Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri tra 22, 2026 11:25

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 1631 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 109  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Pet svi 15, 2015 17:45 

UporanBudi je napisao/la:
Hrki, očito se nismo sporazumjeli. Ja nisam nikada tvrdio da su privatne objave nepotrebne ili da nemaju plodova, dapače, samo to da prema nauku Crkve nitko nije obvezan u njh vjerovati.

Ali to ne mijenja činjenicu da mi ovdje raspravljamo o nepotvrđenoj objavi, koja vjerojatno ni neće biti potvrđena.

Inače, u posljednjih stotinjak godina bilo je više od 200 prijavljenih privatnih objava, tj. Marijinih ukazanja (ne brojim ovdje druge vrste privatnih objava). Samo ih je 5 ili 6 dobilo pozitivnu odluku Crkve, i još nekoliko pozitivan stav lokalnog biskupa. Zato s tim pitanjem treba biti posebno oprezan, i strpljiv dok Crkva ne donese odluku. A ne juriti glavom u zid i bazirati cjelokupnu svoju vjeru na pitanju je li ukazanje Gospe na hercegovačkom kamenu stvarno ili ne.

pa slažemo se...rekao sam ti sam da po nauku KC nitko nije dužan

ali opet , ja se nadovezujem , širim priču oko PO
Posebne objave postoje...ima ih priznatih više od 5-6 kako navodiš...vjerojatno od onioh 200 ima još jako puno koje su bile istinite, ali nije donešen konačan sud o priznanju
znači Bog često šalje svoju Majku da nas usmjeri u nekim trenucima povijesti

načelno rečeno, ako Bog šalje BDMariju kroz ukazanja i poruke, onda to sigurni ima jaku težinu, teološku ,duhovnu, moralnu, usmjeravajuću
nije na nama da olako trnemo proročkoga duha i prelazimo preko nebeskih intervencija na zemlji
ako Bog daje ukazanja ima sigurno plan da preko NJIH NEŠTO NAPRAVI DOBROGA NA ZEMLJI!...jeli to obraćenje tisuća ili milijuna nevjernika, jel to potreba da ljudi mole krunicu ili neke molitve da se stišaju neke povijesne oluje i ratovi na zemlji ( fATIMA)jel to nešto drugo, to se razlikuje od ukazanja do ukazanja
Da su crkvene vlasti postupile po nalozima Gospe iz fatime i na vrijeme posvetili Rusiju Bezgrešnom Srcu Marije, onda možda nebi bilo 2SR ili nebi bio tako krvav i katastrofičan...nebi se komunizam proširiona više od pola europe itd!

znači, načelno govorim da autentično ukazanje sigurno ima težinu i vrijednost za milijune ljudi, soteriološki gledano DUŠA...prema nekima nema, ali ne možemo gledati samo parcijalno, trebamo gledati stvari u totalu

šta su trebali ljudi u fatimi...i oni nisu znali jeli ukazanje istinito...priznato je tek nakon 14 godina
šta ljudi trebaju raditi u međuvremenu...ne zauzimati stranu, ne izvršavati Gospine naloge ( molite krunicu itd) nego samo čekati konačan sud crkve
kako će doći na zemlji do promjena ako ljudi, vjernici ne smiju postupati po nalogu navodne Gospe, ako će biti smrznuti i bez prava djelovanja...nego samo mior i čekaj formalnu odluku Crkve

Bog ne postupa tako kod mistične teologije...to je pismoznanstvo i farizejština

Vrh

PostPostano: Pet svi 15, 2015 21:20 

hrki je napisao/la:

naprotiv , ti se sramotiš!
ne može to ni TEORETSKI biti trag iza mlažnjaka... :shock: :idea:
osim svih onih ranijih nelogičnosti koje sam ti već naveo ( mala dužina, širina, točno se tako presjeklo itd)
avioni mlažnjaci kao prvo ne lete tako nisko iznad Međugorja...pogledaj sliku pa vidi cca na kojoj je to visine...visina uopće nije velika!!
na toj visini mlažnjak ne može ostaviti trag...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Avion je jako daleko i nije nisko a ti misliš kako je nisko jer su tragovi blizu prividnog horizonta. Horizont ti je mjesto gdje se prividno spaja nebo i zemlja. Pogledaj neznalico da tragovi mlažnjaka mogu biti i blizu obzora.[/img]
Slika
Ovdje se vidi kako tragovi postupno nestaju
Slika
Slika

Križ na nebu a nije u Međugorju
Slika
Slika
Ovdje je filmić sa skroz istom pojavom ali ne u Međugorju i vidi se koliko slika ovisi o zumiranju.
https://www.youtube.com/watch?v=zlGp1PNTQRU

Vrh

PostPostano: Pet svi 15, 2015 21:33 

hm čudne stvari se zbivaju http://www.catholic.org/news/internatio ... p?id=60435

Vrh

PostPostano: Sub svi 16, 2015 14:54 

“Draga djeco! Pozivam vas da s potpunim pouzdanjem i radošću blagoslivljate ime Gospodnje i da mu iz dana u dan iz srca zahvaljujete na velikoj ljubavi. Moj vam je Sin preko te ljubavi koju je križem pokazao dao mogućnost da vam sve bude oprošteno, da se ne morate sramiti, skrivati i iz straha ne otvarati vrata svoga srca mome Sinu. Naprotiv, djeco moja, pomirite se s nebeskim Ocem da biste mogli zavoljeti sami sebe kao što vas moj Sin voli. Kad zavolite sami sebe voljet ćete i druge ljude, vidjet ćete u njima moga Sina i prepoznati veličinu njegove ljubavi. Živite u vjeri! Moj vas Sin preko mene priprema za djela koja želi učiniti preko vas, preko kojih se želi proslaviti. Zahvaljujte mu. Posebno mu zahvaljujte na pastirima, na vašim posrednicima u pomirenju s nebeskim Ocem. Ja se zahvaljujem vama, svojoj djeci. Hvala vam. ”

evo npr. samo na ovoj poruci od 18.3.2013. vidjelici mirjani dr. vidi se koliko puno nauka kc stane u kratku Gospinu poruku!...kroz poruke samo možemo uvidjeti na indirektan način šta nas uči katolička vjera i šta nam savjetuje u vezi našeg načina življenja i života

spominje se Isus, njegov križ i njegova ljubav kroz križ, pomirenje s Ocem Bogom, da kroz ljubav prwma Bogu ćemo zavoljeti i druge ljude,da živimo u vjeri, da zahvaljujemo i molimo za svećenike-božje pastire itd.

a to je samo jedna poruka!...pročitajte ih barem 10., 20 i vidjeti ćete da se u njima nalazi skoro sve što nas uči nauk KC, sve što je potrebno da postanemo bolji vjernici i idemo ka Ocu i Sinu ,,,da se ukrajnjoj liniji spasimo!

Vrh

PostPostano: Sub svi 16, 2015 15:00 

Poruka, 2. veljača 2013. [O] - Poruka preko vidjelice Mirjane

“Draga djeco! Ljubav me dovodi vama, ljubav koju želim i vas naučiti – pravu ljubav; ljubav koju vam je moj Sin pokazao kada je umro na križu iz ljubavi prema vama; ljubav koja je uvijek spremna oprostiti i tražiti oprost. Kolika je vaša ljubav? Žalosno je moje majčinsko srce dok u vašim srcima traži ljubav. Niste spremni iz ljubavi podvrgnuti svoju volju Božjoj volji. Ne možete mi pomoći da oni koji nisu upoznali ljubav Božju je upoznaju, jer vi prave ljubavi nemate. Posvetite mi svoja srca i ja ću vas voditi. Naučit ću vas oprostiti, neprijatelja ljubiti i po mome Sinu živjeti. Ne bojte se za sebe. Moj Sin ne zaboravlja u nevoljama one koji ljube. Bit ću uz vas. Molit ću Nebeskog Oca da vas obasja svjetlo vječne istine i ljubavi. Molite za svoje pastire da kroz vaš post i molitvu mogu vas u ljubavi voditi. Hvala vam. ”

evo npr. kroz ovu poruku:
Gospa spominje zašto je poslana, da nas nauči ljubiti. kao što je Isus ljubio nas kroz spasiteljski križ...da se kroz ljubav podvrgnemo Božjoj volji!...da naučimo opraštati, da Bog ne zaboravlje one koji ljube, da molimo za svećenike- pastire, spominje s post i molitva!
vidite koliko dobrih savjeta za život i spasenje duša, samo kroz jednu kratku poruku! :))

HVALA TI I SLAVA ISUSE ( I GOSPI KOJU NAM BOG ŠALJE!)

