Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto lip 09, 2026 18:44

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 35 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
PostPostano: Uto kol 25, 2020 12:38 

Kao da je to, ono, oprostit ću i to je to. Kažu, oprostiti ali ne zaboraviti. Ja se samo ufam u zaborav, da vrijeme prekrije nekako bol koju mi ljudi znaju nanositi. No, svaki dan se mučim doći do garaže zbog zida kojeg je podigla zla susjeda samo da mi napakosti i svaki dan, ako sam malo lošije volje, sjetim je se u negativnom kontekstu, kao i nepravde, i našeg sudstva. Iako Bogu hvala zbog korone nije ovdje nego u dalekom Chicagu gdje tamošnjim susjedima radi spačke. Kako bih mogla to oprostiti, kad, ako se počne graditi na terenu dalje, neću više moći do garaže? Trebala bih biti nadčovjek. Evo i dok pišem već sam se uzrujala. Neznam kako bi mi knjiga mogla pomoći, nisu mi pomogle tone pročitanih knjiga. Neznam stvarno kako oprostiti.

Je li stvarno riskirate vlastitu vječnost zbog jednog zida od garaže?

Vrh

PostPostano: Uto kol 25, 2020 16:13 

:)) :)) :))
Možda tako Bog hoće. Znao je da ću se živcirati zbog toga. Možda mi providi preseljenje negdje daleko od susjede i spas vječnog života. Možda poduzeće propadne zbog korone pa mi neće trebati prijevoz autom do posla? :;
Možda ima ljudi koja ta situacija ne bi toliko nervirala, a znam da ih ima što joj ne bi dozvolili da izgradi taj zid, fizički bi je napali. To su mi rekli skoro svi. :((
A ako zbog neopraštanja završim u paklu, hm...neznam što ću. Ne mogu nešto što ne mogu, da mogu, oprostila bih...

Vrh

PostPostano: Sri kol 26, 2020 07:06 

Kao da je to, ono, oprostit ću i to je to. Kažu, oprostiti ali ne zaboraviti. Ja se samo ufam u zaborav, da vrijeme prekrije nekako bol koju mi ljudi znaju nanositi. No, svaki dan se mučim doći do garaže zbog zida kojeg je podigla zla susjeda samo da mi napakosti i svaki dan, ako sam malo lošije volje, sjetim je se u negativnom kontekstu, kao i nepravde, i našeg sudstva. Iako Bogu hvala zbog korone nije ovdje nego u dalekom Chicagu gdje tamošnjim susjedima radi spačke. Kako bih mogla to oprostiti, kad, ako se počne graditi na terenu dalje, neću više moći do garaže? Trebala bih biti nadčovjek. Evo i dok pišem već sam se uzrujala. Neznam kako bi mi knjiga mogla pomoći, nisu mi pomogle tone pročitanih knjiga. Neznam stvarno kako oprostiti.

DAJ BONA ŠTA JE VIŠE SA TIM ZIDOM?? :)) :roll:
Pričaš godinama o tome ko da je to najveće zlo koje se svijetu i tebi dogodilo!
Je li sigurno bespravno napravljen??
JE...JEL TE TAJ BESPRAVNI ZID NA tvojoj zemlji baš toliko pogađa u životu? Jel nikako ne možeš preći preko toga i oprostiti susjedi?...ne možeš,jel
Je l ta susjeda sada u USA...
pa ako je sve tako crno i neoprostivo ljepo uzmi kobru bušilicu ( ne ti nego tvoj muž) i srušite taj sotonski zid... :DD :DD
šta čekate??

Vrh

PostPostano: Sri kol 26, 2020 11:31 

To se zove samopomoć i snađi se druže
Ako je sigurno zid na tvojoj zemlji tada imaš pravo na svome raditi šta želiš
Ona je u USA i neće se moći opirati...uđi u posjed i srušite zid ...i nema više problema :DD :lol:

Vrh

PostPostano: Sri kol 26, 2020 15:08 

To se zove samopomoć i snađi se druže
Ako je sigurno zid na tvojoj zemlji tada imaš pravo na svome raditi šta želiš
Ona je u USA i neće se moći opirati...uđi u posjed i srušite zid ...i nema više problema :DD :lol:

Malo čitaj viz- a da vidiš da katolici to ne smiju raditi.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 35 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3

Vrijeme na UTC + 01:00 sata