Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto svi 05, 2026 03:11

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 41 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Čet kol 08, 2024 11:48 

https://www.facebook.com/zupakoska/vide ... cale=ms_MY

Vjerujem da ste mnogi čuli za ukazanja BDMarije u Garabandalu, Španjolska, od 1961 do 1965.
U ukazanja Gospe u Garabandalu je vjerovao i sveti padre Pio . Mnogi mistici i karizmatici KC vjeruju u autentičnost ukazanja.

Mnogi upućeniji ga spominju u kontekstu događanja ( neke od 10 tajni iz Međugorja) koji će ubrzo uslijediti i koji se spominju kao tajne iz Međugorja koje će obznaniti vidjelica Vicka preko fra Petra Ljubičića.
Evo gore sam dao link jednog zanimljivog filma u vezi vidjelica iz Garabandala.
Pogledajte nećete zažaliti.

Vrh

PostPostano: Čet kol 08, 2024 17:24 

https://www.facebook.com/zupakoska/videos/garabandal/452982152974187/?locale=ms_MY

Vjerujem da ste mnogi čuli za ukazanja BDMarije u Garabandalu, Španjolska, od 1961 do 1965.
U ukazanja Gospe u Garabandalu je vjerovao i sveti padre Pio . Mnogi mistici i karizmatici KC vjeruju u autentičnost ukazanja.

Mnogi upućeniji ga spominju u kontekstu događanja ( neke od 10 tajni iz Međugorja) koji će ubrzo uslijediti i koji se spominju kao tajne iz Međugorja koje će obznaniti vidjelica Vicka preko fra Petra Ljubičića.

Nije to priznato, nije to Gospa, bježi od toga... Lijepo te savjetujem.

Vrh

PostPostano: Čet kol 08, 2024 20:08 

Ej moj Hrki. Kako si ti naivan. :|

Vrh

PostPostano: Pet kol 09, 2024 06:11 

https://www.facebook.com/zupakoska/videos/garabandal/452982152974187/?locale=ms_MY

Jako zanimljiv fenomen, slojevit. Zanimljivo je i da Conchita, koja bi trebala najaviti znak u Garabandalu, ima nešto preko 70 godina, kao i fra Petar Ljubičić koji bi trebao najaviti za Međugorje.

Moram priznati da su pomalo jezive one snimke hodanja unatrag sa pogledom prikovanim u nebo...

Vrh

PostPostano: Pet kol 09, 2024 06:33 

Nije to priznato, nije to Gospa, bježi od toga... Lijepo te savjetujem.

vidim da uopće nisi pogledala film...zašto da bježim toga??

Vrh

PostPostano: Pet kol 09, 2024 12:05 

vidim da uopće nisi pogledala film...zašto da bježim toga??

Dobro ti kaže Adrijana. Okani se ćorava posla Hrkane, nemoj priklanjati uho bajkama. :|

Vrh

PostPostano: Pet kol 09, 2024 14:01 

kladim se da nisi ni pogledao video...i onda pametuješ? :idea:

Vrh

PostPostano: Pet kol 09, 2024 14:40 

U ukazanja Gospe u Garabandalu je vjerovao i sveti padre Pio.

To si sad izmislio ili?! Možeš li ti to nekako dokazati, naravno, ako ti nije problem. :)

Mnogi mistici i karizmatici KC vjeruju u autentičnost ukazanja.

Kažeš mnogi mistici, može ovde spomenuti barem troje od tih mnogih, naravno, ako ti nije problem. :)

kladim se da nisi ni pogledao video...i onda pametuješ? :idea:

Ne trebam gledati nikakvi video, dovoljno je znati šta Katolička Crkva kaže po tom pitanju. :lol:

Vrh

PostPostano: Sub kol 10, 2024 09:36 

To si sad izmislio ili?! Možeš li ti to nekako dokazati, naravno, ako ti nije problem. :)

Kažeš mnogi mistici, može ovde spomenuti barem troje od tih mnogih, naravno, ako ti nije problem. :)

Ne trebam gledati nikakvi video, dovoljno je znati šta Katolička Crkva kaže po tom pitanju. :lol:

Da pogledaš videa vezana uz Garabandal vidio bi da je padre pio znao sve u vezi ukazanja Gospe u GARABANDALU i da je priznavao istinitost!
To je duhovnost malo većeg ranga od filozofa koje čitaš i koji majmuniraju nauk KC!

To racinalističko majmuniranje sa katoličkom vjerom nas je dovela do toga da Senat sveučilišta u ZG, svećenici sa KBF-a TONČI MATULIĆ i JOSIP ŠIMUNOVIĆ , te isusovac IVAN ŠESTAK su podržali tu nakaradnu rodnu ideologiju
Profesori Katoličkog bogoslovnog fakulteta podržavaju rodne , LGBTQ+ ideologije!??....
teologijo KC quo vadis!

Vrh

PostPostano: Sub kol 10, 2024 10:11 

Da pogledaš videa vezana uz Garabandal vidio bi da je padre pio znao sve u vezi ukazanja Gospe u GARABANDALU i da je priznavao istinitost!

Možeš li ovde staviti video gdje Padre Pio govori kako vjeruje u ta "ukazanja Gospe". Daj stavi video ako ti nije problem. :)

To je duhovnost malo većeg ranga od filozofa koje čitaš i koji majmuniraju nauk KC!

Da više čitaš Karl Rahnera, Hans Urs von Balthasara, Henri de Lubaca i Romano Guardinia, a manje gledaš te bajke po youtube i tik-toku, znao bi šta je prava duhovnost. Ali ti voliš cirkus i senzaciju, "trijezna" teologija i filozofija tebe ne zanima. Tebe zanima Rajko Bundalo, Josip Lončar, Dražen Radigović, Vassula Ryden i Gloria Polo. :lol: Nije ni čudo da vjeruješ sve i svakome kad se cijeli život "hraniš" bajkama.

To racinalističko majmuniranje sa katoličkom vjerom nas je dovela do toga da Senat sveučilišta u ZG, svećenici sa KBF-a TONČI MATULIĆ i JOSIP ŠIMUNOVIĆ , te isusovac IVAN ŠESTAK su podržali tu nakaradnu rodnu ideologiju
Profesori Katoličkog bogoslovnog fakulteta podržavaju rodne , LGBTQ+ ideologije!??....
teologijo KC quo vadis!

Sa ovim nisam upoznat. Iako, poznavajući Tonči Matulića čisto sumnjam da ima imalo istine u ovome šta si ovde nadrobio. Možeš li citirati, točno gdje i šta je rekao Tonči Matulić, ili staviti video u kojem Tonči Matulić govori kako podržava te gej ideologije?! Ako ti nije problem naravno. :)

Vrh

PostPostano: Sub kol 10, 2024 10:16 

Možeš li ovde staviti video gdje Padre Pio govori kako vjeruje u ta "ukazanja Gospe". Daj stavi video ako ti nije problem. :)

Da više čitaš Karl Rahnera, Hans Urs von Balthasara, Henri de Lubaca i Romano Guardinia, a manje gledaš te bajke po youtube i tik-toku, znao bi šta je prava duhovnost. Ali ti voliš cirkus i senzaciju, "trijezna" teologija i filozofija tebe ne zanima. Tebe zanima Rajko Bundalo, Josip Lončar, Dražen Radigović, Vassula Ryden i Gloria Polo. :lol: Nije ni čudo da vjeruješ sve i svakome kad se cijeli život "hraniš" bajkama.

Sa ovim nisam upoznat. Iako, poznavajući Tonči Matulića čisto sumnjam da ima imalo istine u ovome šta si ovde nadrobio. Možeš li citirati, točno gdje i šta je rekao Tonči Matulić, ili staviti video u kojem Tonči Matulić govori kako podržava te gej ideologije?! Ako ti nije problem naravno. :)

treći put ti kažem da pogledaš video koji sam stavio, tamo imaš u vezi padre PIA...
Za ove naše kakti velikene teologije, profešure imaš u njanovijem hrvatskom tjedniku
Ja imam sve 3 strane snimljene na vocapu ali se nažalost to ne može prenositi na ovaj forum...
imami HT u papirnato obliku
tako da kupi HT pa možeš sve pročitati...ako si toliki hrvat i katolik nek ti bude problem dati 2,3 eura za Hrvatski tjednik :))

Vrh

PostPostano: Sub kol 10, 2024 10:26 

treći put ti kažem da pogledaš video koji sam stavio, tamo imaš u vezi padre PIA...
Za ove naše kakti velikene teologije, profešure imaš u njanovijem hrvatskom tjedniku
Ja imam sve 3 strane snimljene na vocapu ali se nažalost to ne može prenositi na ovaj forum...
imami HT u papirnato obliku
tako da kupi HT pa možeš sve pročitati...ako si toliki hrvat i katolik nek ti bude problem dati 2,3 eura za Hrvatski tjednik :))

Drugim riječima rečeno, ništa od ovog šta si nadrobio u posljednjim postovima nemereš dokazati. Nema videa, nema nikakav citat od nikog. :roll: Glavno da si nadrobio. :roll: U narodu se to kaže: što se babi snilo to se babi htilo. :) E moj Hrki. A vidi ovo, citiram;

Jučer mi je došla zanimljiva poruka Mije Barade (stavljam ovdje tekst, a dobio sam je u audio formatu).

Dubrovačka katedrala, 23.06.u 9h sveta misa. Vidio sam užasne demone kako idu paklenim hodnicima, duhovi rata, grozne maske, duhovi straha, nosili su rukama vatru rata. Kako se molilo, Erika i ostali zatvorila su se vrata pakla na koja su trebale izlaziti legije. U jednom trenutku pucaju vrata, otvaraju se još veća i u tom trenu izlaze horde. Vidim kako ide po cijelom svijetu vatra rata, stihija i čujem riječi: nikad u povijesti nije bilo takve pustoši kakva će biti u danima koji su pred vama. Molim sve vas koji slušate ovu poruku da provjerite njenu autentičnost, da molite i postite, još je vrijeme milosrđa, da se barem umanji gnjev Božji i da nas je što više koji mole, da što manje demona izađe i pustoši ovaj svijet. Zbijmo se redovnoj molitvi kako nas poziva Majčica u Međugorju. Sve vas lijepo pozdravljam, Mijo Barada. Budite blagoslovljeni.

Vjeruješ li u ovo Hrkane moj?!

Vrh

PostPostano: Sub kol 10, 2024 11:05 

Ti svim svojim upisima dokazuješ da si protestant i da imaš malo veze sa katoličanstvom
Običan si farizej i teški racionalist
Duha jako malo imaš

Raspravljaš o nekoj temi a ne pročitaš ili ne pogledaš video gdje ti se sve razjašnjava...s tobom nikada napretka, jer si tvrda i kamena srca...puki racionalist

Vrh

PostPostano: Sub kol 10, 2024 11:14 

Garabandal, samo Bog zna

https://www.youtube.com/watch?v=CbyElvXG8mE
https://laudato.hr/Novosti/Hrvatska/Onl ... zna-u.aspx

TAKOĐER ODLIČAN FILM U PRILOG ISTINITOSTI UKAZANJA U GARABANDALU

u 34. sekundi ima šta je izjavio sveti padre PIO

Vrh

PostPostano: Sub kol 10, 2024 13:00 

https://www.youtube.com/watch?v=CbyElvXG8mE

GARABANDAL, SAMO BOG ZNA

Hvala Bogu...sada znaju i mnogi drugi vjernici :))

https://www.facebook.com/zupakoska/vide ... cale=ms_MY
Samo stisnite na X na Facebook pop-upu koji iskače preko videa!...i moći ćete gledati i ako nemate fejsbuk...ja ga npr. nemam

GARABANDAL- NEZAUSTAVLJIVI VODOPAD :))

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 41 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata