Majkićka, znači li to da Sveto pismo griješi?

Ili da je Isus lagao..?
U vezi mojeg potpitanja, jesi li svjesna da Isus očekuje od nas suradnju (prijateljstvo) i da je obećao biti s nama, da se proslavi Otac u Sinu..
Da je u Djelima apostolskim zabilježeno da kud god je Petar prolazio, njegova sjena je liječila bolesnike.. Naravno, ne on, nego Isus preko njega.
I kad god je on govorio, Duh Sveti je silazio na slušatelje.
Ima li u tradiciji neko slično čudo koje se dogodilo vjerom i molitvom?
Je li se ikad tebi nešto dogodilo? - Ili se još nisi usudila niti zatražiti?
Da, Biblija griješi u mnogim povijesnim, geografskim i drugim stvarima i Isus griješi jer kaže da je zrno gorušice senfa najsitnije.
Sveci nisu liječili po zagovoru već direktno, čak se po nekad dešavalo nešto što nisu ni željeli da se dogodi recimo svetac bi u afektu ništo rekao i osoba bi umrla ili zanjemila i sl. posle su to ispravljali.
Kažu učenici Isusu hoćeš li da zapovjedimo i spustiće se oganj na ovo selo, imamo puno takvih primjera.
Svaki svetac je drugi Krist i djeluje samostalno i pri tom može i pogriješiti u svom djelovanju nama se može činiti da su katkad oholi i nepravedni jer mi sudimo po našim kriterijama.
Zatim svetac u svom djelovanju je slobodan i ne ispituje ko mi li je nešto volja Božja pa on je jedno sa tom voljom i tako šta da više rečem ,svi smo pozvani da budemo sveti i već je čudno da od nas dvoje ili troje nije niko svet a stalno govorimo o Bogu i pobožnosti, moralu itd.