Slažem se neka slobodno pročitaju, ali ne razumijem zašto sad i ovu temu trolaš s velikosrpskom i ruskom propagandom kad je ovo tema o glasovanju?
Znači ti ćeš u drugom krugu glasovati za Milanovića jer je on na crti tvojih stavova o ruskoj agresiji?
Zato što ti insinuiraš ...čudiš se da sam za Jonjića ?
Indirektno insinuiraš, podvaljuješ stvari u svome komentaru spram mene i indirektno podvaljuješ da je Jonjić po tebi kao za eskalaciju rata u U/r i za ono što radi OKULTNA OLIGARHIJA
Jonjić je bio medijski izoliran i ne znamo eksplicite šta je rekao u vezi dalljnje eskalacije rata u u/r. i još jačeg angažmana nata u tom krvavom ratu koji traje večć skoro 3 godine!..barem nismo mogli vidjeti ako je i rekao nešto u vezi toga!
Ja vjerujem da u vezi okultne oligarhije i NATO sve većeg angažmana u ratu misli nešto kao i ja, odnosno da nije za slanje NATO pa time i naših vojnika ili instruktora u rat u ukarjinu!
Svaki desničar ( a ti se gradiš da jesi) i svaki normalan čovjek bi se trebao boriti da Hrvatska ne ide grlom u jagode i da se ne prsi biti u prvim redovima angažmana NATA/EU u ratu u ukrajini/rusiji
Mi smo među prvih 10 država u svijetu koja je u sredstvima dala pomoć u ukrajini i mi se više nikome ne moramo još dodatno pokazivati i dokazivati! Znači mi smo dovoljno dali , u postotku više negoli npr. velika Njemačka
Vidjeli smo kako nam je dron ( a tako JE MOGLA BITI I RAKETA ILI RAKETE!) PALA USRED ZAGREBA, deset metara od studentskih paviljona!! Šta je NATO protuzračna obrana iznad rumunjske, mađarske i hrbatske učinila da dron ( ili raketa) padne usred glavnog grada Hrvatske!??
Ništa, jedno veliko ništa...da je dron bio napunjen eksplozivom ili da je dron pao 15 metara sjevernije bilo bi mrtvih studenata!!
Da ne govorimo da je umjesto drona bila jača raketa koliko bi mladih života poginulo u Zagrebu!...osim toga mnogi kažu da je dron ispalila Ukrajina a ne rusija!Zato se o nalazu komisije ništa ni ne piše!
I šta je taj vrli NATO učinio da zaštiti hrvatsku kao članicu nata!???...jedno veliko ništa!
TAKO BI SUTRA AKO NATO POŠALJE VOJNIKE U RAT ILI RAT JOŠ VIŠE ESKALIRA, I DA POČMU RAKETE LETJETI PO HRVATSKOJ, NATO PAKT VRLO MALI ILI SKORO NIŠTA UČINIO DA ZAŠTITI RH!
Osim toga , uzmimo hipotetski da je Jonjić za eskalaciju rata i još veći angažnam RH u ratu ( vjerujem da nije, ali recimo samo radi rasprave da je)
Ti mene onda pitaš kako ja mogu biti za Jonjića
Pa naravno da mogu...je li ja mogu biti za nekoga ako se s njim slažem u 98% stvari,a ne slažem se u 2%??!Šta je tu čudno?
Čemu uopće postavljanje takvih pitanja??
Hoćeš reći da ti na izborima glasaš samo za nekoga tko se 100% podudara sa tvojim mišljenjem? Po tome ispada da ti ne glasaš za nikoga!
Naravno , svi smo vidjeli kako ti krivo rezoniraš, kako je kod tebe sve crno bijelo, kako inputiraš forumašima da su rekli nešto što nisu rekli isl., kako ti krivo donosiš zaključke u vezi nekih forumaša jer se ne slažu 100% sa tvojim mišljenjem,pa ih onda kao paranoik pratiš na temama i progoniš i seciraš, uhvatiš se nekog forumaša i cijediš ga danima kao komarca??
jesi li ti svjesna kako često krivo generaliziraš i donosiš zaključke!??
Evo u zadnjem postu meni opet podmećeš velikosrpske i velikoruske stavove...prije si na nekim temama spominjala da li sam ja srbin i četnik?!
JESI LI TI SVJESNA KAKVE NEBULOZE PIŠEŠ I KAKO ČESTO DONOSIŠ KRIVE I DALEKOSEŽNE ZAKLJUČKE O NEKOME?!