Amo malo pogledti tvoje postove u ovoj temi:tvrdiš da si zdravstvena djelatnica,da svu sve izmišljotine od tzv"poznanika,prijatelja i rođaka"da cjepivo sigurno,niti jedna smrt niti jedna nuspojava.Ti si kao referentna točka za istinu o cjepivu.Pišeš da imaš zeta,znači baba si,ravnatelj ti umro od covida(20.10.),a jedini ravnatelj koji je umro na taj datum je ravnatelj doma zdravlja na Braču.Znači ti ovdje pričaš o rekcijama i nuspojavama na cjepivo na Braču?Jesi li ti normalna?
Ako ti je ostao iti jedan kontak u kbc Split koji hoće dignuti slušalicu,pitaj za curu koja radi na psihijatriji,trenuto se bori za život,pa ti i tvoje kolege prijavite Halmedu...
Moraš znati da tvrdnjama da je cjepivo 100% sigurno(kao zdravstvena djelatnica),i nekoga navesti da izgubi život ili ostane trajno invalid,trebat će na nebu položiti račun....
B.B.
Pola si izmislio, nađi gdje ja tvrdim da sam zdravstvena djelatnica i stavi ovdje da svi vide!
Valjda je toliko i točno sve ostalo što pišeš.
Ako se i jedan život spasi jer se cijepio zbog mojih upisa, hvala Bogu.
Na Halmedu su sve prijave nuspojava, svatko može anonimno prijaviti i nekoliko puta sam to pogledala.
Kod nas nije bilo smrtnog slučaja kao nuspojava cijepljenja i naši doktori su to više puta izjavili. Bio jedan slučaj u Sloveniji, točne preference nemam.
Od Covida 13 000.
Ljudi, ostavite se pričica, vjerujte struci i svojim liječnicima.
Ako ima 0,001% ljudi iz struke koji govore drugačije, ima ih i tamo žednih pažnje i sa svojim teorijama, kao i svugdje, uostalom.
Toliko žena poznam, izliječenih od raka dojke kemoterapijom, da su slušali takve, sad bi bile mrtve.
I pokojni dr je govorio protiv kemo.
Gro doktora je cijepljen. Zar mislite da bi ljudi koji znaju, sebi išli ugrožavati život?