Barnaba je napisao/la:
angelus je napisao/la:

Ovo me podsjetilo na jednog službenika Pentekostalne crkve koji je veliki ekumenist, a kada koji katolik prijeđe u njihovu zajednicu onda ga ponovno krsti?!
A što misliš da je kod adventista drugačije i oni ponovo krste katolike kad ih "obrate" na adventizam.
Nego kad je Dina tako umjerena mogla bi nam u tom tonu i reći kad su Adventisti prestali hodati od kuće do kuće kao Jehovini svjedoci? Što je to kolporterska služba koju adventisti imaju?
Slusaj ti dragi Batnaba,otkud tebi prava na monopoliziranje KRSCANSTVA?
A adventisti uvijek i ponosno kazu da su adventisti,molim te nemoj govoriti neistine,ovakve optuzbe ipak nisu na mjestu.
Vidi Baraba,ovdje si toliko neistine iznio o adventistima,nije lijepo ipak si krscanin,koji si pozvan na sveti zivot i molim te pokusaj ostati u tome.
To sto ces psovati adventiste nece te spasti.
Vidi ti me podsjecas na vremena,kad su svi vjernici bili ANTIDRZAVNI elementi,pa i katolici i adventisti.
Ti dobro znas da adventista ima na cijelom svijetu,i oni ne evangeliziraju KATOLIKE nego pozivaju na zivot s Kristom,i predanje zivota Bogu,kao ljudi koji ce se ipak u svojoj vjeri sresti s Kristom.
A evo ti zgodnog linka o evangelizaciji,i koga se evangelizira.
http://www.katolici.org/dogadjanja.php? ... di&id=9061Otkud tebi prava da ti djelis nekom vjeru.Vjera je sloboda,vjera je intimna stvar covjeka i Boga,to sto je netko u nekoj denominaciji ne znaci da je i pravi vjernik,trebam li ti statisticke podatke donositi.I sam znas da postoji milijuni nominalnih vjernika.
Citat:
Što je to kolporterska služba koju adventisti imaju?[/
Prije svega,adventisticka kolportraza se sastoji u sirenju BIBLIJE,ne razumijem sto ti smeta taj ternmin kad ti je to i katolicki termin.
Bojim se da ti jako malo poznajes suvremeno katolicanstvo,i njegov rad.
Je li Koko isto kolporter bio,i muzikom i slikarstvom je,onda u cemu je problem?Kolportaza ti ce siroko podrucje.
Citat:
To da drugi potiču teme o suboti je smiješno a moderatori neadventisti su fikusi i odabrani po principu kad napadnu katolike odmah ih se promovira u moda.
Ovu tvoju neistinitu tvrdnju samo moze povjerovati netko tko je toliko naivan i ne zeli vidjeti istinu.Ovdje barem ima dokaza,i koliko katolickih linkova ima na tim forumima,nema katolickog linka koga nema na izaiji.Molim te budi toliko pristojni moderator i po slobodi rijeci,na koju imam prav po ljudskim pravima,nemoj prekrajati moje postove,jer ja nikad to isto tebi niti bilo kome nisam napravila.
Citat:
Član 19: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izrazavanja; ovo pravo uključuje slobodu mišljenja bez tuđeg mišljenja, a isto tako i traženje, primanje i saopćavanje obavjestenja i ideja bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.
http://www.dadalos.org/kr/Menschenrecht ... ument1.htmAko sto sakrijes pred ljudima,ali pred Bogom neces znaj sigurno,niti ja kao adventistica niti ti kao katolik.Sjeti se koliko si slobode uzivao na tim istim forumima i da si moga diskutirati o cemu si htio.
Citat:
Ovo me podsjetilo na jednog službenika Pentekostalne crkve koji je veliki ekumenist, a kada koji katolik prijeđe u njihovu zajednicu onda ga ponovno krsti?!
Angi,nije valjda da ces reci da ne znas?
A sto neokatekumeni se ne krstavaju ponovo?
A temu o krstenju ako dopusti vrlo cjenjeni moderator i vlasnik foruma, stavit cemo na jednom drugom topicu.