Apostolski vizitator za Međugorje, talijanski nadbiskup Aldo Cavalli, 17.08. 2022:
" Gledajte, ja sam tu kao biskup. Tko me je poslao? Papa, kao svojega predstavnika ovdje, s jurisdikcijom nad župom Međugorje. Više nije mogao napraviti. Prije tri godine tu su bili Papin vikar za Rimsku biskupiju kardinal Angelo De Donatis i predsjednik tadašnjega Papinskoga vijeća za promicanje nove evangelizacije nadbiskup Rino Fisichella. Mislim da Papa nije mogao biti jasniji. Još, istina, Međugorje nije svetište u punom crkvenopravnom smislu te riječi, ali je de facto sveto mjesto. Rekao bih da se ovdje može susresti posebna milost. Mi ovdje ne činimo ništa što se ne bi činilo po župama. Baš ništa. Krunica, misa, klanjanje, čašćenje križa, ispovijedi, idemo na dva brda od kojih je sve počelo kao što je običaj i u drugim svetištima. No ovo mjesto odiše nečim nadnaravnim. Zašto? Zato što ga je Bog izabrao. Kao nekoć nepoznati i zabačeni Nazaret."
Tako je!...stavih onaj link...Dokaz je to o podjeljenosti unutar Crkve...Kad razum stane na prvo mjesto...di je onda vjera?...Ne zadnja...Ali vjera...Nje...
one prave vjere više ni nema.Blagoslovljen Presv. Trojstvo...I naša Majka koja s pravom strahuje nad nama!