Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Ned srp 26, 2026 19:07

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 796 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54
Autor Poruka
PostPostano: Ned srp 26, 2026 17:54 

Ako si ti Simane primjer tog mira kojeg se može naći u Međugorju, ili Totus Tuus, onda fala ti na takvom miru. Nisam ja protiv Gospinih ukazanja, nego jednostavno mislim da se Majka Božja ne ukazuje u tom selu. Objasnio sam i zašto ne vjerujem. Tvoja agresivnost i svadljivost sigurno ne neće uvjeriti u suprotno.

Mislim da se tamo događa nešto što me ispunjava brigom i strahom, ali ne i mržnjom. Bojim se za naš narod. Bojim se jer mi se čini da se sprema nešto užasno.
Kakva moja gresivnost. Ja to za tvoje dobro a Tuus je fra Slavku popila vino ali sada su došla nova pravila i djeca više ne smiju pušiti iza crkve a ni vino piti. Ne smije se ni ruke polagati bez dozvole. Uvedena je njemačka dišciplina, a ne ko prije da svak radi šta oće.
Ajde nam ti reci kave briga i stravove imaš. Šta se sprema i moremo li kako pomoći

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 796 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54

Vrijeme na UTC + 01:00 sata