Teško je tebe razumjeti što pišeš, no probat ću je odgovoriti na tvoja pitanja.
Tomias je napisao/la:
1 .Dali se ko itko od vas upitao tko smo mi i ko nas je poslao.
Koliko sam shvatio ti si Mormon i poslala te tvoja zajednica na misionarski rad.
Tomias je napisao/la:
2. Dali vi smatre svi koji obrađuju tu temu da samo vjernici koji su kršteni idu u vaš crkvi.
U Katoličkoj Crkvi su vjernici koji su u velikoj većini kršteni u Katoličkoj Crkvi, no postoje i oni koji su se obratili na Katoličku vjeru ali im je sakrament krštenja priznat kao valjan, (npr. Evangelici, Anglikanci)
Tomias je napisao/la:
3. Koliko vas smatra da ljudi koji su kršteni u katoličkoj, crkvi ide samo na misu radi toga da prođe im vrjeme.
Ne smatram da vjernici idu na misu samo da im prođe vrijeme jer to nije zabava. Kome se ne ide slobodno ode na njemu zabavnije mjesto.
Tomias je napisao/la:
4. Prema mojim pokazivanjima i kako mije Bog rekao 85% članova Katoličke crkve ide na misu samo da prođe vrijeme. 10% Čine pravi vjernici,a 5% svećenici.
Jedno je mišljenje a drugo su egzaktni podatci. Smiješno je tako postavljati stvari u ozbiljnom razgovoru.
Tomias je napisao/la:
A ukatoličko crkvu dolaze jehovini svjedoci, sotonisti, subotari itd.
To je netočno tko ti je to rekao?
Zanima me zašto nisi odgovorio na pitanje koje ti je Angelus postavio??
Kako tumačiš činjenicu da je taj Smith razgovarao s Bogom i da mu je rečeno da na zemlji nema Crkve, a u Bibliji koju on citira i kojom se služi piše da je Isus ustanovio Crkvu i dao joj vlast i da ju vrata paklena neće nadvladati, tj. da će trajati vječno?Da li znaš odgovor na to pitanje?