Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri tra 22, 2026 13:16

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 409 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Čet lip 25, 2009 12:49 

sneni je napisao/la:
Hvala - rado bih častio sladoledom kad ne mogu punjenim tikvicama :oops:

Ko zna, možda jedan dan cila zadnja klupa bude zajedno kusala sladoled :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Čet lip 25, 2009 13:45 

Tirsa je napisao/la:
sneni je napisao/la:
Hvala - rado bih častio sladoledom kad ne mogu punjenim tikvicama :oops:

Ko zna, možda jedan dan cila zadnja klupa bude zajedno kusala sladoled :mrgreen:

viruj mi potrudit ću se da isprid sladoleda bude vitalac i još štagod

Vrh

PostPostano: Pet lip 26, 2009 18:21 

Eno umra Michael Jackson, eto što ti je slava, milijuni ljudi vrište za tobom, a umreš sam.
Što znači imati sve u očima ovog svita, a jopet ne imati ništa, biti najsamiji na svitu.

A, Bog mu da duši mista. :(

Vrh

PostPostano: Pet lip 26, 2009 18:23 

Ali, degutantna mi je histerija oko toga. Pa ima beskrajno važniji stvari, a da bi to bila prva vijest. Ali, nažalost, tako je.

Vrh

PostPostano: Pet lip 26, 2009 22:41 

sara je napisao/la:
Ali, degutantna mi je histerija oko toga. Pa ima beskrajno važniji stvari, a da bi to bila prva vijest. Ali, nažalost, tako je.

Dobro poznati mentalitet funkcioniranja naših medija - Obamina muha i sl... isprazni senzacionalizam koji stoji u službi relativizma i materijalizma, dominirajućih faktora sekularnog društva u čijim temeljima nema mjesta za kršćanstvo. Zato je potrebno neprestano posvješćivati ove utjecaje i razotkrivati neprijatelja koji je nevidljiv, ali zato čini veće štete od vanjske represije iz prošlosti. Relativno jednostavan odgovor na kompleksno pitanje o uzrocima trenutnog stanja kršćanstva u njegovoj kolijevci.

Vrh

PostPostano: Sub lip 27, 2009 06:06 

Tirsa je napisao/la:
Eno umra Michael Jackson, eto što ti je slava, milijuni ljudi vrište za tobom, a umreš sam.
Što znači imati sve u očima ovog svita, a jopet ne imati ništa, biti najsamiji na svitu.

Je umra je ali od pridoziranja..
Bog mu se duše na pristraš!

Vrh

PostPostano: Sub lip 27, 2009 08:19 

sneni je napisao/la:
Tirsa je napisao/la:

Je umra je ali od pridoziranja..
Bog mu se duše na pristraš!

Ma od čega je da je, isto je, činjenica je da je on svoju smrt davno izabra i da je umra sam, ako je ikad i živija. Umriti sam ili ne, mi se čini ka da ti je to slika ciloga života, da je s tobon u tom trenu samo ono što si steka, u što si ulaga.

Ma njegovu san smrt napomenila zato što se tako često uvatimo materijalnog ili nekog drugog svoga plana, kao preduvjeta za život i mislimo ako ne ostvarimo svoj zamišljeni materijalni minimum ili plan za život, da ne tribamo ni početi živiti. I onda život odgađamo. Nikad ne živimo danas. Nego nako pomalo dišući, u svojim mislima živimo neko zacrtano sutra, pa smo bisni, nezadovoljni, nesritni, ljuti na sve, jer mislimo da smo tuđon krivicon odiljeni od života, a da bi mi baš tili živiti. I tako ti život prođe.

Vrh

PostPostano: Sub lip 27, 2009 18:37 

Sve pusto, nigdi nikog nema :shock:

Ma, iđen i ja ća :idea:

Vrh

PostPostano: Ned lip 28, 2009 13:01 

Tirsa je napisao/la:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja došla, a domaćice nema :roll: :roll:

Vrh

PostPostano: Ned lip 28, 2009 15:39 

barbaraa je napisao/la:
Tirsa je napisao/la:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja došla, a domaćice nema :roll: :roll:

E, a kako je meni? Ja svih ovih dana pribiren po podacima, razmišljam intenzivno, sve mi dimi iz ušiju, triba mi cukra za nahranit mozak, a Domaćice nema. Ni napolitanke mi nisu dostupne, 10 kuna u džepu, a plaće ni na puškometu.

I sad je tebi loše, a?

:evil:

Vrh

PostPostano: Ned lip 28, 2009 15:42 

Tirsa je napisao/la:
E, a kako je meni? Ja svih ovih dana pribiren po podacima, razmišljam intenzivno, sve mi dimi iz ušiju, triba mi cukra za nahranit mozak, a Domaćice nema. Ni napolitanke mi nisu dostupne, 10 kuna u džepu, a plaće ni na puškometu.

I sad je tebi loše, a?

:evil:

A ja bi smokava petrovači..
Hm..kad je oni iša krast kruške, pa pao sa stabla onda je rekao da nisu zdrile
:shock:

Vrh

PostPostano: Ned lip 28, 2009 16:18 

Eto Sneni, a ja danas prošla kraj tih smokava da ih nisan ni pogledala. Što ti je čovik? :roll: Bile su one tamne, ljubičaste, vidila san da je poneku već i tica načela.

Vrh

PostPostano: Pon lip 29, 2009 12:24 

Tirsa je napisao/la:
Eto Sneni, a ja danas prošla kraj tih smokava da ih nisan ni pogledala. Što ti je čovik? :roll: Bile su one tamne, ljubičaste, vidila san da je poneku već i tica načela.

Pa ti nemaš pojma ona koju je tica nače je ekološki zdrava nije tretirana nikakvim otrovima, navali, ali pazi da od smokova lišća ne napraviš pregaču...

Vrh

PostPostano: Pon lip 29, 2009 16:21 

sneni je napisao/la:
Tirsa je napisao/la:

Pa ti nemaš pojma ona koju je tica nače je ekološki zdrava nije tretirana nikakvim otrovima, navali, ali pazi da od smokova lišća ne napraviš pregaču...

Kasno Sneni, ja vidila ljubičaste smokve baš zato što san brala lišće za pregaču :lol:

A što se tiče ekologije, stvarno one smokve nemaju ništa drugo nega ono što in je Bog da, čista priroda, samo van nikom neću reći di su :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Pon lip 29, 2009 16:29 

Tirsa je napisao/la:

Kasno Sneni, ja vidila ljubičaste smokve baš zato što san brala lišće za pregaču :lol:

A što se tiče ekologije, stvarno one smokve nemaju ništa drugo nega ono što in je Bog da, čista priroda, samo van nikom neću reći di su :mrgreen:

E ja jos nisan vidija ljubicaste petrovace smokve (osim onih koje nisu za jelo) volio bih vidjeti prave jestive :shock:

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 409 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata