Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pon tra 20, 2026 06:55

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 105 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: Čet svi 08, 2008 06:56 

kalimero je napisao/la:
I ja bih pozdravila SVE.
Malo je cura na forumu, a i najaktivniju Dinu Barnaba svako malo spota.
Barnaba, Barnaba!
Dina, tebi saljem cvijet, samo bez slike, da se ne "zastopa" nesto.

Poštovane članice foruma vi ste potpuno ravnopravne sa ostalima na ovom forumu. Ne spadate u manjinu jer ima i članova koji pripadaju i manjoj grupi ljudi. Zašto bi se trebali dijeliti i gurati neku tzv. pozitivnu diskriminaciju. Meni je svaka diskriminacija strana i nikako ne može biti pozitivna. Dobrodošle ste kao i svi drugi, tretira vas se kao i sve druge a jedina razlika bi trebala biti to da vam se obraća u jezičnom ženskom rodu (ona, one) u svemu drugom sve je isto.
Što se tiče Dine ja ju dobro poznam jer je prisutna na svim forumima i stalo mi je da se ovdje ne sakriva iza cvijeća i leptirića a radi ovakve neprimjerene ulete http://ko.awardspace.com/forum/viewtopi ... light=#178 a bez razloga što je vidljivo ovdje: http://ko.awardspace.com/forum/viewtopi ... light=#225
Stoga vas sve skupa molim za pošten pristup bez traženja nekih povlastica koje vam uistinu ne trebaju. Pa zašto ne bi bile potpuno ravnopravne u očekivanjima i obavezama.
Ovaj forum ima za sada neka tehnička ograničenja ali nije zbog toga manje vrijedan kao što čovjek bez ruke isto može divnim djelima proslavljati Gospodina kao i onaj s obje ruke.
Dakle umjesto slika koje usporavaju forum možete koristiti opciju Copy Image Location i ostavljati link slike ovdje. Tako ne bi usporavali rad foruma a zadovoljile bi svoje potrebe za uređenjem.
Želja nam je da forum bude dostupan i onima koji su manje platežne moći, onima koji nemaju niti znanja niti mogućnosti da nabave brzi Internet a od naših rasprava mogu imati koristi. Kao što je krunica bila Evanjđelje nepismenih i manje obrazovanih neka bude moguće i ljudima s sporijim internetom brzo čitanje tema i sudjelovanje u njegovom radu.
Hvala vam na razumijevanju i evo za svaku od vas:
http://usera.imagecave.com/neutrino/blo ... e-copy.jpg

Vrh

Naslov:
PostPostano: Čet svi 08, 2008 14:16 

Barnaba je napisao/la:
kalimero je napisao/la:
I ja bih pozdravila SVE.
Malo je cura na forumu, a i najaktivniju Dinu Barnaba svako malo spota.
Barnaba, Barnaba!
Dina, tebi saljem cvijet, samo bez slike, da se ne "zastopa" nesto.

Poštovane članice foruma vi ste potpuno ravnopravne sa ostalima na ovom forumu. Ne spadate u manjinu jer ima i članova koji pripadaju i manjoj grupi ljudi. Zašto bi se trebali dijeliti i gurati neku tzv. pozitivnu diskriminaciju. Meni je svaka diskriminacija strana i nikako ne može biti pozitivna. Dobrodošle ste kao i svi drugi, tretira vas se kao i sve druge a jedina razlika bi trebala biti to da vam se obraća u jezičnom ženskom rodu (ona, one) u svemu drugom sve je isto.
Što se tiče Dine ja ju dobro poznam jer je prisutna na svim forumima i stalo mi je da se ovdje ne sakriva iza cvijeća i leptirića a radi ovakve neprimjerene ulete http://ko.awardspace.com/forum/viewtopi ... light=#178 a bez razloga što je vidljivo ovdje: http://ko.awardspace.com/forum/viewtopi ... light=#225
Stoga vas sve skupa molim za pošten pristup bez traženja nekih povlastica koje vam uistinu ne trebaju. Pa zašto ne bi bile potpuno ravnopravne u očekivanjima i obavezama.
Ovaj forum ima za sada neka tehnička ograničenja ali nije zbog toga manje vrijedan kao što čovjek bez ruke isto može divnim djelima proslavljati Gospodina kao i onaj s obje ruke.
Dakle umjesto slika koje usporavaju forum možete koristiti opciju Copy Image Location i ostavljati link slike ovdje. Tako ne bi usporavali rad foruma a zadovoljile bi svoje potrebe za uređenjem.
Želja nam je da forum bude dostupan i onima koji su manje platežne moći, onima koji nemaju niti znanja niti mogućnosti da nabave brzi Internet a od naših rasprava mogu imati koristi. Kao što je krunica bila Evanjđelje nepismenih i manje obrazovanih neka bude moguće i ljudima s sporijim internetom brzo čitanje tema i sudjelovanje u njegovom radu.
Hvala vam na razumijevanju i evo za svaku od vas:
http://usera.imagecave.com/neutrino/blo ... e-copy.jpg

Prvo te molim za fer diskusiju i ne podmetanja,i prikazivanja tebe samoga srecem u stilu sliku svoju ljubim,i sramocenja drugoga i drugacijeg.I JA tebe itekako poznajem,pod muskim i pod zenskim nikovima,po insuniacijama,po podmetanjima i da ti ne pisem i dokazujem linkovima mnoge stvari.Molim te ne obracunavaj se samnom zato sto sam iz druge dnominacije na ovako perverzni nacin,s sitnim MILICIJSKIM
pitanjima,jer sam to dozivjela za svoju vjeru jos kao maloljetnica,kazi...pa jel te tko nagovorio...pa jeul ti roditelji....i to su traume koje nosim u sebi zbog svoje vjere,rijetki su to dozivjeli.Moj tata je morao ostaviti nas 4 djece i nestati,jer se je kao adventista uselio u gradski stan pomocu dobrih ljudi,a drugi milicijski su nas proganjali,SAMO su mi ucvrstili vjeru,pa tebe molim ako hoces nesto pitati pitaj kao casni i dostojni COVJEK,a onda kao posteni vjernik koji svake subote uzima EUHARISTIJU....i prilikom tog cina morao bi se sjetiti sto si napisao bar na jednom forumu.
Pitaj sve iskreno,ne unaprijed isplanirano podmetanje i sramocenje.
Ja sam progon dozivjela u svojoj ranoj mladosti kad sam morala od kuce otici......ne zaboravi da je u pitanju zivot jedne osobe,gdje ti nemas prava SUDITI.
Vidi kako si to izkamcio i to je bio moj odgovor na to......a evo ti linka gdje i katolici, to isto rade samo s Razlikom sto to rade za novce a mo volonterski.
http://www.catholicevangelizationweb.org/cetc.html
http://www.iame3.com/

Uostalom vidim da i NEOKATEKUMENCI IMAJU evangelizaciju,a zar nijue konacna zadaca svih krscana navjestivati Krista raspeta.
http://ko.awardspace.com/forum/viewtopic.php?t=17

Vrh

Naslov:
PostPostano: Čet svi 08, 2008 20:58 

Neki lonćići, su se našli preblizu, odmaknite se,
u ime Kristove ljubavi....Zar nećemo odgovarati za svaku
izgovorenu rijeć, pred svojim Bogom..?
...Ako se ne sretnemo na ovom svijetu, u vjećnosti sigurno,
gledat ćemo se, prepoznat ćemo se...gledat ćemo naše istine i naše laži,
gledat ćemo sve trenutke provedene na forumima...i ovaj trenutak
dok pišem ovaj post, on je već unesen u arhiv vjećnosti...dali ćemi biti
na ponos ili sramotu...? Vidjet ćemo..!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pet svi 09, 2008 06:09 

Barnaba, hvala najljepša!
I na cvijecu i na obrazloženju (sporost i brzina učitavanja....)
A Dina, naj se tak raspaljivat. Krscani prihvacaju kritike, ako smanje oholost.
Imas PP

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pet svi 16, 2008 07:17 

Pozdravljam novog člana Gutaperku. Dobro nam došao.
Inače sama riječ gutepreka prestavlja materijal koji se koristi u industriji, medicini itd., od đona do stomatologije. :wink: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pet svi 16, 2008 09:32 

Barnaba je napisao/la:
Pozdravljam novog člana Gutaperku. Dobro nam došao.
Inače sama riječ gutepreka prestavlja materijal koji se koristi u industriji, medicini itd., od đona do stomatologije. :wink: :lol:

hvala na dobrodošlici :mrgreen: glede stručnosti u vezi gutaperke svaka čast,obično oni koji se time direktno ne bave teško da će znat šta je to

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pet svi 16, 2008 09:36 

Ma dobro nam došao a za materijele ćemo lako. Kako je u Splitu?

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pet svi 16, 2008 09:43 

Barnaba je napisao/la:
Ma dobro nam došao a za materijele ćemo lako. Kako je u Splitu?

odlično,kad sam se prije osam godina vratio iz Zagreba di je postoji veliki spektar vjerskih sadržaja ovdje mi je bilo koma ali u zadnjih nekoliko godina se situacija jako promijenila pa sad imamo stvarno puno toga,počevši od raznih seminara i duhovnih obnova pa do raznih zajednica.Možda ja na to tako gledam ali moj put prihvaćanja vjere je počeo na Taboru,sličnim seminarima i sadržajima pa kad sam došao ovamo toga nije bilo

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pet svi 16, 2008 09:53 

O fino je to čuti, ista stvar je i internetom, prije je bilo malo sadržaja o katolicima i uglavnom negativnih a sad se situacija mijenja. Nego što kažeš o forumu i stranici?

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pet svi 16, 2008 10:33 

Pozdrav i Prečasnom, dobro nam došao.
Inače u nekim našim krajevima je uobičajeno nazivati svećenike Presvjetli, prečasni, preuzvišeni ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: Sub svi 17, 2008 16:22 

Mir kuci ovoj!...

Da pozdravim sve clanove, sve Modoratore i Administratora...
Hvaljen Isus i Marija...i svako dobro svima, i veliki uspjeh na obostrano zadovoljstvo..clanova i vodstva...
Zelim se ukljuiti i pratiti ,sve sto ukljucuje krscanstvo,
nasu vjeru,nasu crkvu i nas zivot..Kako bi bili dostojni i ostali vjerni,
onome sto trazi Majka Crkva od nas...i u danasnja vremena..

Evo nesto o meni, zivim vani ,skoro u susjednoj zemlji, vec dugo godina ovdje zivim ,tako da mi je dosta toga ,u zadnje vrijeme novoga...
ostalo nepoznato,ili bar ,ne znam sta kaze RKC na to...
Interes mi je saznati misljenja Crkve,pogotovo ..o onome sto je nastalo novo,i sto je doslo do promjene..recimo kao;novi katolicki pokreti i zajednice...
takodjer sam zinteresirana i za Molitvu...

Bog vas blagoslovio...

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pon svi 19, 2008 06:27 

Hvaljen Isus i Marija Leja.
Dobro nam došla.
Pozivam te da nam se pridružiš na podnevnom Angelusu na koji načim pogledaj Ovdje

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pon svi 19, 2008 10:57 

Laudetur Domini, omnes...

Pozdravljam vas iz Katoličkog Bogoslovnog Fakulteta u đakovu.

Šapnuli mi u uho e-mailom za vas pa dođoh vidjeti što se događa,
obzirom na profesionalni mi interes...

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pon svi 19, 2008 11:10 

Laudetur Jesus Christus
Dobro došao, uvjeren sam da se svi radujemo i nadamo tvom konstruktivnom doprinosu u diskusijama

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pon svi 19, 2008 11:10 

..O dobro doša Vanaleto... :D ..a uz to i teolog
osobno se veselim tvojem dolasku...u našu
malu zajednicu...!
Blagoslovljen bio brate..!!

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 105 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata