Pronađena je napisao/la:
Jesi ti ikad u povijesti Crkve vidio da bilo koje ukazanje potice neposluh? Ili da je iti jedan svećenik koji je bio u direktnoj vezi s takvim ukazanjima bio neposlusan i da su im izzricane mjere zbog neposluha?! Ne jednog d.vođe nego 4?!
Zbog cega sotona ne mize biti prerusen u Gospu? Zbog cega sotona ne bi mogao siriti lijepe poruke...rekla sam da cu se plesnit ako ti opet budem morala napisat...al napisat cu...
Krenimo od moje pretpostavke,da je to sotona. Zamisli koliko ke dobio...
1. Neposluh prema Crkvi
2. Ljudi se indirektno mole njemu i slusaju ga sve sto im kaze
3. Tvrdoglavost nekolicine svecenika
4. Proglasenjem M. Neautenticnim,nastake panika i raskol,jednog dijela koji ce se odmetnit id Crkve,jednog dijela koji ce Papu smatrat antikristom,jednog dijela koji nece vise u nikoga vjerovat i jednog dijela koji ce ostat tvrdoglavo vjerni i nepokolebljivi...znaci njegovi
Jel ti to malo?
Buduci da se radi o stotinama milijona vjernika...sam si odredi postotke koji ce se naci gdje...
Nikad nisam smatrala da se sotona prikazuje kao crno repato stvorenje kojr ce plasit ljude...malo razmisli,uvijek se prikazuje ko mudro stvorenje u bljestavilu ( novac,slava,moc) ...u zabavnim navikama,užitcima...
Prouci malo Garabandal...
sotona može biti prerušen u Gospu...ali Bog to nebi dopustio 34 godine, pogotovo ako bi to moglo izazvati sve ovo na što ti ukazuješ!
Bog je znao nekim misticima i svecima kao kušnju dati da ih iskušava ili muči sotona...ali to su jednokratke ili jako kratke zgode, epizode...njima na daljnju izgradnju...kakva je tu izgradnja 6 vidioca u pitanju??
nikada Bog nikome ( pogotovo ne 6 djece) nebi kao kušnju , ili neznam šta davao da vide 34 godine sotonu prerušenu u Njegovu Majku- Bogorodicu
to bi na neki način bilo i svetogrđe...pa neće se valjda Bog šprdati s Gospinim likom 34 godine
nadam se da ti ne moram pojašnjavati da sotona ima moći i snage da djeluje samo onoliko koliko to Bog prepusti!
Bog odlučuje na globalnom planu o svemu..on je po dogmi KC upravitelj i ravnatelj svemira i cijele ljudske povjesti!...ne može sotona ništa što Bog ne dopusti!
2) tko se moli sotoni ako se moli Bogu , Isusu kojega GM ( po tebi sotona) stalno spominje u svojim porukama? Gospa stalno spominje molitvu Isusu, da se ljudi vrate vjeri , da se obrate, da idu na svetu misu, da idu barem 1 mjesečno na ispovijed , da čitaju Bibliju!
gdje ti tu vidiš da se ti ljudi koji slušaju Gospine poruke mole sotoni i na koji način?

..."i slušaju ga sve što im kaže"
pa super ako ga ljudi slušaju da se mole Isusu, da idu na ispovijed, na svetu misu itd...u čemu je tu problem...vidiš da je to kontradikacija sama u sebi!
3) tvrdoglavost nekolicine svećenika...točno kažeš...samo nekolicine-oni su iznimke koje potvrđuju pravilo...većina franjevaca je vrlo poslušna, izvršavaju sve svoje kanonske i crkvene obveze...nisu osnovali nikakvu heretičnu sektu međugorana isl....župa Međugorje je jedna od najljepših i najorganiziranijih župa u BIH...kamoli sreće da su sve ostale takve
4) nikakva panika i raskol ne može nastati jer su svi koji vjeruju u GM ucijepljeni u KC...u župnu crkvu, u život svoje lokalne župe...nitko nije otok za sebe, član neke posebne međugoranske sekte !!
shvati da su svi ti ljudi normalni i praktični katolici koji idu na misu , ispovijed, drže sakramente ( uostalom to im Gospa I NALAŽE U PORUKAMA)...znači , oni ako se povode za porukama GM, mogu samo još jače biti uključeni u župni i crkveni život...ne mogu biti izvan župe i svoje vjere!...jer sve Gospine poruke upravo pozivaju na to
ne poziva Gospa u porukama da se stvori neka posbena vjera, posebna sekta!
znači, svi oni i da se dokaže laž, ostaju i dalje katolici jer im je kroz poruke baš to rečeno...nije im rečeno izađite iz "klasične kc" i uđite u neke posebne sekte ...ja osobno sve to radim u svojoj zagrebačkoj župi i mene ne može promjeniti nijedna odluka...mene poruke koje vidioci daju samo UTVRĐUJU DA VJERUJEM U NAUK KC , u praktični život u župi , da ne postanem evv. protestant, otpadnik isl.
Poruke međug.Gospe mi samo potvrđuju da je sve što KC uči ispravno...i ništa me ne može baciti u malodušje da se pretvorim u nevjernika ili protestanta
kužiš o čemu se radi...sotona to sigurno nebi propovijedao...osim toga Bog nebi dopsutio sotoni da djeluje na taj način 34 godine!