Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto tra 28, 2026 20:49

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 12 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Sub srp 09, 2011 19:22 

Hvaljen Isus i Marija!
U današnje vrijeme imamo jako puno ljudi s problemima, nevoljama...
Cijelom svijetu potrebno je Božje milosrđe, koliko god to nezna.Stoga Vas molim da ovdje stavite molitve za razne nevoljnike (gladne, bolesne, zlostavljane, siromašne......) i prikažete ih Bogu i molite ih, a mogu biti pisane i u prvom licu (ja), za sebe.
Bog Vas blagoslovio!

Vrh

PostPostano: Sub srp 09, 2011 20:41 

Djevice, Majko Boga moga, daj da budem sav tvoj!Tvoj u životu i u smrti, tvoj u nesreći, strahu i nevolji, tvoj na križu i u gorkoj patnji, tvoj u vremenu i vječnosti.Majko u tebe se ufam i uzdam.Majko, tebi kličem i uzdišem.Majko, k tebi vapijem, Majko dobrote stoj uz mene!Majko ti najmoćnija zaštiti me!O Majko, dođi, dođi, pomozi mi moliti, Majko pomzi mi se boriti, o Majko pomozi mi patiti, O MAJKO, DOĐI I OSTANI SAMNOM!
Amen

Vrh

PostPostano: Pon srp 11, 2011 16:17 

Hvaljen Isus i Marija braćo i sestre!
Ovako, ja u obitelji imam dvije bake i dva djeda koji su već stari...bliži im se kraj života.
Govorim sada za djeda i baku s kojim živim (nonu i nonića): ne idu na misu, malo mole, NISU BILI JAKO DUGO NA ISPOVJEDI, a ne žive "dobro", a nikakva pomaka. Druga baka je bolesna (psihički) i sigurno će brzo će umrijet, a djed je u 84 (neželim lagat) i isto ne živi kako bi trebo...
PREKLINJEM VAS draga braćo i sestre, molite za njih da im se Gospodin smiluje!
Hvala i Bog vas blagoslovio!

Vrh

PostPostano: Pon srp 11, 2011 18:38 

Braćo i sestre, hvaljen Isus i Marija!
Danas, 11.7.2011; na Srebrenici je 50000 ljudi (malo više- malo manje) odalo počast žrtvama.
Molim vas da se pomolite za njihove sirote duše.
Također i za duše svih žrtava ratova, genocida, etničkog čišćenja, ubojstava i sveg nepravednog nasilja.
Hvala

Vrh

PostPostano: Čet srp 14, 2011 09:06 

Dogodio se nešto strašno, na rjeci Volgi, u Rusiji je potonuo brod na kojem je bilo 60 osoba više od dozvoljenog.
UTOPILO SE 6O-oro JADNE DJECE!
Molim vas svih da se pomolite za njihove duše!

Vrh

PostPostano: Sub srp 30, 2011 07:14 

Pomolite se i za mojeg sina , neki dan je dobio temperaturu a sada je na aparatima i šanse za preživljavanje su manje od pola a ako preživi velika je vjerovatnost da tj, 20%je da će biti kao i prije, ostaje mi jedino božije milosrđe , a ako ga i Bog pozove valjda ima i dobar razlog za to . Teško mi je i ako se sjetite pomolite se za mojeg Tonija koji ima 12,5 godina...

Zadnja izmjena: alojzije; Sub srp 30, 2011 21:35; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: Sub srp 30, 2011 07:50 

Neka ti Gospodin bude blizu, poznato mi je što znači strepiti nad životom svoga djeteta i stavljati se u volju Božju.

Vrh

PostPostano: Sub srp 30, 2011 11:14 

alojzije je napisao/la:
Pomolite se i za mojeg sina , neki dan je dobio temperaturu a sada je na aparatima i šanse za preživljavanje su manje od pola a ako preživi velika je vjerovatnost da tj, 20%je da će biti kao i prije, ostaje mi jedino božije milosrđe , a ako ga i Bog pozove valjda ima i dobar razlog za to . Teko mi je i ako se sjetite pomolite se za mojeg Tonija koji ima 12,5 godina...

Neka se Gospodin smiluje vašemu sinu i da vam jaku vjeru i ufanje, stavite ga u Božje ruke i milosrđe sa puno pouzdanja.
Isus je rekao da sve što tražimo u Njegovo ime dat će nam se, činite tako i molite se Bogu u Isusovo Ime sa puno vjere, Bog je velik.
Molite se i Blaženom Ivanu Pavlu 2. on je učinio mnogo, jedan čovjek je zamolio papu za kćer, on je molio i ozdravilla je.
Uglavnom jako puno čuda učini Isus, jako puno čuda se desilio po zagovoru svetaca, Bog može bez problema pomoći i vama, Isusovo se Neizmjerno i Neiscrpno Milosrđe izljeva na nas sa Križa iz Njegovih Rana.

Vrh

PostPostano: Sub srp 30, 2011 21:18 

alojzije je napisao/la:
Pomolite se i za mojeg sina , neki dan je dobio temperaturu a sada je na aparatima i šanse za preživljavanje su manje od pola a ako preživi velika je vjerovatnost da tj, 20%je da će biti kao i prije, ostaje mi jedino božije milosrđe , a ako ga i Bog pozove valjda ima i dobar razlog za to . Teko mi je i ako se sjetite pomolite se za mojeg Tonija koji ima 12,5 godina...

Neka vam Gospodin svima bude blizu...!

Vrh

PostPostano: Sri kol 03, 2011 11:42 

Molio bih vas svih da se svaki dan molite za Alojzijevog sina i pomognete.
Za one koji nisu upoznati:

Citat:
alojzije je napisao/la:

Molite svaki dan iskrena srca, Isus je rekao:
"Ištite i dat će vam se!"
Također je rekao da će nam se ono što zatražimo u Njegovo Ime dati.

Citat:
Nadalje, kažem vam, ako dvojica od vas na zemji jednodušno zaištu što im drago, dat će im Otac moj, koji je na nebesima. Jer gdje su dvojica ili trojica (ili još više, naravno), tu sam i ja među njima. )

Svih vas molim da se na ovo odazovete i potrudite se, te s velikom vjerom, ufanjem i iskrena srca odvojite malo vremena.
HVALA VAM PUNO!
I MOLITE ZA DJEČAKA SVAKODNEVNO!

preklinjem admina i moderatore da ne
obrišu ili premjeste, hvala

Vrh

PostPostano: Čet kol 04, 2011 22:09 

Hvala svima na molitvama i potpori , od sinoć više nema temperaturu i niti jednog napadaja, ali infekcija je i dalje prisutna a doktori ne znaju što je uzrok, pa evo čvrsto vjerujem da je dragi Bog umješao svoje prste i da će se Toni uskoro opet igrati kao i prije . Isus je rekao ištite i dobit ćete , tražite i nači ćete , ovolike je molitve očito počeo uslišavati, hvala još jednom svima...

Vrh

PostPostano: Pet kol 05, 2011 19:57 

alojzije je napisao/la:
Hvala svima na molitvama i potpori , od sinoć više nema temperaturu i niti jednog napadaja, ali infekcija je i dalje prisutna a doktori ne znaju što je uzrok, pa evo čvrsto vjerujem da je dragi Bog umješao svoje prste i da će se Toni uskoro opet igrati kao i prije . Isus je rekao ištite i dobit ćete , tražite i nači ćete , ovolike je molitve očito počeo uslišavati, hvala još jednom svima...

O, Bogu hvala! I dalje budimo hrabri i molimo uzdajući se i vjerujući u Isusovo beskrajno, neizmjerno i neiscrpno Milosrđe!

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 12 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata