Kao da je to, ono, oprostit ću i to je to. Kažu, oprostiti ali ne zaboraviti. Ja se samo ufam u zaborav, da vrijeme prekrije nekako bol koju mi ljudi znaju nanositi. No, svaki dan se mučim doći do garaže zbog zida kojeg je podigla zla susjeda samo da mi napakosti i svaki dan, ako sam malo lošije volje, sjetim je se u negativnom kontekstu, kao i nepravde, i našeg sudstva. Iako Bogu hvala zbog korone nije ovdje nego u dalekom Chicagu gdje tamošnjim susjedima radi spačke. Kako bih mogla to oprostiti, kad, ako se počne graditi na terenu dalje, neću više moći do garaže? Trebala bih biti nadčovjek. Evo i dok pišem već sam se uzrujala. Neznam kako bi mi knjiga mogla pomoći, nisu mi pomogle tone pročitanih knjiga. Neznam stvarno kako oprostiti.
DAJ BONA ŠTA JE VIŠE SA TIM ZIDOM??
Pričaš godinama o tome ko da je to najveće zlo koje se svijetu i tebi dogodilo!
Je li sigurno bespravno napravljen??
JE...JEL TE TAJ BESPRAVNI ZID NA tvojoj zemlji baš toliko pogađa u životu? Jel nikako ne možeš preći preko toga i oprostiti susjedi?...ne možeš,jel
Je l ta susjeda sada u USA...
pa ako je sve tako crno i neoprostivo ljepo uzmi kobru bušilicu ( ne ti nego tvoj muž) i srušite taj sotonski zid...
šta čekate??