navod iz članka na portalu k života :
"Za list 24sata novi potez karizmatičnog svećenika komentirao je jedan od najuvaženijih hrvatskih teologa dr. Adalbert Rebić koji je bio kratak i jasan: "To je katastrofa ljudskog uma, poraz kršćanske teologije"."
Moram priznati da 24 sata ne čitam i da smatram te novine šundom, ili točnije, čistim smećem novinarastva kod nas. međutim ako je ova tvrdnja istinita, tafda se isto pitam čemu tako jake riječi, tako katastrofične optužbe i tvrdnje?
dr. A. Rebića cijenim, ali neka se i on prisjeti, kakvu je sablazan on priredio vjernicima... Prije od prilike dvadeset i kusur godina....
Omot CD je izazvao kod mene smijeh, jer je nevjerojatano smion i hrabar, u stilu ovog svećenika, na koji se stil mi zadojeni nekim tradicionalizmom zatvorenosti Crkve, teško možemo naviknuti!
velečasni Sudac je umjetnik, pa eto ovo je sigurno i njegova kreacija i vizija novog načina evangelizacije šire publike. Bila ona vjernička ili nevjernička to nema veze.
moram priznati da sam vidjevši Cd na TV, zločesto kritizirala..master of rings..i slično...
mia culpa
mia culpa........
samo neka velečasni pjeva, od srca i duše!
Nadam se da će ostaviti traga kao što su ga svojevremeno ostabvili "Žeteoci" (vokalno instrumentalna grupa svećenika, a meni je njihova najbolja pjesma "Kad se budemo gledali oči u oči") ..u vrijeme komunizma snimili su ploću i kazete
a evo...ovo je u ovoj državi navodno slobodarskoj, naprednoj, nekomunističkoj, demokratskoj, još jedan razlog za blaćenje svećenika koji se usudio snimiti CD!