kOLIKO SI TI SAMO SUJETNA, TAŠTA OSOBA??
Ti si se našla povrijeđena jer sam i tebe ubrojao u one koji ne mogu shvatiti da je Bog mogao trčati 100m za 6 sekundi.
Sada to samo opet pokazuješ
Dao sam ti dokaze, šta misle patristi , oci Crkve o IK kao svemogućem Bogu, imaš barem 12 citata ...i ti opet ne možeš shvatiti da je Bog mogao trčati najbrže na svijetu
ZAŠTO SE UOPĆE UKLJUČUJEŠ U RASPRAVU U TEMI U KOJOJ SI NEZNALICA??..što moraš biti svakom loncu poklopac?
Ne napadaj druge ako nekome u nečemu daju podršku, a ne Franu26, ili tebi??
Koji su ti to kriteriji?
Ovo sam napisao samo radi tvoga nekorektnog odnosa spram Adrijane!
Inače, u vezi ove teme s tobom sam zaključio...ti si tvrdokorna neznalica i oholica i nemam namjeru ti više dokazivati tko je bio IK i šta je sve mogao
Nemaš što kome dokazivati niti koga zanima a ponajmanje ne vidim zašto se miješaš u ono što pišem adrijani???
I ti ćeš odlučivati čiji je odnos korektan? Da nisi umislio da si urednik foruma?

Ovo što me stalno vrijeđaš i daješ mi svakojake epitete, opet, o sebi govoriš. Nisi bitan da to prijavljujem, ali, skuliraj se.
Hm, daleko da samo ja imam probleme :
"Isto tako to što dva puta neuspješno pokušavaš ispravno napisati post sa ispravnim citiranjem govori o tvojim mogućnostima za korektnu komunikaciju." Barnaba
"Nažalost tako radiš u svemu što se ne slaže s tvojim mišljenjem pa je konstruktivna rasprava na razini iluzije." Sara
"Kako bi netko, tko nije katolik, ni kršćanin uopće, mogao doživjeti katolicizam kroz Tvoje postove?" Ignisardent
Ovo samo na brzinu, prvi koje sam našla...
Vidim, većina primjedbi je kao da sam ih ja napisala, dakle, dijelim isto mišljenje s mnogima..