Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sub lis 05, 2024 17:28

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Pravila foruma

Ovdje možemo postavljati svoja pitanja u vezi katoličkog nauka i duhovnosti,
a odgovore će pokušati dati prije svega oni sa teološkim znanjem.
Pitanja neka budu konkretna i jasna, te u vezi onoga što je bitno za naše spasenje i duhovni rast.

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Pet ožu 04, 2022 20:01 

Konačno sam nedavno opet počela raditi, poslije višemjesečne stanke koja mi je teško sjela, kako financijski, tako i psihički. Ne znam koliko devetnica svetom Josemariji Escrivi sam izmolila za posao.
Koliko sam sretna što sam počela raditi, toliko sam i tužna i užasnuta. Šef je mlad i arogantan, jako nadobudan, hvali se kako ga po firmi zovu Hitler :roll: Zato je i na toj poziciji jer uprava voli takve "prodorne" psihopatske tipove ličnosti. Grub je, neugodan, odmah mi je prvi dan rekao "ako ne budeš dobro radila, lako ćemo pronaći nekog drugog" u uvodnom razgovoru. Iskreno, sa svim tim mogu živjeti, ne najsretnije, ali mogu. Ali danas je tako sočno opsovao Boga da mi se smračilo (i inače psuje i podvikuje). 8 sati dnevno svakodnevno radit ću u istoj prostoriji s tim čovjekom. Toliko sam tužna, razočarana i obeshrabrena. Kako biste se vi postavili prema takvom šefu?

Vrh

PostPostano: Sub ožu 05, 2022 02:32 

De, pa das otkaz. Upravo sam nedavno imao slicnu situaciju, i postavio sam se da cu dat
otkaz. Naravno, dosao sam kad je bila mirna situacija i rekao da ako se stvari ne promijene da cu otic, i da nisam tip osobe koja ce 2x ponavljat isti razgovor. Rekao sam da pricamo sad, i nikad vise o ovome. I nije me puno zanimao feedback.
Ako se s tim psihopatima postavis kao da jako zelis sacuvat posao gotova si.

Vrh

PostPostano: Sub ožu 05, 2022 11:31 

Svakako ću gledati za drugi posao, već sam jučer počela.
Čitam svaki dan Bibliju, usporedno čitanje, i evo što je danas- Levitski zakonik 24, psovka i zakon odmazde. Čovjek je opsovao Boga i Jahve kaže neka ga zajednica kamenuje. Znam što mi je činiti u ponedjeljak. :D (šalim se)

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata