Citat:
Čitam i ne razumijem te.
Dakle ti anonimni forumaš pričaš o Papi tako ružno da je to gadljivo. I ti iako si veliki ljubitelj sv.Pia X ne poštuješ živo Učiteljstvo Crkve. Ne poštuješ VK Pia X jer ti nisi pozvan da zapovijedaš nego da slušaš, a druge prozivaš da oni ne slušaju Pia X. Kao da ga ti slušaš.
A što ti pišeš anonimni forumašu, prigovaraš nekom tko se drži učiteljstva samo zato što eto ti misliš da je nešto gadljivo, ali to je prije svega tvoj problem i tvoje mišljenje koje nisi potkrijepio niti jednim argumentom, nego lupaš bezveze i prosipaš svoj neki moral, po kojme bi se svi trebali ravnati, i to niti s jednim konkretnim argumentom.
Citat:
Ništa ne mislim. Za vatikansku banku sam čuo, za dotičnog biskupa nisam.
Sigurno kad bi ljudi živjeli po svojoj savjesti i kad bi tražili smisao da bi ih to dovelo bliže Bogu. Iako je i to milost.
Pitanje za tebe. Misliš li da si ti bolji čovjek od dotičnog biskupa kojeg si počeo ovdje razvlačiti i suditi ničim izazvan.
Naravno da ništa ne misliš, jer nekima je dovoljno biti ovca! Kad im to paše!
Koje glupo pitanje, "misliš li da si bolji"!! Svašta!!!
A što ti misliš, da li si ti bolji od mate ili mene, ili da zatvorimo forum, jer eto nitko od nikog nije bolji ili lošiji i nitko ne bi treba ništa znati, pročitati, pitati ili na nešto ukazati.
Jel ti sebe čitaš dok pišeš!!
Niti itko razvlači niti itko sudi, ta činjenica se zna i smije se pitati, zar ne!? Ali eto, to tebi ne ide na korist u raspravi, pa se pozivaš sa najjadnijim pamfletom, "jesli ti bolji"!
A jesi li ti bolji od "mate", ako misliš da nisi, možda nije dobro da ga osuđuješ ili mu nabadaš neke stvari koji nije rekao, samo zato što ti misliš da je to tako!?
Citat:
Čija laž ? Dakle pišeš da Papa jedino što mora je javno povući svoje riječi i nedjela i samo tako može smanjiti golemu štetu koju je do sada učinio. I još si nas obavijestio da je neki kardinal peder jer eto pratiš žutilo po medijima pa nam ovdje dolaziš otvarati oči. Da li ti zbilja znaš granice svog djelovanja ? Ne bih rekao.
Na konkretne argumente, odgovori argumentom, ne ovčijim blečanjem, to ti baš ne prolazi danas, djeluješ kao drug Jovanović, nikad s nekim argumentm, nego eto treba sam biti poslušan ma što on to rekao, jer drugo Jovo je uvijek u pravu, ili možda kao Pusička da moramo zaokružiti ono što ona kaže da treba ma što god mi mislili.
Možda da je Bog stvorio mozak samo desetorici kardinala na svijetu, jer što će ostalima, ako je tako kako ti misliš, bez ijednog argumenta, naravno kao i uvijek!
Kakvo žutilo, tebi dakle sve što ne paše u raspravi je argument iz žutila, a ono što je mata stavio iz dogmatske konstitucije, niti si pobio niti obratio pozornost, nego jednostavno preskočio! Rasprava ti je užas čovječe!!
Citat:
To je tvoje mišljenje koje nema baš uporišta u stvarnosti. Ne poštuješ 2VK tj. obezvrijeđuješ ga. Bezobrazno i bez ljubavi pišeš o Papi i sudiš sve i sva.
I to je tvoje mišljenje koje nemaš uporišta ama baš nigdje, jer nisi odgovrio niti jednim argumentom, nego samo optužuješ po svom nekom "pravedničkom" osjećaju. Ne poštuješ niti jednog papu (napr Pavao IV) prije 2VK, niti dogmatsku konstituciju o Crkvi pa time i učiteljstvo i obezvređuješ ga. I bezobrazno i bez ijednog odgovora ili argumenta pišeš protiv svih onik prije 2VK i sudiš ovdje čovjeka koji postavi vrlo jednostavno i logično pitanje.
Ali eto ti si pun ljubavi, zato tebi ne treba niti učiteljstvo niti bilo što drugo što je rečeno prije 2VK. I ti sudiš bez ijednog argumenta ili odgovora, nego samo po svom nekom nahođenju, jadno!!