislim HBK) kako bi i službeno mogli postati stranica pod okriljem neke od biskupija ili čak HBK, no to se nije dogodilo mada je bilo nekih susreta i planova po tom pitanju.
Jednostavno su i hladnokrvno zanemareni. Čitao sam nešto o toj problematici no ne sjećam se baš najtočnije jer je bilo jako davno.
Uglavnom, slažem se s tobom da je šteta da takva stranica više ne radi. Ostalo je tamo jako puno korisnih tekstova. Dosta toga sam svojevremeno i sam spremio na svoje računalo - nešto od meditacija, nešto duhovne poezije i tako.
Ništa, ostaje nada da se možda stranica ipak reaktivira, a do tada ti preostaje jedino naći "utjehu" na nekim drugim stranicama.
Vjerujem da ih znaš puno jer ih sad i ima puno, ali evo možda neka preporuka:

http://www.hilp.hr/

http://www.benedictus.info/

http://www.katolik.hr/

ili stranice neke od redovničkih zajednica, katolički forumi, katolički mediji i nakladnici te konačno i stranica tvoje biskupije/nadbiskupije.

Eto, napisah nešto.... ;-)
A ti nam javi ako "katolici" opet prorade.

Vrh

PostPostano: Ned svi 26, 2013 11:13 
Administrator

Na facebook stranicama "Katolici na internetu" je prije 20 dana napisano:
"Stranica www.katolici.org je trenutno blokirana - pa molimo za strpljenje".
Više od toga ne znam.

Vrh

PostPostano: Pet lip 21, 2013 10:01 

Ja redovito idem na tu stranicu i nisam ništa primijetio evo i ovog časa sam bio ne vidim nikakve razlike.
Pa kad se spominju katoličke stranice evo i moje www.don-ivica.net.hr - tu stranicu moj biskup Slobodan Štambuk nikada nije spomenuo, čak je nije uveo ni u kalendar iako sam mu par puta slao adresu.

Vrh

PostPostano: Ned lip 23, 2013 16:03 

KJK je napisao/la:
Katolici na Internetu, hrvatska katolička stranica nedostupna je već neko vrijeme na staroj adresi http://www.katolici.org
Zna li itko što se dogadja?
Postoji li neki novi link ili..?
Hvala unaprijed
KJK

Konačno da je to netko s tt-a primjetio!!! :)
Otkad je Ivica F. konačno dobio pravo zaposlenje, ovako nešto se moglo i očekicati. Zapravo…Nakon raspada KNI-foruma, no top je poduža priča i neki među nama (ovdje na tt-u) ju sigurno znaju.
Svakako da treba zamjeriti ovakvu koncepciju koja ni po čemu više ne liči starome KNI. No, strpimo se. Pokušat ću kontaktirati Ivicu pa saznati nešto konkretnije - ukolio nije promijenio mail.
BB!
Zdrave
.........
(je li u pitanju ova vrućina, ali...Tko će od moderat. ispraviti ovaj dio naslova dogaga? :)

Vrh

PostPostano: Ned lip 23, 2013 20:52 

zdrave je napisao/la:

Konačno da je to netko s tt-a primjetio!!! :)
Otkad je Ivica F. konačno dobio pravo zaposlenje, ovako nešto se moglo i očekicati. Zapravo…Nakon raspada KNI-foruma, no top je poduža priča i neki među nama (ovdje na tt-u) ju sigurno znaju.
Svakako da treba zamjeriti ovakvu koncepciju koja ni po čemu više ne liči starome KNI. No, strpimo se. Pokušat ću kontaktirati Ivicu pa saznati nešto konkretnije - ukolio nije promijenio mail.
BB!
Zdrave
.........
(je li u pitanju ova vrućina, ali...Tko će od moderat. ispraviti ovaj dio naslova dogaga? :)

zdrave, ne znam je li u pitanju ova vrućina, ali ...ovo ti nije TT forum, hehe....tako da se možeš korigirati. ;-)

Vrh

PostPostano: Ned lip 23, 2013 20:58 

Hahaha....lapsus...Sam sebi se smijem. Matori glupan, kotačići više ne rade kao podmazani :)
A ima i toga - vrućine! :), :)
"Sišao" sam se TT-a i skoknuo na Kat.Odgovori...pa eto...Sorry, please!!!

Vrh

PostPostano: Pet srp 05, 2013 12:18 

zdrave je napisao/la:
.....Pokušat ću kontaktirati Ivicu pa saznati nešto konkretnije - ukolio nije promijenio mail.

.
Ivica se ne javlja...Očito je promijenio e-mail.
BB!
Zdrave

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata