hvala svima, al moli vas nemojte ovo koristit kao priliku za prepirke, narocito ne oko toga dal je neko usao u brak "cist"
bas pozalim sto sam ista objavio, po tome vidim da ste me krivo shvatili, ja sam svjestan da je problem u meni, a ne u njoj
Nemoj žaliti što si pitao, već što možda nisi dobio odgovarajući odgovor. Normalno je da ti smeta što je tvoja djevojka bila s drugim intimna prije braka, uostalom o tome govori i don Damir kao i neki drugi duhovno zreli vjernici, da ne kažem karizmatici (vidi npr. ovaj isječak
Link).
I meni to smeta kao muškarcu, ali sam se pomirio s tim da je u vremenu u kojem živimo gotovo nemoguće naći osobu koja se nije ogrješila o šestu zapovijed. Čak i oni čija svjedočanstva o čistom hodanju možemo naći na youtubeu su gotovo svi u pravilu prije čistog hodanja živjeli 'nečisto'. Prema tome, velika je milost naći takvu osobu, ali to ne znači da čovjek ne može biti sretan i s nekim tko je na tom polju pao. Bitno je prepoznati što je volja Božja u našem životu i taj put onda slijediti.