Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pet tra 24, 2026 13:41

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 409 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Sub lip 20, 2009 07:25 

Barbaraa kakav je vjerski život u Osjeku?

Vrh

PostPostano: Sub lip 20, 2009 09:49 

Pa zar ne vidiš kakav? Žestok! :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Ned lip 21, 2009 08:08 

hfkdsjfhdfu
fdsfggrevtz

(saram po zadnjoj klupi, tek toliko da si vidim osvjezen avatar ;) )

Vrh

PostPostano: Ned lip 21, 2009 08:16 

i evo jos jedan postic, da ih bude cista stotica :D
al hajd, kad sam tu, da pitam jesam upala u neku ekipu koja se
inace pozna od prije?
i jos - super je ova zadnja klupa, tako nesto je ovom forumu i trebalo.

Vrh

PostPostano: Ned lip 21, 2009 11:12 

kalimero je napisao/la:
i evo jos jedan postic, da ih bude cista stotica :D
al hajd, kad sam tu, da pitam jesam upala u neku ekipu koja se
inace pozna od prije?
i jos - super je ova zadnja klupa, tako nesto je ovom forumu i trebalo.

Dobrodošla broju 101 :mrgreen:

Onaj tvoj prijašnji post san već bila upisala kao rješenje u testu iz matematike, kad ono ćorak :?

Glede ekipe, pa ....... ja ti svog unuka znam odnedavno, ali san odmah znala da je to moj unuk, jer je nalik na ovcu, tvrdoglav i munjen (genetski dakle pripada meni), Barbara ti je jedno žestoko mače u potrazi za udomiteljem (ovaj dio pišen isključivo radi muške populacije :D ).

Sara atentatorica je tud negdi. Nju znaš, to ti je ona radi koje se svi bacimo u zaklon kad naiđe. :!:

Klara je tu malo provirila, očekujemo njezin povratak, a tebe i ostale čekamo već neko vrime tu u zadnjoj klupi, budući da smo po tvom avataru zaključili da imaš naše radne navike :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Ned lip 21, 2009 17:24 

Ima jedna klupa i na klupi cetka,hajde da ti pricam pricu iz pocetka.....!

Prvu klupu ne volim ,jer mi je u skoli presjela,sve godine sklovanja sam sjedila u prvoj klupi..(razlog-najmanja u razredu)
A,sada vidim da je "otimacina za zadnju klupu",pa cu se smjestiti negdje u sredinu...
Tu ce mi biti najugodnije,jer se mogu po potrebi prikloniti i jednoj i drugoj strani...Hm.. :lol:

Nekako mi sredina ,lezi vise..pa neka to bude i zadnja klupa..ostajem u sredini. :D

Vrh

PostPostano: Ned lip 21, 2009 17:34 

Pričao mi je Pokojni Južepo, Bog mu se duše ne uplašio, da je on išao u školu u prvi razred. I kad je završila godina da on nije znao da treba promijeniti razred, nego je promijenio klupu. Pa je sjedio u drugoj klui druge godine. I osme godine je sjedio u osmoj klupi. da je bilo još klupa još bi sjedio u istom razredu. "Svi su moji vršnajci mijenjali razrede, ja to nisam znao nego sam mijenjao klupe! :shock:

Vrh

PostPostano: Ned lip 21, 2009 20:52 

yes Tirsa, propagiram prave zivotne radne navike (udrobih, ali zna se koje su :) )
upravo se vratih sa teme o ukidanju neradne nedjelje, pa trenutno sam malo :evil:
kad bi barem svi malo manje bili hedonisti i materijalisti, a vise zedjali za Puninom Zivota, bilo bi vise sretnijih ljudi.
(zvucim ko da bih mijenjala svijet :mrgreen: , e ne ide to bas.....)

ljubim, ljubim, nadam se, ne gubim :lol:
:wink:

Vrh

PostPostano: Ned lip 21, 2009 22:44 

kalimero je napisao/la:
yes Tirsa, propagiram prave zivotne radne navike (udrobih, ali zna se koje su :) )
upravo se vratih sa teme o ukidanju neradne nedjelje, pa trenutno sam malo :evil:
kad bi barem svi malo manje bili hedonisti i materijalisti, a vise zedjali za Puninom Zivota, bilo bi vise sretnijih ljudi.
(zvucim ko da bih mijenjala svijet :mrgreen: , e ne ide to bas.....)

ljubim, ljubim, nadam se, ne gubim :lol:
:wink:

Čudno je to s nedjeljom, što god tko govorio meni nedjelja nije baš puno značila dok mi Gospodin nije počeo značiti. Nekako mi se čini da san puno godina prospavala u crkvi (i životu općenito), dok Bog nije odlučio da je vrime da me probudi. Kad sam počela poštovati Njega, počela san poštovati i Njegov dan.

Meni je to samo još jedna stvar koja mi dokazuje da sve počinje i završava u Gospodinu. Vjera se ne može živiti poštovanjem zakona i običaja. I ova današnja čitanja (a i Sneni ih se dotaka na toj temi), baš me nekako pitaju "čega s bojiš?", "čega se ljudi boje?", ako to svedem samo na banalno - tu glupu kupovinu nedjeljom, pa vidim ljude kako manijakalno kupuju. U čemu je problem, čega se ljudi boje, što za jedan dan bez kupovine će pomriti od gladi, što će se tako strašno dogoditi?

Nije problem u strukturama, problem je u pojedincu jer unutar sebe nema Boga. Vlasti su uvik iste bez obzira na političku opciju, da rad nedjeljom nikad nije ni ukinut, da je dopušten 0-24, dućani bi bili prazni da smo mi kršćani.

Eto toliko o ozbiljnom, a što se tiče radnih navika kod mene te još nisu dijagnosticirane, ja imam samo neradne :mrgreen: Što ono bijahu radne navike? :roll:

Vrh

PostPostano: Ned lip 21, 2009 22:49 

sneni je napisao/la:
Pričao mi je Pokojni Južepo, Bog mu se duše ne uplašio,

:D Dobar je ovaj tvoje Južepo, a još ti je bolji ovaj izraz Bog mu se duše ne uplašio, prvi put čujen, ali me dobro nasmijalo. :lol:

Vrh

PostPostano: Ned lip 21, 2009 22:54 

Zapravo, zaboravila san pitati jeste li ositili potres? Jel se ko pripa? :shock:

Ko zna di ste vi, bit će da od silnoga straha još čučite ispod klupe :idea:

Vrh

PostPostano: Pon lip 22, 2009 09:10 

dobre "radne" navike bi bile ujutro ustat naspavan, zdravo se najest,
pozabavit se onim sto volis, biti i dijeliti (radost? zivot?) s ljudima koje (manje ili vise) volis,
i tomu slicno :D
Slazem se s ovim o nedjeljnoj kupovini. Nekad mi se cini ko da ne znaju sta ce sa sobom ako ne kupuju.
Poznata stvar je da zene idu u soping da bi se oraspolozile :D, znaci li to da je danas puno nesretnih zena?
(znam, ne kupuju samo zene ;) ....)

Inace, potres nisam osjetila, trese me samo ljubav prema mom malom janjetu od 3 mjeseca :D (drago mi je, ja sam ovca)

Vrh

PostPostano: Pon lip 22, 2009 10:30 

Tirsa je napisao/la:
Zapravo, zaboravila san pitati jeste li ositili potres? Jel se ko pripa? :shock:

je brate treslo ka ludo.. a onda grmilo ka da su sve "višćice u ariji" a ča se dogodilo sa mojin gaćama dok je treslo bolje i ne pričat..." :oops:

E pada mi na pamet kad je ono bija veliki potres u Makarskoj. Kanonici molili (na latinskom ) u koru.. Kad je počelo drmat jedan kanonik kaže: E braćo, ostavmo ovo, hajmo molit Boga..." :twisted:

Vrh

PostPostano: Pon lip 22, 2009 13:39 

sneni je napisao/la:
Tirsa je napisao/la:

je brate treslo ka ludo.. a onda grmilo ka da su sve "višćice u ariji" a ča se dogodilo sa mojin gaćama dok je treslo bolje i ne pričat..." :oops:

E pada mi na pamet kad je ono bija veliki potres u Makarskoj. Kanonici molili (na latinskom ) u koru.. Kad je počelo drmat jedan kanonik kaže: E braćo, ostavmo ovo, hajmo molit Boga..." :twisted:

Eto ti što je hrabar čovik, oni koji od svog straha ne biži (bez obzira na stanje gaća), a viruj mi i kod nas je bilo tako da smo se svi na tren „latinskoga“ ostavili. :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Pon lip 22, 2009 18:11 

Tirsa je napisao/la:
Pa zar ne vidiš kakav? Žestok! :mrgreen:

:roll: :roll: :roll:
nemojda imaš posla Gromovnikom :mrgreen:

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 409 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata