Leja je napisao/la:
Mihael je napisao/la:
Problem je u tome da ju ja nebi smio voljeti jer to spada u grijeh, a ipak ju volim. Ja bi htio da to ostane na razini prijateljske ljubavi, ali stvari stoje drugačije. Ne mogu ju prestati voljeti, a samim time radim grijeh. Ja bi htio da je drugačije, ali neznam kako promijeniti osjećaje prema njoj. Ovako sam ustvari u grijehu. Razumski to ne mogu riješiti.
Vidis brate..kako je tesko...Razum kaze...NE..a ludo srce...ne moze se smiriti i prihvatiti..
Cim ti sam kazes da cinis grijeh,ako je ("na takav nacin ljubis"),jer ljubav ne moze biti grijeh ako iskreno ljubimo..Ljubav moze biti grijeh...ako smo u braku, pa se zaljubimo u trecu osobu...
To se dogadja..Ne mozes protiv toga nista..Ili upoznas osobu,koja je u robbinskoj vezi,recimo do treceg koljena..Ta,ljubav mora da bude ( izbrisana)ako je zelja da posjedujemo tu osobu...za vise od ljubavi..
a iskreno voljei,ili na poseban nacin voljeti smije se i dalje..jer je to nas bliznji..a svakog bliznjega smo duzni voljeti...
Pokusaj za sada samo da se prepustis u Ruke Bozje...To je sigurno tezak proces,da nekoga izbacis iz svog srca,koga ljubis...treba proci vremena...
Tko zna ,da li i ona osjeca isto takvu vrstu ljubavi i prijateljstva kao ti..Mozda je i dobro sto je pocela da izlazi s drugim...ako ,ona to sve dozivljava drugacije...onda je za tebe to samo plus punkt...Ja vjerujem,da ces je ti i dalje ljubiti,ali ces shvatiti da i ona ima pravo na svoj izbor...Srce voli,srce boli...ali strpljenje,i pouzdanje u Boga...je od velike koristi..
Lijepo napisano. Svaka čast.
Facts & Fiction - Melody D'Amourhttp://www.youtube.com/watch?v=PLmJ_wk3 ... _embedded#!
Till the morning comes
I will hold you close into my arms...
Until the morning comes
Don't care about I leave you now...
...And when the sun arise
Remember me...
Melody d'amour...
Hear the sounds of love in dream...
Sounds of tenderness
Will clear up your heart
To changes your mind...
Melody d'amour...