Nasmijavaju me ove bizantske doskočice kojima kamufliraš intelektualnu impotenciju i podmećeš u Papine poruke ono što u njima nema. npr.
Ovo boldano Papa nije izjavio, to je velikosrpski narativ koji on u ovim okolnostima ne koristi.
Pričaš gluposti, niti je papa baš rekao ono što ti pričaš niti bi Ukrajincima pomoglo da su ostali tampon zona. Dok su bili tampon zona Rusija im je okupirala Krim i Dombas pa je traženje pomoći od Zapada Ukrajincima jedina opcija.
Žalosno je što promoviraš velikoruski i velikosrpski narativ po pitanju rata u Ukrajini.
Ti stvarno poput sulude međedice mantraš stalno iste gluposti o velikosrpskom narativu??
Već prije mjesec dana svi ste mogli pročitati što su prenjeli hrvatski vjerski portali i šta je papa rekao u vezi rata u ukrajini( ika, radiomarija, vatican news itd)
Naravno , kada papa kaže nešto što ti ne misliš onda ti je on nebitan, sporedan lik
Papa je u svakom slučaju obavješten bolje i od tebe i od mene
Kada je izlazio sa tim stavovima bio je svjestan svih mogućih kritik na njegov račun
Papa naravno vidi opasnost za cijelu europu uvlačenjem u rat sa rusijom a u koji ga uvlači amerika i NATO
Naravno , ti to u svom sljepilu bijesne međedice to ne vidiš, ili ipak vidiš ali ne želiš javno priznati da si pogriješila u vezo uzroka nastanka rata i svih mogućih konzekvenci koje donosi izravno upletanje europe u rat
Ukrajina neće imati nikakve koristi od rata i EVENTUALNOG ulaska u NATO,ako se to ikada i dogodi
Poslije ovog dugotrajnog rata biti će joj razrušena infrastruktura, industrija, elektrane, tvornice...na milijune ranjenika i invalida, na stotine tisuća poginulih...
Biti će joj trajno pokidani dobri odnosi sa Rusijom s kojom je imala velie poslove, prihode i ekonomsku razmjenu
U razrušenu i oslabljenu Ukrajinu će doći mahom američki prehrambeni giganti ( Monsant, Dupont) koji će u bescijenje dobiti bogatu ukrajinsku zemlju, žitnice...američke tvrtke će preuzetzi sve profitabilnije grane privrede ( telekomunikacije, internet provajdere, servere, farmacautika, banke ...potpuno isto kao što se dogodilu u Hrvatskoj kada su nam zapadne banke, tvrtke, fondovi preuzeli sve šti imalo vrijedi u Hrvatskoj!...treba li ti poimenice nabrajati?)
To je samo dio navedenoga što u budućnosti čeka napaćenu Ukrajinu koju su u rat uvukle okultne anglosaksonske snage i Rusija
Za nas je i dalje VAŽNIJE pitanje šta će biti sa europom /EU?
Ako se do kraja vojno uvučemo sigurno neće biti dobro...postoji mogućnost ograničenih nuklearnih napada na EU... o tome se već danima naveliko piše po svim portalima i novinama!...a ja sam to spoinjoa već prije mjesec dana!
Ako pukom srećom ne bude do toga došlo, biti će enormno izdvajanje za vojne proračune nauštrb svih drugih grana ekonomije...opet nije dobro
Srećom. sve više zemalja polako uviđa da rat treba što prije završiti primirjem, jer se posljedice za europu vide već sada...u budućnosti mogu biti samo još gore
evo ti npr. šta kaže veliki američki diplomat i ekonomist J.Sachs...tvrdi ono što ti ja mjesecima već tvrdim...da rat u Ukrajini dirigira CIA/ Amerika!!
Čovjek je izuzetno dobro obavjšeten, dio je američke elite i sigurno stvari jako dobro poznaje...naravno, malo slabije od tebe, ali ipak nešto zna
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... ia-1397175