Slažem se s tobom. I ovo je zapravo neka vrsta razbibrige, dok neki ljudi svoje slobodno vrijeme koriste primjerice za svoje hobije, mi ovdje mlatimo praznu slamu.
Borme ga mlatimo i mlatimo.

Ti Početnik nisi baš u tom krugu da cijele dane ovde visiš koliko mogu primjetiti. I Bogu hvala da nisi. Ali neki od nas, od 0-24! Lol. Mislim, žalosno nije lol.

A se moreš složiti sa ovim, citiram;
Pa koji normalan i imalo ozbiljan čovjek, koji ima barem mrvu od života će ići nekom stranom tipu s "druge strane žice" objašnjavat o životu, Ukrajini, krepostima, vrlinama i manama, dogmama i Crkvenom raskolu, Mossadu, papi Leonu XIII., fašizmu i nacizmu, Francuskoj revoluciji... Ruku na srce, normalni ljudi to ne rade. Koga to ti meni moreš objasniti, ili, npr. ja tebi?!
Dečki moji! Borme hudo. To je sve samo ne normalno. Mi sami sebi nemeremo objasniti zake smo tak ispali kak smo ispali, a kamoli da nekom drugom objasniš "Bitku kod Waterlooa" ili "Nerede u Los Angelesu 1992.". O čemu mi ovde pričamo?!

Oholost je korjen svih grijeha i svi mi se borimo s tim, samo je pitanje koliko smo toga svjesni. I ta nesretna oholost je sveprisutna u našim životima kao neka sjena od koje ne možeš pobjeći. Osjeti se naravno i na ovom forumu, gdje se pravimo pametni, drugima dociramo, razbacujemo se raznim frazama i mislimo da znamo više od svih svetih, crkvenih naučitelja, papa i teologa; i da su naše prosudbe i osjećaji važniji od nauka Crkve jer smo eto pročitali nekoliko knjiga, idemo redovito na misu i molimo se svakodnevno i to ne samo za ručak i laku noć. Najveća zabluda koju gajimo je kako smo mi branitelji vjere i kako će netko tko slučajno zaluta na ovaj forum u našim postovima otkriti neku skrivenu istinu koju ne može čuti na vjeronauku ili u propovijedi. Sve je to nekako ljudski pa se čovjek niti ne uzbuđuje previše kada se oholost očituje, naravno uvijek pod krinkom nekog dobra, koje se skriva pod izlikom skrbi za dušu i život vječni drugoga.
Amen.
Kad sam napisao, citiram;
Ali unatoč tome, pomaci su jedva vidljivi.
Mislio sam u smislu, citiram;
O, kako je krhka ljudska narav, uvijek sklona na grijehe! Danas ispovijedaš svoje grijehe, a sutra nanovo počinješ ono što si ispovijedio. Sada odlučiš da ćeš se čuvati, a za koji čas radiš kao da nisi ništa odlučio. Imamo dakle razloga poniziti sami sebe i nikada ne misliti što veliko o sebi, jer smo tako krhki i nestalni. Vrlo brzo možemo izgubiti nemarnošću što smo mnogim trudom i konačno jedva stekli milošću. Što će još biti s nama na koncu kad smo tako rano postali mlitavi? Toma Kempenac "Nasljeduj Krista"Što se opet ponovno svodi na: oholost. Jer naša/moja oholost se nemere pomiriti sa time da smo takvi kakvi jesmo. Nikakvi.
E Početnik de da te pitam, je bilo smešno ono kad je Kopitar napisao Hrkiju, citiram;
Ovo je zabrinjavajuće Hrki, ja sam inače iz Vrapča ali mislim da i ti nisi daleko..
Borme hudo! Lol xDxD

Bar se malo nasmijemo.