ruta je napisao/la:
Leja je napisao/la:
Mozda sam pomjesala kruske i jabuke, ali meni osobno je ponudjeno s preporukom,ako hocu da se javim preko telefona,i da se "moli " za ozdravljenje...i iscjeljenje...itd..!
Netko je grdo pomiješao kruške i jabuke. Ponuđeno ti je da se moli za tebe

Pa zar nekome trebaš nuditi da ćeš se moliti za njega??? Zar to nije normalan ljudski poriv da se pomoliš za nekoga za koga znaš da mu je teško??? Bilo bi mi jako drago da sam nešto krivo shvatila. Premalo znam o karizmaticima, ali ovo nema veze s karizmatiskim pokretom. Sigurna sam....
o draga Ruta...kako komunicirati,a da pricamo istim jezikom,i da ne brkamo kruske i jabuke...
Ima veze s mnogo cega..Nisam trazila nikakvu molitu,bila je rijec o mojim bolestima..Ljudi s kojima sam u kontaktu su u karizmatskoj molitvenoj zajednici ,jako su mi dragi,i molimo se jedni za druge. iako ja s karizmatskom molitvenom zajednicom nemam nista(slucajno smo se upoznali na jednom drugom mjestu,a sada nas dijeli 1000 km..)....dovoljno je da se posalje sms,i mi molimo...kao da sam srela nekoga na ulici,pricala s njim...i preporucio mi se u molitvu...
kao i na forumima,sto je uobicajena zajednicka molitva...Ja nekako ne mogu da prihvatim tu molitvu "preko telefona",molitvu "odklanjanja"...prije cega se mole molitve "zastite"...Ja nikada ne molim takve molitve,a ni molitve zastite...A to ima veze itekako s Karizmaticima...
Citat:
Draga moja Leja iz vlastitog iskustva ću ti reći - negdje sam pročitala da je Isus rekao da mu kažemo sve svoje boli, ali samo Njemu i nikome više. Savjet zlata vrijedan. Što više pričaš o svojoj muci i bolesti raznim ljudima, to ćeš lakše postati laka meta svemu i svačemu, svatko kome se požališ će imati ideju kako da ti pomogne...mani se toga. Bog zna zašto moramo trpjeti, koliko dugo i On je s nama. Čitaj Bibliju, to će ti najviše pomoći. Doći će dan kad će obrisati svaku suzu s mog (i tvog) lica
Draga Ruta, mislim da je nesporazum,ja nemam s tim nikakav problem...Tko je rekao da ja pricam drugima o mojim bolestima..????Negdje prije par tjedana sam pisala i na ovome forumu,kada sam bila u bolnici i ljecilistu,ali ja sam pitala neke stvari,ali nisam kukala i tuzila se na to...Ja ,nemam problem s tim...kada pisem slucajno o bolestima,onda pisem obicno kao o mojoj proslosti...Svi moji krizevi u zivotu su dio mene,i ja se nigdje ne zalim na njih...ni ne trazem nikako oslobodjenje od toga.. BOG ZNA BOLJE OD MENE STA JE ZA MENE DOBRO..