Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto svi 05, 2026 04:38

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 324 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Autor Poruka
PostPostano: Sri kol 13, 2025 12:10 

Dečki moji! Borme hudo. :|

To je da shvatiš zašto uopće s tobom polemiziram
Mnogi mi prijatelji kažu ne gubi vrijeme s tim provokatorom itd.

Vrh

PostPostano: Sri kol 13, 2025 12:26 

Nema na čemu :))
Sve što pišem i dajem na forumu dajem radi svih koji ulaze na forum i čitaju..
Ovih 3-4 pametnjakovića su nebitni...ja ih koristim na forumu kao tzv. "korisne budale" da u dijalogu s njima pojasnim i svim ostalim kojima možda nije (skroz) nešto jasno...a takvih naravno uvijek ima
Oni su zbilja nekada jako korisni jer stvaraju materijal za pojašnjenje nečega do kraja, u načelu valja da postoji teza i antiteza, akcija i reakcija...to stvara "dramaturški dijalog i argumentaciju"
Samo ona mora imati neke granice...kada ti netko nešto dokaže, onda budi fer i priznaj barem jednom: bio sam u tome i tome u krivu...neće ti pasti kruna s glave :))

Ali i ja ponekad volim malo zezati se s nekim...i dokazati koliko je netko neznalica, a umišlja si suprotno
Nije problem što netko nešto ne zna, problem je što i kada mu pojasniš i dokažeš neke stvari ostaje tvrdokoran i ne želi prihvatiti stvarnost ili barem mogućnost da je nešto drugačije nego što si sam utvara
I ja masu stvari naravno ne znam....pričao sam sa par prijatelja vjernika, i došli smo do zaključka da mi , većima Hrvata imamo jednu veliku manu...svi mislimo da sve znamo bolje od drugih...barem 1 mil. nas misli da smo bolji od selektora Dalića , od vaterpolo izb.Tucka itd.
I nitko ne želi priznati drugome , da je drugi barem u nečemu bolji od njega/-nje??

Pa čovječe, dokazivao si ljudima da je Zemlja ravna ploča!
Nastojala sam cijelo vrijeme s tobom komunicirati "u rukavicama" da se ne bi uvrijedio a ti uzimaš pravo druge vrijeđati i uzvisivati se.
Iskreno, jednom sam ti napisala da si čovjek starog kova pokušavajući ne reći da nisi dorastao za rasprave. Bar meni jer nisam na tom nivou.
I rekoh toliko puta, nema nikakve potrebe da ubjeđuješ nekog u nešto, posebno mene, pogotovo što tvoje teme meni nisu zanimljive.
Uvijek priznam ako je netko u pravu a ja sam drugačije tvrdila i izvinim se.
Svačiji postovi govore 99% o onom tko ih piše a 1% je informacija.
Ti stvarno sve pokazuješ.

Vrh

PostPostano: Sri kol 13, 2025 12:28 

Jesu to oni što su ti pričali privatne stvari o Majkički? :DD
Majkička, gdje si nestala? Izričaj ti je znao biti grub ali bar ne glup.

Vrh

PostPostano: Sri kol 13, 2025 12:30 

[quote="hrki » Sri kol 13, 2025 08:58"][/quote]

Vjerujem da ti i danas nije jasno kako je IK mogao (da je htio pokazati) trčati 100m za 6 sekundi, ili podići 200kg bez problema, ili letjeti kao supermen itd , itd
Trebao bi bar ovaj forum paziti na nivo :oo
Rasprave bi trebale biti na razini odraslih ljudi.

Vrh

PostPostano: Sri kol 13, 2025 12:34 

Hvala ti, Hrki, na ovim jasnim citatima... I PS. nemoj odgovarati više onim provokatorima. Ignoriraj.

adrijana, koje razočarenje :((
Kako si me zavarala...

Vrh

PostPostano: Sri kol 13, 2025 12:50 

adrijana, koje razočarenje :((
Kako si me zavarala...

kOLIKO SI TI SAMO SUJETNA, TAŠTA OSOBA??
Ti si se našla povrijeđena jer sam i tebe ubrojao u one koji ne mogu shvatiti da je Bog mogao trčati 100m za 6 sekundi.
Sada to samo opet pokazuješ
Dao sam ti dokaze, šta misle patristi , oci Crkve o IK kao svemogućem Bogu, imaš barem 12 citata ...i ti opet ne možeš shvatiti da je Bog mogao trčati najbrže na svijetu
ZAŠTO SE UOPĆE UKLJUČUJEŠ U RASPRAVU U TEMI U KOJOJ SI NEZNALICA??..što moraš biti svakom loncu poklopac?

Ne napadaj druge ako nekome u nečemu daju podršku, a ne Franu26, ili tebi??
Koji su ti to kriteriji?

Ovo sam napisao samo radi tvoga nekorektnog odnosa spram Adrijane!
Inače, u vezi ove teme s tobom sam zaključio...ti si tvrdokorna neznalica i oholica i nemam namjeru ti više dokazivati tko je bio IK i šta je sve mogao

Zadnja izmjena: hrki; Sri kol 13, 2025 14:26; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: Sri kol 13, 2025 13:34 

Pomalo ljudi, čemu vrijeđanje, bolje je "pregristi jezik" nego odgovoriti na prvu loptu.
Nije grijeh nešto ne znati ili ne razumijeti, nije grijeh ni imati nekakvo mišljenje i za stvari za koje nismo stručni, ali jest grijeh drugoga povrijediti.

Vrh

PostPostano: Sri kol 13, 2025 14:18 

Ti si se našla povrijeđena jer sam i tebe ubrojao u one koji ne mogu shvatiti da je Bog mogao trčati 100m za 6 sekundi. Dao sam ti dokaze, šta misle patristi , oci Crkve, imaš barem 12 citata ...i ti opet ne možeš shvatiti da je Bog mogao trčati najbrže na svijetu.

Borme prijatelju! S tobom nekaj ni vredu, sad kaj točno, stvarno ne bi zna. Ali nekaj tu definitivno ne štima. :|

Vrh

PostPostano: Sri kol 13, 2025 14:35 

kOLIKO SI TI SAMO SUJETNA, TAŠTA OSOBA??
Ti si se našla povrijeđena jer sam i tebe ubrojao u one koji ne mogu shvatiti da je Bog mogao trčati 100m za 6 sekundi.
Sada to samo opet pokazuješ
Dao sam ti dokaze, šta misle patristi , oci Crkve o IK kao svemogućem Bogu, imaš barem 12 citata ...i ti opet ne možeš shvatiti da je Bog mogao trčati najbrže na svijetu
ZAŠTO SE UOPĆE UKLJUČUJEŠ U RASPRAVU U TEMI U KOJOJ SI NEZNALICA??..što moraš biti svakom loncu poklopac?

Ne napadaj druge ako nekome u nečemu daju podršku, a ne Franu26, ili tebi??
Koji su ti to kriteriji?

Ovo sam napisao samo radi tvoga nekorektnog odnosa spram Adrijane!
Inače, u vezi ove teme s tobom sam zaključio...ti si tvrdokorna neznalica i oholica i nemam namjeru ti više dokazivati tko je bio IK i šta je sve mogao

Nemaš što kome dokazivati niti koga zanima a ponajmanje ne vidim zašto se miješaš u ono što pišem adrijani???
I ti ćeš odlučivati čiji je odnos korektan? Da nisi umislio da si urednik foruma? :wink:
Ovo što me stalno vrijeđaš i daješ mi svakojake epitete, opet, o sebi govoriš. Nisi bitan da to prijavljujem, ali, skuliraj se.

Hm, daleko da samo ja imam probleme :
"Isto tako to što dva puta neuspješno pokušavaš ispravno napisati post sa ispravnim citiranjem govori o tvojim mogućnostima za korektnu komunikaciju." Barnaba

"Nažalost tako radiš u svemu što se ne slaže s tvojim mišljenjem pa je konstruktivna rasprava na razini iluzije." Sara

"Kako bi netko, tko nije katolik, ni kršćanin uopće, mogao doživjeti katolicizam kroz Tvoje postove?" Ignisardent

Ovo samo na brzinu, prvi koje sam našla...

Vidim, većina primjedbi je kao da sam ih ja napisala, dakle, dijelim isto mišljenje s mnogima..

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 324 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

Vrijeme na UTC + 01:00 sata