Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri svi 21, 2025 05:59

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 265 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Sub svi 18, 2024 19:50 

A odakle tebi ideja da mi možeš docirati na takav način...

Ako se ne varam, odgovorio sam ti na to pitanje, citiram;

... docirati ti mogu s visoka budući da sam sa nepunih sedam godinica počeo čitati Hans Urs von Balthasara i Dietrich von Hildebranda. Osam godina sam imao kad sam pročitao "Utjeha filozofije" Severin Boetije i "Ontologija" Bela Weissmahr.

.. i određivati što bih ja trebao raditi?!

Prijatelju! Radi šta hoćeš. Savjetovao sam te u dobroj vjeri da se okaniš ćorava posla, da ne truješ mozak glupostima. Samo savjetovao. Ako ti i dalje želiš drobiti geo-političke teme i teorije zavjere o Kini koja je "tehnokratska diktatura", nedaj se smetati. Ja ionako ovde visim iz čiste dosade, šta god ti napisao, meni nije bitno, jedino mi je bitno da ti dignem živac. :|

Vrh

PostPostano: Ned svi 19, 2024 10:17 

Ma nije mi neugodnost nego bez veze razbije nit debate.
Ali to je tako, uvijek se nađu "pametnjakovići", u RL i online.

To trolanje dolazi iz srca kao što i rat dolazi iz srca ljudi koji su okrenutu zlu. Te savjete koje dijele bi oni prvi trebali primijeniti na sebi, ali za to niti imaju snage niti pameti pa drugima pametuju. Stvarni razlog rata je uvijek ono što se rađa u čovjekovom srcu, a ovdje je to ideja "ruskog svijeta", tu pohlepu i želju za osvajanjem drugog čovjeka ništa ne može opravdati.

Vrh

PostPostano: Uto svi 21, 2024 11:12 

Izvrstan je razgovor Matta sa John Davidsonom, govori se o nadolazećem neopaganizmu nakon kratke postkršćanske faze.
Vrlo je zanimljivo mišljenje kao se neće dogoditi lagani prijelaz nego će moderno društvo u svega par godina uletjeti u neopaganizam (govori se uglavnom o SADu):

https://www.youtube.com/watch?v=ID7F7gFeBMs

Vrh

PostPostano: Pet svi 31, 2024 07:46 

Koliko god se Lošo zaogrtao novim ruhom ne može sakriti kako je formiran djelovanjem komunizma i ruskom doktrinom. Zato veselo priča kako će Rusija pobijediti i osvojiti teritorije do Dnjepra. Žalosno je što podržava agresora i tako se spušta na nedostojne grane velikosrpske propagande koja to isto tvrdi.

Vrh

PostPostano: Pet svi 31, 2024 10:18 

Vrlo je zanimljivo mišljenje kao se neće dogoditi lagani prijelaz nego će moderno društvo u svega par godina uletjeti u neopaganizam...

I ti u to vjeruješ?! :|

Vrh

PostPostano: Ned lip 09, 2024 19:39 

Slažem se ...meni je Kolakušić dobar kandidat...čak ne vidm nekog drugog dobrog kao on za EU parlament?

Ništa od Kolakušića. Nisu Hrvati nasjeli na bezvezne priče.

Vrh

PostPostano: Uto lip 11, 2024 14:02 

Jedan od najantipatičnijih zvijezda hrvatskog političkog neba.

Vrh

PostPostano: Pon lip 17, 2024 13:22 

Jankomir. :lol:

Zbog ovakvih ograničenih osoba sam prestao pisati na forumu
Mnogi ljudi su mi na pp poslali podršku za pisanje na ovoj temi i općenito za pisanje na forumu
Za ovu temu su mi rekli da se slažu sa mnom , a neki da su im se otvorile oči u vezi stvarne situacije oko toga nesretnog rata u Ukarjini nakon mojih detaljnih pojašnjanja o čemu se tu sve radi! Zamolili su me da nastavim pisati na ovoj temi

Naglašavao sam da ovo nije primarno rat između Rusije i Ukrajine, nego prvenstveno rat između USA-Amerike+ NATO 'pakta i Rusije!
Izazvan je prvenstveno zbog geopolitičkih interesa velikih sila ( Rusija , USA/NATO +UK/GB) koje se bore prvenstveno za svoje interese...ne bori se Amerika za dobrobiti i blagostanje u Ukrajini nego radi svojih interesa!!

Što se tiče same Ukrajine njoj je bilo bolje da je ostala tampom zona između Rusije i Zapada/ NATO pakta kako je bila do 2022. A ne da je glupo srljala da postane NATO članica io da time nato pakt dođe u dodir sa cjelokupnom zapadnom granicom Rusije...naravno da to Rusi nisu željeli dopustiti ( kao što ni Amerika ne da nijednoj vojnoj velesili da dođe na njene granice!)
Ukrajini je bio najbolji status da bude u dobrim odnosima i sa Zapadom ,ali i sa Rusijom s kojom je imala dugogodišnje dobre odnose i mnoge poveznice u kulturi, vjeri, izmješanosti naroda isl.
Umjesto tog najboljeg političkog odnosa, neke vrste nesvrstanosti prema Rusiji i Zapadu , Ukrajina je izabrala najgore...po meni i mnogima je uvučena veliki i krvavi rat u kojem će iskrvariti i oslabiti na svim poljima a za tuđe interese ( okultne oligarhije)
Amerika i OO su ratom i prekidanjem svih odnosa Njemačke/EU dobili jako puno...elaborirao sam ranije šta sve
Njemačka i EU su uglavnom jako puno izgubili!
NAJVIŠE JE NARAVNO IZGUBILA UKRAJINA!...postati će razrušena država, uništene industrije, jako oštećene infrastrukture , uništene ekonomije, raseljenog stanovništav u 10-cima milijuna ljudi, sa stotinama tisuća poginulih, i na milijune ranjenih-invalida!
Treba li sljepcima pojašnjavati koliko će sve to razrušeno , uništeno oštećeno u Ukrajini u budućnosti koštati Ukrajinu?...treba li pojašnjavati koloiko će milijuni invalida u budućnosti koštati Ukrajinu??

Sada se odvija jako opasna igra i faza enormne militarizacije i naoružavanja europe, i korak po korak direktnog uvlačenja europe u rat sa Rusijom ( 2. vojnom velesilom u svijetu) , sa mogućnosti da dođe i do provociranja ograničenog, taktičkog nuklearnog rata od strane Rusije prema europi!!

Samo ograničenim i slijepim ljudima može biti svejedna ta činjenica da se europa pa time i Hrvatska može uvući u nepotreban i opasan rat sa Rusijom!
Ukrajina nije članica NATO pakta i nato pakt ni europa nije dužna po odredbama koje imaju članice nato sporazuma ulaziti u rat sa Rusijom!
Mislim da ste svi svjedoci da se europa definitivno sve više uvlači u opasne vode direktnog rata sa Rusijom...

je li to po vama dobro za europu i našu djecu?
Je li po vama za Ukrajinu bilo bolje da je ostala tampon zona između Rusije i Zapada, i u dobrim odnosima sa obe velesile, ili je bilo bolje da ju se guralo da uđe u NATO pakt i postane povod / casus belli za rat sa Rusijom?

Zadnja izmjena: hrki; Pon lip 17, 2024 14:51; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: Pon lip 17, 2024 14:43 

Znači ti Hrki kažeš da papa Franjo tvrdi da je kriv NATO što je Rusija napala Ukrajinu? Srpski portali su te stvarno dobro preparirali.
Zar se Papa zalaže za mir bez povlačenja agresorske Rusije iz Ukrajine, predaju Krima, ne plaćanje ratne odštete tj. nešto u stilu bolje biti poražen nego mrtav…? Ja sigurno nisam od onih koji govore kako papa Franjo ne može pogriješiti po pitanjima izvan vjere i morala te da se nije nikada pogrešno i nejasno izražavao, ali ovdje bi se usudila reći kako papa ne govori to što ti tvrdiš i posve ga krivo tumačiš. To bi bilo tzv. kolaboracionistički pristup ratu. Pojam „kolaboracionizam“ označava, političkim jezikom, ideološku potporu stranoj državi koja napada drugu (ili vlastitu) državu. Kolaboracionizam nije samo čin suradnje: to je ideologija, eksplicitna ili implicitna i oni govore ili misle da je Putin apsolutno u krivu, ali on pobjeđuje ili ne može ga se pobijediti te bi opiranje vodilo Ukrajinu i Europu u veća zla nego što to čini trenutna invazija. Zar ti Hrki kažeš da to Papa zagovara?
Iza kolaboracionizma krije se filozofija sebičnog života onih koji svoj poseban interes stavljaju ispred bilo kojeg drugog. Za njih nema vrijednosti ni dobara, koliko god ona plemenita bila, za koja se isplati žrtvovati i umrijeti. Ako se ruskoj invaziji želi dati prednost pred otporom protiv nje, to znači da je život, materijalni život, što je moguće mirniji i duži, vrhovno i temeljno dobro. Kakve to veze ima s katoličkom vjerom koja promiče žrtvovanje za viši cilj i ne propovijeda hedonizam.

Ovo što si rekla su puke fraze, čiste političke floskule...emocionalno si ostrašćena i ponašaš se poput bijesne međedice
evo svi opet mogu vidjeti šta je papa rekao...ja nisam ništa nadodao na ono što je papa rekao i što svi možemo pročitati na hrvatskom jeziku:

Evo šta kaže sam papa Franjo, vrhovni poglavar KC i nas katiloika...jučer sam opet u večernjim vijestima iz 19h na Radio MARIJI slušao šta je papa govorio-da treba zaustaviti rat što prije, da u ratu nitko ne dobiva itd
Dobiva samo američka industrija oružja, ta vojna mafija koja po cijelom svijetu izaziva ratove i onda prodaje skupo oružje u enormnim količinama

Papa Franjo dobro govori o velikoj trgovini oružjem, uvlačenju u još veći rat za sve veću prodaju oružja...a onda ti isti ne žele dati dovoljno oružja...nego ga daju na kapaljku da rat što duže traje!

https://www.novilist.hr/novosti/papa-fr ... ni-oruzje/

Rat u ukrajini je velika prijetnja Europi...papa Franjo poziva ne pregovore i zaustavljanje rata itd.
https://fenix-magazin.de/rat-u-ukrajini ... pregovore/

Papa Franjo kaže da treba pergovarati i zaustaviti rat, da je bolji dogovorni mir od BESKONAČNOG rata...a beskonačni rat nam servira amerika , slanjem oružja ukrajini suksesivno i na kapaljku!!
https://www.vaticannews.va/hr/papa/news ... i-rat.html

Papa Franjo..rat je uvijek poraz, a na ratu najbolje prlaze proizvođači oružja
( a tko je to?..amerika naravno)

https://www.vaticannews.va/hr/papa/news ... grada.html

Papa Franjo:Rat je uvijek poraz...zaustavite rat
https://ika.hkm.hr/novosti/papa-rat-je-uvijek-poraz/
https://ika.hkm.hr/novosti/papa-pozvao- ... svijetu-2/

Papa Franjo poziva na diplomatsko rješenje rata...https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/p ... i-20240225
https://www.radiomarija.hr/index.php/vi ... se-predati

https://avaz.ba/vijesti/globus/887915/p ... ljudskosti

a ne beskonačni rat koji prijeti europi da bude uvučena u puno veći rat...NATO nas uvlači u rat
Da su zbilja htjeli pomoći Ukrajini da pobijedi u ratu onda se pomoć ne bi slala sukcesivno i na kapaljku...americi i NATO- u je cilj da rat što duže traje, da se u ukrajini uništi što više infrastrukture , tvornica , ekonomija...a onda će doći zapadne megakorporacije i invest. fondovi i od ukrajine uzeti sve što vrijedi...posebno bogatu zemlju, žitarice...Ukrajina je izvozila žita za 25% potreba cijelog svijeta

Ili si Majkićka ti ipak za najveće proizvođače oružja...??...a to je u ovom ratu Amerika i Rusija...
Držiš li ti imalo do onoga što papa više puta reče u vezi ovoga rata??..ili si ti pametnija od njega?

Vrh

PostPostano: Pon lip 17, 2024 16:18 

hrki je napisao/la:
Ovo što si rekla su puke fraze, čiste političke floskule...emocionalno si ostrašćena i ponašaš se poput bijesne međedice

Nasmijavaju me ove bizantske doskočice kojima kamufliraš intelektualnu impotenciju i podmećeš u Papine poruke ono što u njima nema. npr.
hrki je napisao/la:
Evo šta kaže sam papa Franjo, vrhovni poglavar KC i nas katiloika...jučer sam opet u večernjim vijestima iz 19h na Radio MARIJI slušao šta je papa govorio-da treba zaustaviti rat što prije, da u ratu nitko ne dobiva itd
Dobiva samo američka industrija oružja, ta vojna mafija koja po cijelom svijetu izaziva ratove i onda prodaje skupo oružje u enormnim količinama

Ovo boldano Papa nije izjavio, to je velikosrpski narativ koji on u ovim okolnostima ne koristi.
hrki je napisao/la:
Ili si Majkićka ti ipak za najveće proizvođače oružja...??...a to je u ovom ratu Amerika i Rusija...
Držiš li ti imalo do onoga što papa više puta reče u vezi ovoga rata??..ili si ti pametnija od njega?

Pričaš gluposti, niti je papa baš rekao ono što ti pričaš niti bi Ukrajincima pomoglo da su ostali tampon zona. Dok su bili tampon zona Rusija im je okupirala Krim i Dombas pa je traženje pomoći od Zapada Ukrajincima jedina opcija.
Žalosno je što promoviraš velikoruski i velikosrpski narativ po pitanju rata u Ukrajini.

Vrh

PostPostano: Uto lip 18, 2024 12:09 

Nasmijavaju me ove bizantske doskočice kojima kamufliraš intelektualnu impotenciju i podmećeš u Papine poruke ono što u njima nema. npr.

Ovo boldano Papa nije izjavio, to je velikosrpski narativ koji on u ovim okolnostima ne koristi.

Pričaš gluposti, niti je papa baš rekao ono što ti pričaš niti bi Ukrajincima pomoglo da su ostali tampon zona. Dok su bili tampon zona Rusija im je okupirala Krim i Dombas pa je traženje pomoći od Zapada Ukrajincima jedina opcija.
Žalosno je što promoviraš velikoruski i velikosrpski narativ po pitanju rata u Ukrajini.

Ti stvarno poput sulude međedice mantraš stalno iste gluposti o velikosrpskom narativu??
Već prije mjesec dana svi ste mogli pročitati što su prenjeli hrvatski vjerski portali i šta je papa rekao u vezi rata u ukrajini( ika, radiomarija, vatican news itd)
Naravno , kada papa kaže nešto što ti ne misliš onda ti je on nebitan, sporedan lik
Papa je u svakom slučaju obavješten bolje i od tebe i od mene
Kada je izlazio sa tim stavovima bio je svjestan svih mogućih kritik na njegov račun

Papa naravno vidi opasnost za cijelu europu uvlačenjem u rat sa rusijom a u koji ga uvlači amerika i NATO
Naravno , ti to u svom sljepilu bijesne međedice to ne vidiš, ili ipak vidiš ali ne želiš javno priznati da si pogriješila u vezo uzroka nastanka rata i svih mogućih konzekvenci koje donosi izravno upletanje europe u rat

Ukrajina neće imati nikakve koristi od rata i EVENTUALNOG ulaska u NATO,ako se to ikada i dogodi
Poslije ovog dugotrajnog rata biti će joj razrušena infrastruktura, industrija, elektrane, tvornice...na milijune ranjenika i invalida, na stotine tisuća poginulih...
Biti će joj trajno pokidani dobri odnosi sa Rusijom s kojom je imala velie poslove, prihode i ekonomsku razmjenu
U razrušenu i oslabljenu Ukrajinu će doći mahom američki prehrambeni giganti ( Monsant, Dupont) koji će u bescijenje dobiti bogatu ukrajinsku zemlju, žitnice...američke tvrtke će preuzetzi sve profitabilnije grane privrede ( telekomunikacije, internet provajdere, servere, farmacautika, banke ...potpuno isto kao što se dogodilu u Hrvatskoj kada su nam zapadne banke, tvrtke, fondovi preuzeli sve šti imalo vrijedi u Hrvatskoj!...treba li ti poimenice nabrajati?)
To je samo dio navedenoga što u budućnosti čeka napaćenu Ukrajinu koju su u rat uvukle okultne anglosaksonske snage i Rusija

Za nas je i dalje VAŽNIJE pitanje šta će biti sa europom /EU?
Ako se do kraja vojno uvučemo sigurno neće biti dobro...postoji mogućnost ograničenih nuklearnih napada na EU... o tome se već danima naveliko piše po svim portalima i novinama!...a ja sam to spoinjoa već prije mjesec dana!
Ako pukom srećom ne bude do toga došlo, biti će enormno izdvajanje za vojne proračune nauštrb svih drugih grana ekonomije...opet nije dobro
Srećom. sve više zemalja polako uviđa da rat treba što prije završiti primirjem, jer se posljedice za europu vide već sada...u budućnosti mogu biti samo još gore

evo ti npr. šta kaže veliki američki diplomat i ekonomist J.Sachs...tvrdi ono što ti ja mjesecima već tvrdim...da rat u Ukrajini dirigira CIA/ Amerika!!
Čovjek je izuzetno dobro obavjšeten, dio je američke elite i sigurno stvari jako dobro poznaje...naravno, malo slabije od tebe, ali ipak nešto zna 8)

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... ia-1397175

Vrh

PostPostano: Uto lip 18, 2024 12:42 

Za Majkićku i one koji misle da nema baš nikakve opasnosti da nuklerane rakete padnu po europi ( pa bilo to i one naslabije, taktičke nukl. bombe!) evo nekoliko članaka...moguće da ih nisu pročitali...ili su ih pročitali, ali postao samo propuh..na jedno uho ušlo, na drugo izašlo...a izmešu ušiju nema ničega!

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ ... a-15471190

- Ali mi se krećemo prema svjetskom ratu i naše će vodstvo morati stati pred užasni moralni izbor, a ako ga mi ne učinimo, dovest ćemo i sebe i ostatak svijeta pred poraz – rekao je Karaganov, upozorivši da će nastavak ukrajinskog rata “neizbježno dovesti do nuklearnog rata”, jer je “Amerika zainteresirana da rat u Ukrajini traje dugo, dok su Europljani izgubili razum”.

U članku objavljenom u ruskom časopisu Profil, Suslov je istaknuo da Rusija “mora djelovati kako bi odvratila Zapad od prelaska crvene linije”, sugerirajući Kremlju da razmotri “demonstrativnu” atomsku eksploziju.

Navodeći da je Zapad spreman na sve veću eskalaciju prema Rusiji, Suslov za takvu situaciju okrivljuje i rusko vodstvo, držeći da je previše mlako reagiralo kod dosadašnjih zapadnih kršenja ruskih “crvenih linija”.

“Kao rezultat, strah od eskalacije, koji je bio relativno visok na početku vojne operacije, postupno se smanjivao (...). Dakle, Zapad je došao do zaključka da je cijena poraza Kijeva daleko veća od rizika direktnog vojnog sukoba s Rusijom, kao posljedici dopuštanja da se zapadnim oružjem udara duboko u njen ‘stari’ teritorij. Glasovi koji tvrde da ni ovaj put Moskva neće nanijeti direktnu vojnu štetu zapadnim zemljama postaju sve glasniji”, notira Suslov, držeći da “ova logika može neizbježno dovesti do Trećeg svjetskog rata”, ako se što prije ne prekine.

“Ako se daljnje uključivanje Zapada u sukob u Ukrajini ne zaustavi sada, potpuni ‘vrući’ rat između Rusije i NATO-a postat će neizbježan. Da bismo potvrdili ozbiljnost ruskih namjera i uvjerili naše protivnike u spremnost Moskve na eskalaciju, vrijedi razmisliti o demonstrativnoj, odnosno neborbenoj, nuklearnoj eksploziji”, objavio je Suslov 29. svibnja.

https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/visok ... 36966.html

https://www.vecernji.hr/vijesti/amerika ... at-1753405

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ ... i-15468917

U svakom slučaju obe strane ( Rusija vs USA/NATO pakt ) već tjednima pričaju o planovima za mogući nuklearni napad!...i nama europskim idiotima bi to trebalo biti nešto najnormalnije???...ništa zabrinjavajuće??...sve ok?

Majkićka, tebe sve ovo nimalo na zabrinjava?

Vrh

PostPostano: Uto lip 18, 2024 14:59 

https://www.dnevno.hr/vjera/siri-se-izv ... a-2455897/

Vrh

PostPostano: Uto lip 18, 2024 15:44 

Mnogi ljudi su mi na pp poslali podršku za pisanje na ovoj temi i općenito za pisanje na forumu
Za ovu temu su mi rekli da se slažu sa mnom , a neki da su im se otvorile oči u vezi stvarne situacije oko toga nesretnog rata u Ukarjini nakon mojih detaljnih pojašnjanja o čemu se tu sve radi! Zamolili su me da nastavim pisati na ovoj temi

Naglašavao sam da ovo nije primarno rat između Rusije i Ukrajine, nego prvenstveno rat između USA-Amerike+ NATO 'pakta i Rusije!
Izazvan je prvenstveno zbog geopolitičkih interesa velikih sila ( Rusija , USA/NATO +UK/GB) koje se bore prvenstveno za svoje interese...ne bori se Amerika za dobrobiti i blagostanje u Ukrajini nego radi svojih interesa!!

Što se tiče same Ukrajine njoj je bilo bolje da je ostala tampom zona između Rusije i Zapada/ NATO pakta kako je bila do 2022. A ne da je glupo srljala da postane NATO članica io da time nato pakt dođe u dodir sa cjelokupnom zapadnom granicom Rusije...naravno da to Rusi nisu željeli dopustiti ( kao što ni Amerika ne da nijednoj vojnoj velesili da dođe na njene granice!)
Ukrajini je bio najbolji status da bude u dobrim odnosima i sa Zapadom ,ali i sa Rusijom s kojom je imala dugogodišnje dobre odnose i mnoge poveznice u kulturi, vjeri, izmješanosti naroda isl.
Umjesto tog najboljeg političkog odnosa, neke vrste nesvrstanosti prema Rusiji i Zapadu , Ukrajina je izabrala najgore...po meni i mnogima je uvučena veliki i krvavi rat u kojem će iskrvariti i oslabiti na svim poljima a za tuđe interese ( okultne oligarhije)
Amerika i OO su ratom i prekidanjem svih odnosa Njemačke/EU dobili jako puno...elaborirao sam ranije šta sve
Njemačka i EU su uglavnom jako puno izgubili!
NAJVIŠE JE NARAVNO IZGUBILA UKRAJINA!...postati će razrušena država, uništene industrije, jako oštećene infrastrukture , uništene ekonomije, raseljenog stanovništav u 10-cima milijuna ljudi, sa stotinama tisuća poginulih, i na milijune ranjenih-invalida!
Treba li sljepcima pojašnjavati koliko će sve to razrušeno , uništeno oštećeno u Ukrajini u budućnosti koštati Ukrajinu?...treba li pojašnjavati koloiko će milijuni invalida u budućnosti koštati Ukrajinu??

Sada se odvija jako opasna igra i faza enormne militarizacije i naoružavanja europe, i korak po korak direktnog uvlačenja europe u rat sa Rusijom ( 2. vojnom velesilom u svijetu) , sa mogućnosti da dođe i do provociranja ograničenog, taktičkog nuklearnog rata od strane Rusije prema europi!!

Samo ograničenim i slijepim ljudima može biti svejedna ta činjenica da se europa pa time i Hrvatska može uvući u nepotreban i opasan rat sa Rusijom!
Ukrajina nije članica NATO pakta i nato pakt ni europa nije dužna po odredbama koje imaju članice nato sporazuma ulaziti u rat sa Rusijom!
Mislim da ste svi svjedoci da se europa definitivno sve više uvlači u opasne vode direktnog rata sa Rusijom...

je li to po vama dobro za europu i našu djecu?
Je li po vama za Ukrajinu bilo bolje da je ostala tampon zona između Rusije i Zapada, i u dobrim odnosima sa obe velesile, ili je bilo bolje da ju se guralo da uđe u NATO pakt i postane povod / casus belli za rat sa Rusijom?

Ajoj...
Ovo ti nama hoćeš prosvijetliti situaciju jer te mole na pp :DD
Ostavi se politikantstva i Lošinih savjeta.
Ovo je katolički a ne politički forum.
Koje čujem da ovako pričaju, odmah znam gdje su idoktrinirani.
Pray for Ukraine.
Napadnuti kao i mi.

Vrh

PostPostano: Uto lip 18, 2024 19:19 

Jankomir. :lol:

Ej! Jadna li ti majka. Vidiš Hrkane, to je žalosno. Za to se stvarno može reći da je žalosno.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 265 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata