Jako i razumljivo ovo zadnje dole napisano @kristinka,pohvale,mada bi ti okorijeli evolucionisti rekli da si fundamentalist i da tumacis sve krivo i doslovno Bilbliju.
Meni je jedan svecenik rekao da je npr.Postanak pisan mitoloski kao i dosta toga u Bibliji,jer sam ja njemu rekao na ispovijedi da sam posumnjao u takvo stvaranje kao sto pise u Bibliji jer sam tada vec odavno znao za Big Bang (a Big Bang je otkrio katolicki svecenik sto nisam ni znao donedavno) i Evoluciju,rekavsi mi da to nije grijeh jer je to netko pisao mitoloski i da bi se "razumijelo" pojednostavljeno i rekao mi je da googlam kako citati stari zavijet jer ima caka i da nabasao sam na neke vjerske sajtove ja msm da je bio laudato gdje je covjek imao pitanje kako citati stari zavjet jedan od svecenika je napisao jako opsirno ako nadjem link stavit cu ga u tekst dole ,tako da vrlo vjerovatno ne znamo 100% kako se sve odigralo,nauka ima nesto,zapravo mislim da je nauka svijetla tocka u svijetu isto kao i vjera al ako se uzme u korist covijeka,a ne da se svadjamo ko je bolji.
E sada mene muce pitanja od pocetka "ljudi" pod navodnike sam stavio ljude jer u evoluciji pise da smo se razvili od homonida,da ne nabrajam sve,sta je covjek i tko su ove polu zivotinje polu ljudi ja stvarno ne znam,niti gdje bi stavio istocni grijeh.
Covjek je morao nekako nastati,nauka kaze ovako.Dosta sam razbio glavu oko toga gdje smjestiti Adama i Evu i istocni grijeh i jeli Adam i Eva odmah bili preodredjeni kao smrtni........................................................................da nepisem dalje mogu pricati 2 dana.
Ali dali je bitnije o tome razbijati glavu ili jeli bitnije sto je covjek danas?
Taj zajednički predak svih hominida nikad i nigdje nije pronađen, tako da i to ostaje u znanosti samo teorija - tojest vrsta vjerovanja.
Činjenica što takve vrste "znanstvenih vjerovanja" slabe u ljudima vjeru u pravog i jedinog Boga Stvoritelja, moramo se pozabaviti i time...