Citaj sto razumijes.Kazu da je istinsko razumijevanje Svetog Pisma nemoguce bez vodstva Duha Svetoga.Mislim da nemam stalno takvo vodstvo pa ti ne mogu reci nista iz svog iskustva,nisam dozivio silu odozgor,cuvstva i emocije da,ali to nije isto.Ne znam,mozda da npr na Radio Mariji Bih slusas dnevno citanje s tumacenjem? Mislim da to ima na tom radiju ili radio Mir Medjugorje.Dnevno citanje je dovoljna dnevna doza kad slusas a ne citas sam u svojoj briji.Pogkedaj na rasporedu programa tih stranica koje mozes slusati putem interneta,a neke emisije su u arhivi ,isto zanimljive.Shvati i to da ti nitko od ljudi ne moze dati potpun odgovor na tvoja pitanja.Imaj to na umu kad ces tu dobivati odgovore tipa " da ti Bog ne daje curu jer ne molis za brak" i sl kako se ono kaze add hominem objasnjenja.Mozda ti ju je dao,ali nisi prepoznao.Imas npr u zajednici Cenacolo molitveni susret Mladi za mlade,to je susret namjenjen javnosti,moze doci tko zelu,ne moras biti clan ni sticenik zajednice,to je dogadjaj otvorenih vrata.Bit ce cura tamo valjda,nisam bio,ali trebalo bi biti

Ja cu ic ako bude molitveni susret za ljude preko 40 u drugom pubertetu

I cudno mi je to pitanje Zasto sam molio,a moltva mi nije uslisana? Da si pitao Zasto mi molitva nije uslisana bilo bi shvatljivije i jedno i drugo je moltva s racunicom,svi smo tome skloni ali kako si ti postavljas pitanje to je teza racunica

Mislim,imamo mi problema...

https://youtu.be/IPsFK4hOQng