Kreacionizam nije isto sto i teorija evolucije. Krecionizam je intelektualno samoubojstvo
Nazalost ovo sam morao citirati,iako je ruzno za reci al' sa nekim ljudima nemozes drugacije.
Tema ove price je kako sam ja dosao iz vjere u skoro nevjeru,i dosli smo do TE,gdje @hrki govori kako je sve opisano u postanku,postanak je knjiga zasnovana na mitu,nema nigdje objasnjenja kako je nastao svijet i kako su se razvili organizmi u Bibliji,Biblija je vjerska a ne znanstvena knjiga,kakvo sotonsko djelo,pa teoriju Big Banga je postavio Georges Lemaître belgijski katolicki svecenik,postanak samo na kratak naci slikovito opisiva nastanak svega,a ne kako je nastalo i bit postanka je da je kreator Bog kojega neznamo niti smo vidjeli niti culi,niti znamo kako izgleda niti kako se zove ko je On uopce, ja ti opet ponavljam da problem sa TE je zato sto ortodoksni katolici kazu da je ta teorija nacin da se izbavi Bog iz svega ,ne vec je teorija koja pase ateizmu da izbaci Boga iz svega odnosno samo koristi osim u znanstvene svrhe da stipa vjernike koji neznaju kako se suprostaviti tome,toe znanstvena teorija ja ti opet ponavljam da covjek nije mogao nastati odjednom,odakle nam trtica,dlake, i jos neki zakrzljali djelovi zivotinje isto tako.
Al' sa tobom nema smisla raspravljati ovdje o tome.
Ja ti ponavljam ja samo trazim istinu,i postanak nisu Isusove rijeci,znamo sta je bitno u krscana za spasenje,postanak nije garant,toe mitski ispricana prica koja ti pokusava da lakse shvatis pogotovo ljudima prije par tisuca godina,netko je pisao sta je znao mnogo vise al kako objasniti ubogim masama koje nisu imale stupanj inteligencije visok sta je mikroorganizam, u tome je poanta.
Previse doslovno shvacas Bibliju,znaci i Papa koji je priznao Teoriju Evolucije i Big Bang kazes da je mason i sotonski sluga,super bravo za tebe.
Osvjesti se nemoras vjerovati u teoriju al nemas budimo realan nikakv dokaz da pobijes to,pukim kazivanjem da je postanak istina nisi nista postigao,postanak je istinit ali je i mitski....zbroj 2+2.
Ja trazim odgovor tipa zasto patnja,tko je Bog sta zeli od nas,tko je u pocetku pogrijesio tko je bio Adam Eva sto su napravili,jeli patnja i smrt stvarno usla u svijet preko grijeha,al kako su mogli biti adam i eva besmrtni u smrtnom materijalnom svijetu,mozda je to figurativno,pokusao sam traziti u Evandjelju alternativnim evandjeljima pricom ev tu na forumu,itd itd,koji je smisao zivota,gdje je Isus sada ako je ziv u svom tjelu,jel njegov Duh kod oca ili je sa tijelom zajedno kod oca,gdje je to mjesto Nebo jeli to kako je netko ovdje naveo stanje ili mjesto,zbog cega nas je stvorio,kako trojica a opet jedan,jeli nas Bog zamislio odmah smrtne u pocetku stvaranja jer kako moguce biti besmrtan u smrtnom svijetu kao sto je zemlja odnosno materijalnom gdje sve propada,kakva je ovo avantura na ovoj zemlji,sta ima izvan svemira,itd itd...kuzis to su moja pitanja.