Danas,kad sam se vracala nazad s puta ,slusala sam radio,i jedna zena je zazeljela ovim rijecima, jednu pjesmu...."dragoj meni,samoj sebi" zelim sve najbolje,i ...dalje zelju pjesme...
Nasmijala sam se ,ali sam poslje shvatila...zasto...i ona ima pravo...
Pa tako i ja sada cu "samu sebe citirati"...
Leja je napisao/la:
Slusam ovih dana prije podne(malo se sakrijem ."ali radim"od 9-12 sati,gdje ima radio,pa potrazim radio Mariu)i slusam "MLADI FEST"...MEDJUGORJE ....odusevljenja sam svjedocanstvima ,koji mladi iznose...odnosno svjedoce..!
U tim svjedocanstima,apsolutno nije bilo rijeci o "vidiocima i Gospinim porukama"
Bile su Molitve,Ispovjed i Sv.Mise...Svjedocanstva,i predavanja...
Citat:
Svaku vece slusam preko Kompa.sv.misu-..radio Maria Medjugorje,i upravo sam cula,da je veceras na vecernjoj Sv.Misi ...cerebrilalo 520 svecenika.....
Svi ovi Svecenici,bez obzira iz kojeg su razloga dosli.dosli su
zbog molitve,i kao pastiri s mladima...Ovako sam napisala....
Medjugorje je jedno veliko MJESTO MOLITVE...i nesto sto danasnjem covjeku treba,ne svima...
Citat:
da se ukljucimo malo u dijalog
Znaci nisam napisala kome nije potrebno,da svjedoci nego da se upustimo u zdravi dijalog...
Mislila sam da povedemo Dijalog o Molitvi.....Nije moguce da te molitve nemaju vrijednost i da se ne treba osvrtati na plodove...
angelus je napisao/la:
:wink: Istina i samo istina , pokajanje i priznanje da je na temelju nekih blijedih privida sve ostalo iskonstrurano biti će početak zdrave marijanske pobožnosti.
Lišeno lažnih ukazanja Međugorje samo dobiva kao središte pobožnosti koje više nitko ne bi trebao osporavati.
Ono je postalo najvece mjesto molitive ,kod nas a i obracenja su mnoga....to covjek ne moze da ignorise...Ja sam katolkinja,stujem Mariju i zelim vjerna ostati Papi....S tim zelim reci,da postivam i razumijem,sto Medjugorje je tamo,gdje je sada....Sve,dok RKC ne donese jasne odluke,ili nesto vise...za mene je RKC ...zakon...
ali sam itekako za molitvu i obracenja,koja se dogadjaju,pa bez obzira gdje ona bila..pa i u Medjugorju...