99% klera i laika...
Taj postotak ste dobili od?!
Treba li ti navoditi svih, mislim da ne bi stalo...
Dovoljno je da navedete, ajde barem 50%
Svaki Papin izaslanik kojeg pošalje, oduševi se.
Kaže tko?!
Papa Ivan Pavao II- Poznata je njegova izjava- "Da nisam Papa, već bih bio u Međugorju i ispovijedao. Znam sve i pratio sam sve. Vodite brigu o Međugorju, to je nada za cijelo čovječanstvo, nada za cijeli svijet"
Možete li ovde navesti gdje je to papa Ivan Pavao II. rekao?!
Papa Benedikt je za Međugorje imao posebno mjesto u srcu, svjedoči Salvatore Mazza, dopisnik katoličkog dnevnika Avvenire. Ispričao je kako se papa Benedikt u mjestašcu Lorenzago di Cadone sa šestotinjak stanovnika, smještenom u planinama oko 120 km od Venecije, gdje je, kao i njegov prethodnik provodio dio ljetnog odmora, molio pred kipom Gospe iz Međugorja.
Oprostite gospođo, ali taj Salvatore Mazza, dopisnik katoličkog dnevnika Avvenire, meni, a vjerujem i drugima, ni baš neki svjedok. Nikad nisam čuo za njega niti znam šta o njemu, tak da iz njegovog svjedočanstva nemerem ništa zaključiti.
Papa Franjo – . Ja sam spasio Međugorje, Međugorje je u mome srcu, poslao sam mons. Hosera jer vjerujem da su plodovi jasni i da ih ima mnogo, a to sam rekao i na konferenciji za novine. Može se reći da je Međugorje u mome srcu.
Možete li ovde navesti gdje je to papa Franjo rekao?!
KC nije donijela sud, tj. Vatikan.
Ne pitate se zašto?!
Gospođo! Dajte shvatite. Nije istina ono što je istina, nego je istina ono šta katolička Crkva kaže da je istina. I nije se dogodilo nikakvo ukazanje, tako dugo dok katolička Crkva ne kaže da se dogodilo ukazanje.