Dragi Hrki,
ništa se ja ne kačim, niti promoviram...
Od 21. stranice na ovoj temi (
viewtopic.php?f=8&t=694&start=300) otkad su donesene nove Norme za razlučivanje i počela izvješća, ja tu i tamo - kad stignem - prenesem najbitnije o aktualnim izjavama da ostane zapis na ovom forumu, da možete komentirati, da se može nešto naučiti iz službenih komentara raznih ukazanja diljem svijeta...
U ovom trenutku privatnih objava ima na svijetu puno, u svim krajevima, nije u redu reći da je jedno važnije od drugog - sva ona su dokaz da ni Isus ni Marija nisu zapustili svoj narod. Ima, nažalost, i puno lažnih (zbog interesa, novaca, manipulacija...) kao što je bila lažna vidjelica Gisela Cardia (o kojoj je doneseno negativno izvješće). Ima, na sreću, i puno vjerodostojnih ukazanja i dobrih plodova, mislim da vrijedi upoznati i ona o kojima se nikad ne piše i koja su jako malo poznata... Osobito kad se o njima izjasni i službena Crkva.
Što se tiče Međugorja, ti znaš da postoji puno prijepora i sumnjivih stvari oko poruka, načina ukazanja i vidioca (na koje sam često upozoravala i tražila da mi se pojasni, ako dobro ne razumijem), i da je službena Crkva prihvatila samo marijansku pobožnost koja se odvija tamo - a o priznanju se prema novim Normama i ne može govoriti - jer se Vatikan odriče odsad ubuduće ikakvih "službenih tvrdnji" da su ova ili ona ukazanja potpuno istinita. Pošteno i oprezno. Privatne objave ionako nikoga ne obvezuju (samo javna objava, sadržana u Katekizmu, obvezuje), a Crkva je pametno odlučila da se neće dati uvući u ikakve kompromitacije ako se prije ili kasnije ustanovi da su "priznata" ukazanja ipak bila lažna.
Sve u svemu, količina znakova i objava danas potvrđuje da Bog "čuva i obrađuje svoj vinograd".
Moji postovi ne služe nikakvom promoviranju poruka, nego samo prenosim službena izvješća jer i ona mogu biti edukativna (kao npr. ovo upozorenje na spiritizam).