Vrh

PostPostano: Sub svi 16, 2015 20:04 

ROMANCU vezano za slike kondenzacij.tragova i film s YT:

meni onaj film sa YT ne izleda da se tragovi događaju iznad 8000metara ,što je uvijet da se pojave iza mlažnjaka!

http://hr.wikipedia.org/wiki/Kondenzacijski_tragovi

a za one ranije slike tko zna da li su autentične ili fotomontaža, sve onako izbrazdano, dosta tragova iz svih smjerova ,koji to avioni tako voze u relativno kratkom vremenu da ne dođe do značajnijeg rasapa...na nekima ima i rasapa, dok u međugorju RASPA,ŠIRENJA TRAGOVA NEMA!
na fenomenu iz međugorja nema rasapa traga mlažnjaka koji se događa nakon 20-30 sekundi maksimalno...trebalo bi znači da se 2 aviona ukrste u skoro isto vrijeme...koji to avioni iznad međ. tako voze???...nije međugorska ruta avionski hajvej ala londonski heatrow, frankfurt , singapur,hong.kong isl!!
znači, ono nad međugorjem ,križ je definitvno 99% ispod 5000m, da ne govorimo da je sigurno ispod 8000m , i time sigurno ne potječe od aviona mlažnjaka!

i onda u međug. imamo mali trag-kraći krak križa...da su se 2 aviona ukrstila nakon razmaka od barem 30 sekundi onda bi došlo do rasapa, širenja onog ranijeg traga, koji bi nastao od prolaska ranieg aviona!
u svakom slučaju trag iz međ. se razlikuje pod ovih koje si dao, koji su nepravilnih oblika , sa rasapima isl

Zadnja izmjena: hrki; Sub svi 16, 2015 20:25; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: Sub svi 16, 2015 20:23 

hrki je napisao/la:
“Draga djeco! Pozivam vas da s potpunim pouzdanjem i radošću blagoslivljate ime Gospodnje i da mu iz dana u dan iz srca zahvaljujete na velikoj ljubavi. Moj vam je Sin preko te ljubavi koju je križem pokazao dao mogućnost da vam sve bude oprošteno, da se ne morate sramiti, skrivati i iz straha ne otvarati vrata svoga srca mome Sinu. Naprotiv, djeco moja, pomirite se s nebeskim Ocem da biste mogli zavoljeti sami sebe kao što vas moj Sin voli. Kad zavolite sami sebe voljet ćete i druge ljude, vidjet ćete u njima moga Sina i prepoznati veličinu njegove ljubavi. Živite u vjeri! Moj vas Sin preko mene priprema za djela koja želi učiniti preko vas, preko kojih se želi proslaviti. Zahvaljujte mu. Posebno mu zahvaljujte na pastirima, na vašim posrednicima u pomirenju s nebeskim Ocem. Ja se zahvaljujem vama, svojoj djeci. Hvala vam. ”

evo npr. samo na ovoj poruci od 18.3.2013. vidjelici mirjani dr. vidi se koliko puno nauka kc stane u kratku Gospinu poruku!...kroz poruke samo možemo uvidjeti na indirektan način šta nas uči katolička vjera i šta nam savjetuje u vezi našeg načina življenja i života

spominje se Isus, njegov križ i njegova ljubav kroz križ, pomirenje s Ocem Bogom, da kroz ljubav prwma Bogu ćemo zavoljeti i druge ljude,da živimo u vjeri, da zahvaljujemo i molimo za svećenike-božje pastire itd.

a to je samo jedna poruka!...pročitajte ih barem 10., 20 i vidjeti ćete da se u njima nalazi skoro sve što nas uči nauk KC, sve što je potrebno da postanemo bolji vjernici i idemo ka Ocu i Sinu ,,,da se ukrajnjoj liniji spasimo!

Jel te mogu jednu stvar pitat...da ti se ukazuje sotona u nekom drugom obliku ( a da sumnjas da je to sotona) i da ti savjetuje molitvu,post,misu...svaki dan. Bi li se ikad zapitao ima li mozda neki veci plan? Nesto sto ce dugorocno tebe navest da krenes njegovim putem....ili bi zanemario sve sumnje i cinio po savjetu jer u tome vidis samo dobro...

Vrh

PostPostano: Sub svi 16, 2015 20:30 

Poruka, 2. lipanj 2012. [O] - Poruka preko vidjelice Mirjane

“Draga djeco; Neprestano sam među vama jer vam svojom beskrajnom ljubavlju želim pokazati vrata raja. Želim vam reći kako se otvaraju: po dobroti, milosrđu, ljubavi i miru – po mome Sinu. Zato, djeco moja, ne gubite vrijeme na ispraznosti. Spasiti vas može samo poznavanje ljubavi moga Sina. Po toj spasiteljskoj ljubavi i Duhu Svetom On je izabrao mene, a ja zajedno s Njim izabirem vas da budete apostoli Njegove ljubavi i volje. Djeco moja, velika je odgovornost na vama. Želim da vi svojim primjerom pomognete grješnicima da progledaju, obogatite njihove siromašne duše i vratite ih u moje naručje. Zato, molite, molite, postite i redovno se ispovjedajte. Ako je blagovanje moga Sina centar vašega života onda se ne bojte, sve možete. Ja sam s vama. Svaki dan molim za pastire i od vas očekujem isto. Jer, djeco moja, bez njihova vodstva i osnaženja preko blagoslova ne možete. Hvala vam. ”

Gospa naša brižna majka i vrsna pedagoginja vjere nam u kratkoj poruci puno toga kaže, ističe, uči nas esencijama vjere i kako živjeti...spominje nam vjerči život- raj,,,,kako do njega doći:preko dobrote ,milosrđa, njenog Sina Isusa...spominje obraćenje grešnika na katoličanstvo-u njeno naručje, spominje nam euharistiju-blagovanje njenog sina Isusa u pričesti ...molite ,postite i redovito se ISPOVJEDAJTE kaže naša brižna pedagoginja i vjeroučiteljica!
ona moli za svećenike i od nas to traži, spominje važnost svećen.blagoslova...
koliko puno dobrih savjeta, koliko katekizma kroz samo nekoliko rečenica! :))

hvala ti i slava Bože na Gospi koju si nam poslao!

Vrh

PostPostano: Sub svi 16, 2015 20:36 

hrki je napisao/la:
Poruka, 2. lipanj 2012. [O] - Poruka preko vidjelice Mirjane

“Draga djeco; Neprestano sam među vama jer vam svojom beskrajnom ljubavlju želim pokazati vrata raja. Želim vam reći kako se otvaraju: po dobroti, milosrđu, ljubavi i miru – po mome Sinu. Zato, djeco moja, ne gubite vrijeme na ispraznosti. Spasiti vas može samo poznavanje ljubavi moga Sina. Po toj spasiteljskoj ljubavi i Duhu Svetom On je izabrao mene, a ja zajedno s Njim izabirem vas da budete apostoli Njegove ljubavi i volje. Djeco moja, velika je odgovornost na vama. Želim da vi svojim primjerom pomognete grješnicima da progledaju, obogatite njihove siromašne duše i vratite ih u moje naručje. Zato, molite, molite, postite i redovno se ispovjedajte. Ako je blagovanje moga Sina centar vašega života onda se ne bojte, sve možete. Ja sam s vama. Svaki dan molim za pastire i od vas očekujem isto. Jer, djeco moja, bez njihova vodstva i osnaženja preko blagoslova ne možete. Hvala vam. ”

Gospa naša brižna majka i vrsna pedagoginja vjere nam u kratkoj poruci puno toga kaže, ističe, uči nas esencijama vjere i kako živjeti...spominje nam vjerči život- raj,,,,kako do njega doći:preko dobrote ,milosrđa, njenog Sina Isusa...spominje obraćenje grešnika na katoličanstvo-u njeno naručje, spominje nam euharistiju-blagovanje njenog sina Isusa u pričesti ...molite ,postite i redovito se ISPOVJEDAJTE kaže naša brižna pedagoginja i vjeroučiteljica!
ona moli za svećenike i od nas to traži, spominje važnost svećen.blagoslova...
koliko puno dobrih savjeta, koliko katekizma kroz samo nekoliko rečenica! :))

hvala ti i slava Bože na Gospi koju si nam poslao!

Da nije ovo rekla...nitko od nas nebi zna kako do raja... Stvarno! Prvi put cujem....

Vrh

PostPostano: Ned svi 17, 2015 10:01 

Pronađena je napisao/la:
Da nije ovo rekla...nitko od nas nebi zna kako do raja... Stvarno! Prvi put cujem....

a kad sam ja rekao da nitko ne ni znao kako do raja bez GM?
NEKI ĆE DO VJERE I moguće raja (jer ne idu svi koji vjeruju u raj)preko Gospinih poruka, a neki će drugim redovitim putovima
uglavnom, mnoge nevjernike će poruke obratiti na vjeru
neke nepraktične vjernike će potaknuti da se promjene i postanu praktični vjernici
neke praktične vjernike će utvrditi da ostanu i dalje to što jesu..itd,itd
i to je to...šta je u porukama Gospe m. loše?
koga će poruke obratiti na nevjeru ako su vjernici?
ja sam bio katolik i prije GM,poruke me potvrđuju nauk KC i pomažu mi da i dalje ustrajem u vjeri mojih predaka...mnogi katolici ( posebice u zapadnoj evropi) napuštaju vjeru svojih predaka...baka više nema...naše bake, none su bile najjači branitelji vjer, najbolje su nas "strogo" učile da se molimo Bogu, anđelu čuvaru, Gospinu krunicu isl...roditelje je sekularizam, komumnizam, liberalniji život pomalo ili skroz udaljio od vjere...svi smo svjedoci da mnogi roditelji napuštaju vjeru ili barem praktičnu vjeru...mislim da je to općepoznata stvar
Gospa nas poziva da se vratimo našim korjenima i da ne napuštamo katoličku vjeru naših djedova i baka!

Vrh

PostPostano: Ned svi 17, 2015 10:32 

evo šta vidjelica mirjana dragičević kaže na pitanje :unatoč tomu šta ste sve prošli skeptici ne vjeruju da vidite Gospu:
-Pa to mi tada nije bilo jasno.Sad je drukčije bti vidjelac jer postoji sloboda vjere, ali do rata to nije bilo nimalo lako.ZAŠTO BIH JA SEBI UPROPASTILA MLADOST?
Devet sam godina bila jedinica , držana kao malo vode na dlanu, za mog oca nitko nije postojao osim mene
I ODJEDNOM SE SVE TO PROMJENI...moj brat nije mogao spavati sam do 13 . godine, ZBOG ČESTIH DOLAZAKA POLICIJE,JER SU MENE STALNO ODVODILI NA ISPITIVANJA...ZAŠTO BI NETKO TO UČINIO SVOJOJ OBITELJI
LIJEP NORMALAN ŽIVOT PRETVORITI U RUŽAN...
ZATO SAM MOGLA ODRASTI U MINUTI VREMENA...

Eto, to je samo dio mirjaninog svjedočanstva kako joj se život u ranom mladenaštvo pretvorio u košmar , gledajući sa čisto zemaljskog stajališta...ona je morala odjednom sazreti ...svi su joj se podsmijavali u sarajevu : to je ona što navodno vidi Gospu isl!...izbacili su ju iz dobre gimnazije , i morala je upisati srednju školu gdje su bila jako problematična djeca, narkomani, alkoholičari...koji su bili izbačeni iz svojih škola
tko bi normalan to sebi napravio, a neznajući naravno hoće li itko od drugih 5 vidjelaca propjevati i priznati da ne vide Gospu nego da ih je na to nagovrila vicka, mirjana ili netko drugi od vidioca, ili fra zovko ili neki drugi franjevac!
tko bi od njih 6 bio siguran di nitko drugi neće priznati da su Gospu izmislili kad ih pritisne milicija, doktori, roditelji, susjedi i svi znani i neznani koji su ih ispitivali oko toga
da ne govorimo šta su sve morali mijenjati u svom životu, živ.navikama, komoditetu i bezbrižnom djetinstvu ili ranom mladenaštvu!!

Vrh

PostPostano: Ned svi 17, 2015 10:52 

Pronađena je napisao/la:
Jel te mogu jednu stvar pitat...da ti se ukazuje sotona u nekom drugom obliku ( a da sumnjas da je to sotona) i da ti savjetuje molitvu,post,misu...svaki dan. Bi li se ikad zapitao ima li mozda neki veci plan? Nesto sto ce dugorocno tebe navest da krenes njegovim putem....ili bi zanemario sve sumnje i cinio po savjetu jer u tome vidis samo dobro...

pa kada bi mi savjetovao te najkatoličkije i najspasonosnije savjete za spas duša, sigurno bih ako sam katolik i ako želim spasenje duše to činio
jer , ako bih hipotetski posumnjao da je to 34 godiine prerušani vrag, ipak bi me dobrota tih savjeta privukla da ih činim
sumnje bi sigurno nestale...nema većeg i zakulisnijeg plana iza tih poruka, ne boj se!
jer što se tiče borbe sotone protiv Crkve , pape , naše vjere ima sotona tisuće drugih načina da nagriza Crkvu, katoličku vjeru...kao što to i čini od kada postoji!
ne treba sotoni i demonima ovaj način da se bori protiv Crkve, a na način da širi najspasonosnije savjete kako spasiti dušu i vjeru!
ako si ciljala na neki veliki razdor, raskol u KC , vatikanu isl, sotonski dim u crkvi, onda se sotona u kurije crkve i sam vrh crkve godinama uvlači na desetke drugih načina
sotona ne može biti rascjepljen sam u sebi...on nas zavodi i dijeli na stotine drugih kušnji, napasti na grijeh....neće nas on navlačiti na grijeh kroz najkatoličkije poruke svijetu!

možeš li malo preciznije na šta misliš, možda te nisam dobro shvatio?

Vrh

PostPostano: Ned svi 17, 2015 11:09 

21.12.'84.
Želim da budete cvijet koji će cvjetati na Božić za Isusa. I cvijet koji neće prestati cvjetati kada se završi Božić. Želim da vaša srca budu pastiri Isusu!” pastiri Isusu?????????????????

06.12.'84.
Draga djeco! Ovih dana vas pozivam na obiteljsku molitvu. U ime Božje ja sam više puta davala poruke, ali me niste slušali. Ovaj Božić će vam biti nezaboravan samo ako prihvatite poruke koje vam upućujem i, draga djeco, ne dopustite da dan radosti bude meni najžalosniji dan. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!” ?????????????????

15.11.'84.
Draga djeco! Vi ste izabrani narod i Bog vam je dao velike milosti. Niste svjesni svake poruke koju vam dajem. Sad želim reći samo: molite, molite, molite! Ne znam što drugo da vam kažem, jer vas volim i želim da u molitvi spoznate ljubav moju i Božju. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!” ????????????????? :shock: :?

Vrh

PostPostano: Ned svi 17, 2015 11:13 

A hrki što je reka za vidjelicu Mirjanu..... ona je prekinula školovanje jer je u gimnaziji bilo puno propalica i narkomana??? onda većina nas ne bi trebala ni izać iz kuće jer je svijet pun "propalica i narkomana".... veće bi mi svjedočanstvo bilo da je ustrajala i da je ko neko ko ima intimni odnos sa Gospom, uz Njenu pomoć privela školovanje kraju! ili bar neko od vidjelaca..... :?

Vrh

PostPostano: Ned svi 17, 2015 11:21 

Poruka, 01. ožujak 1984

Draga djeco! Ja sam ovu župu na poseban način izabrala i želim je voditi. U ljubavi je čuvam i želim da svi budu moji. Hvala vam što ste se večeras odazvali. Želim da uvijek budete u što većem broju sa mnom i mojim Sinom. Ja ću svakog četvrtka reći posebnu poruku za vas.

Poruka, 26. travanj 1984

Gospa nije uputila nikakve poruke.

Poruka, 28. lipanj 1984

Nije bilo posebne poruke župi.

Poruka, 14. lipanj 1984

Nije upućena nikakva posebna poruka.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 1631 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 109  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata