Za koga god glasali jedno znajte i to si dobro usadite u glavu--promjena nece biti i situacija u HR (kao sto je nezaposlenosz malo polje rada znaci trziste rada ce biti i ostati malo nest ZG al i on je naspram Ljubljanom Berlinom Munchenom Frankfurtom i ostalim EU gradovima u poredjenju Mogadishu u europi) ce ostati ista nepromjenjena ako ne i gora,mladost ce se nastavljati iseljavati sto podrzavam zasto,zato da nebi 40 godina radili za mirovinu od 2500 kn dok ostali pune svoje dzepove,poduzetnici sta mizerno placaju svoje robove (da robove ne radnike) rade 6 neki 7 dana u tjednu, kobajagi im digli place

nebi ih nikada dignuli da narod ne bjezi vanka i da ne ostaju bez radne snage pa bugari trenutno rade gradjevinu u dalmaciji i ostalo....standard nam je za boze pomozi,kupovna moc mala,politika kakva je ...al netko ce se pametan naci reci pa izadji na izbore i glasaj...problm je u tome sto neam za koga glasat sve dok ne dodju mlade generacije ovdje nece niti moze biti bolje za koga god glassali lijep poz.
Dragi prijatelju i ako ima toliko nepravde u svijetu i našoj drzavi hrvatskoj mozemo se itekako sloziti u mnogo toga u dogajima pa da ne idem previse u političke rasprave zelio bi vam reči nesto
U ovo danasnje doba znamo sto se zapravo događa ili je to neka obmana danas poput novi svjetski poredak vladari iz sijene itekako i ako ima i tu lijeka za to zove se!!!
Kršćanstvo! Katolik to je pravi lijek za nase društvo nazalost zaboravlja se da grijeh je prvi uzrok tog cija koja se događa u svijetu zbog sekularizacije drustva od kada postoji francuska revolucija do dan danas zanimljivo je da zabrovaljamo da bas ta nasa pala narav tesko razumije da svi ovi ratovi nepravde i problemi proizlaze od naseg grijeha vrlo jednostavno rečeno
Zato je Bog nas otac nebeski poslao svoga sina na ovaj svijet zbog nase pale naravi koji je več imamo od adama i eve istočni grijeh zbog toga to je velika milost sjetite se samo katekizma sto kaze zasto se ovo sve događa
http://www.intratext.com/IXT/SCR0001/__P1I.HTMMozete detaljno ovdje pročitati
Moramo se sjetiti ovih riječi ma koliko bili zli političari ili neki drugi ljudi mi sve jedno trebamo biti milosrdni jer krščanin je pozvan biti sol zemlje zato prijatelju moj i svi na forumu počnimo se moliti za nase političare drzavnike i sve druge ljude onda če te vidjeti preokret počnite blagosljivljati ljude zasto mislite da je ovako kako je zbog toga jer se proklinje a to nije dobro treba početiti sve ljude blagosljivljati ma bilo koliko bili antipatični nikome ne smijemo zeljeti zlo i ako mozemo naravno govorit o nepravdi ali sa poniznošču
Dragi prijatelji jos jedanput sjetite se krsćani su pozvani biti sol zemlje to jest poniznost,ljubaznost,blagost,strpljivost itd (Naravno svatko ima svoje mane tako i ja)
Volio bi reči počnima Moliti za sve ljude blagosljivljati ih čitati duhovne stvari manje novina i uzmimo bibliju u ruke manje pričanja i gunđanja o nepotrebnim stvarima idemo u boj prijatelji jer đavo je kao ričuči lav da nekog prozdre se siječate te rečenice?
Ne borimo se mi protiv političara niti ikakvih ljudi moji prijatelji teko protiv vlasti demona a lijek protiv toga je molitva i čitanje duhovnih stvari poput svetih pisaca poput svetog Augustina franje staleskoga ljudevita katarine itd
I za kraj ovu rečnicu treba znat
https://www.prostorduha.hr/node/187077Hvala na čitanje neka vas se blagoslovi dragi gospodin neka vas obasja svjetlom svoje milosti Amen