Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sub svi 24, 2025 13:37

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 778 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Ned lip 09, 2024 16:57 

Nadbiskup Uzinić svako malo nešto politički korektno izjavi. Sad napada kršćane, koji su inače meta napada u svijetu,

:wink: Ne napada on kršćane, nego javno govori o grijehu koji čine svi ljudi, pa i neki zavedeni kršćani (problem mržnje prema strancima). Ajde, kad bi se neki našli u tome, pa obratili...

Vrh

PostPostano: Uto lip 11, 2024 14:05 

Prepuno ih je. Čudno se osjećam u svojoj državi. Ali zna Uzinić za koga radi.

Vrh

PostPostano: Uto lip 11, 2024 17:29 

:wink: Ne napada on kršćane, nego javno govori o grijehu koji čine svi ljudi, pa i neki zavedeni kršćani (problem mržnje prema strancima). Ajde, kad bi se neki našli u tome, pa obratili...

Da Adrijana, najveći problem u Evropi je danas mržnja, posebno kršćana, prema strancima. Italija, a i druge zemlje EU, se utapa u beskućnicima, švercerima i svodnicima, ali liberalima je problem mržnja prema strancima, a ne ko to potapa Evropu vojno sposobnim muškarcima iz trećeg svijeta. Vjerojatno bi Uzinić mogao ponuditi nekakvo tipično liberalno idiotsko objašnjenje.

Vrh

PostPostano: Sri lip 19, 2024 13:42 

Lars je napisao/la:
Italija, a i druge zemlje EU, se utapa u beskućnicima, švercerima i svodnicima, ali liberalima je problem mržnja prema strancima, a ne ko to potapa Evropu vojno sposobnim muškarcima iz trećeg svijeta.

To je žalosno stanje u EU, no slično je i nažalost gore u Latinskoj Americi, npr. u Meksiku gdje mafija ubija izabrane političare. To nam je geografski daleko, ali vjerski bi nam Meksiko trebao biti bliži pa je pitanje što mogu vjernici tamo napraviti kada trebaju glasovati? Ne mogu se sjetiti niti jedne države koja nije na neki način ranjena.

Vrh

PostPostano: Ned stu 10, 2024 10:31 

Kardinal Raymond Burke je prije USA izbora rekao na EWTN-u da katolici imaju obvezu glasati na ovogodišnjim izborima.
Oba glavna kandidata političkih stranaka imaju “ozbiljno moralno nepoželjan sadržaj” u svojim programima, priznao je kardinal Burke, ali “uopće ne glasati u demokraciji poput naše” je “neispunjavanje vlastite dužnosti da pokušamo podržati kandidata koji će spriječiti još više zla.
https://www.quovadisecclesia.com/kardin ... -vise-zla/
Kardinalovi savjeti bi se mogli primijeniti na hrvatski drugi krug izbora za predsjednika RH

Vrh

PostPostano: Čet pro 26, 2024 17:47 

Poruka Komisije Hrvatske biskupske konferencije „Iustitia et pax“ za predsjedničke izbore
Pozivamo katoličke vjernike neka se utječu zagovoru One, koju vjekovima nazivamo hrvatskom »Odvjetnicom i Majkom«, te neka s pouzdanjem u Božje čovjekoljublje, očitovano u Isusovu rođenju, mole za slogu i napredak naše Domovine.https://ika.hkm.hr/hbk/poruka-komisije- ... bore-2024/

Vrh

PostPostano: Sub pro 28, 2024 14:17 

pozivam katolike da glasuju za kandidata koji je najviše istinski katolik
neću mu navoditi ime ( ne znam smije li se to?) ali mislim da većina katolika zna tko je u pitanju ili bi trebala znati :))
možda su mu male šanse jer je bio medijski totalno izoliran kao da ne postoji ( a napravio je 63 turneje),ali ja ću glasati po savjesti pa dobio on samo 5 % glasova!

Vrh

PostPostano: Ned pro 29, 2024 21:45 

pozivam katolike da glasuju za kandidata koji je najviše istinski katolik
neću mu navoditi ime ( ne znam smije li se to?) ali mislim da većina katolika zna tko je u pitanju ili bi trebala znati :))
možda su mu male šanse jer je bio medijski totalno izoliran kao da ne postoji ( a napravio je 63 turneje),ali ja ću glasati po savjesti pa dobio on samo 5 % glasova!

Čudi me što si njega odabrao kada on podržava čvrstu suradnju NATO saveza te dodaje kako je okrenut Zapadu kojemu Hrvatska oduvijek prirodno pripada.

Vrh

PostPostano: Pon pro 30, 2024 12:48 

Plači voljena zemljo
Mesić: Hrvatska 2:0
Milanović: Hrvatska 2:0
:((
Pa neka mi kaže netko nešto o 80, 90 % katolika.
Sad se vidi koliko ih ima, možda 10- 20%.
Nisam išla, cijelo vrijeme vidim na faceu svađanje desnih, jedni su gadili Lozićku, drugi Jonjića.
Sramota.
Jedino Imotski može se ponositi.

Vrh

Naslov: JONJIĆ
PostPostano: Pon pro 30, 2024 13:29 

Čudi me što si njega odabrao kada on podržava čvrstu suradnju NATO saveza te dodaje kako je okrenut Zapadu kojemu Hrvatska oduvijek prirodno pripada.

Vidiš, pogodio sam da neće daleko od 5%...možda zbilja imam DS koji mi stalno neke istine kazuje ! :)

Joj Majkićka kako ti sve površno gledaš i hvataš se nekog detalja kao da je jedini bitan
Pa nekoga se treba gledati u totalitetu...tako i na rat u Ukrajini i Rusiji na koji aludiraš
Osim toga , nisam čuo da su Tomislavu postavili pitanje u vezi rata u u/r??...tko zna šta bi on sve rekao u vezi uloge NATO/ okultne oligarhije u vezi posredničkog rata koji se tamo zbiva i njihovim spletkama i igrama!

Pa ni je ne tvrdim da mi ne pripadamo Zapadu...kada sam to tvrdio???

Imaš li link gdje se Jonjić zalaže za čvrstu suradnju sa NATOM?
sTAVI GA DA VIDIMO ČITAV KONTEKST ŠTA TOČNO KAŽE I U KOM SVE SMISLU

Vrh

PostPostano: Pon pro 30, 2024 13:35 

Plači voljena zemljo
Mesić: Hrvatska 2:0
Milanović: Hrvatska 2:0
:((
Pa neka mi kaže netko nešto o 80, 90 % katolika.
Sad se vidi koliko ih ima, možda 10- 20%.
Nisam išla, cijelo vrijeme vidim na faceu svađanje desnih, jedni su gadili Lozićku, drugi Jonjića.
Sramota.
Jedino Imotski može se ponositi.

A TO je NAŽALOST TAKO!

Prvo oni ( desnica, konzervativci) sami rade GODINAMA autogolove kada se cijepaju na tolike stranke ili predsj. kandidate...to je odmah 3,4 puta manje glasova!
a DA JE zbilja MALO PRAKTIČNIH , ISTINSKIH KATOLIKA TO VEĆ DUŽE VRIJEME TVRDIM...TI TVRDIŠ ...još neki tvrde itd
Tu nema spora
Jedno je živjeti , a drugo je samo nominalno se nazivati ili busati u prsa hrvatska, katolička ...

Vrh

PostPostano: Pon pro 30, 2024 15:41 
Administrator

možda zbilja imam DS koji mi stalno neke istine kazuje ! :)

Molim te da prestaneš to stalno ponavljati, nije svako tvoje mišljenje proročanstvo od Duha, već sam te upozorio da to ne prolazi na ovom forumu i dalje će se takvi postovi brisati ili premjestiti.

Vrh

PostPostano: Pon pro 30, 2024 21:08 

Ajde,nemaš uopće smisla za šalu :))

Vrh

PostPostano: Pet sij 03, 2025 11:30 

hrki je napisao/la:
nisam čuo da su Tomislavu postavili pitanje u vezi rata u u/r??...tko zna šta bi on sve rekao u vezi uloge NATO/ okultne oligarhije u vezi posredničkog rata koji se tamo zbiva i njihovim spletkama i igrama!

Mene samo čudi što ti nisi od njega čuo ni vidio to što ti pišeš o nato okultnoj oligarhiji, ali ga ipak podržavaš. Ništa više.

Vrh

PostPostano: Sub sij 04, 2025 07:39 

Čvršća suradnja unutar NATO saveza je u Jonjićevom programu https://tomislavjonjic.hr/program/#p5

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 778 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata