Nikad čula za fra Bojića niti tražila išta o njemu. Kako se sad zbog nekih događanja u Šibeniku(festival fališ) spominju "teolozi" Branko Sekulić i Zoran Grozdanov (prvi je iz pravoslavne obitelji, za drugog neznam, oba su "protestantski teolozi" i vode neki protestantski faks, zanimljivo i ona Bobićka ex Peti dan s takvog faksa), malo sam guglala o njima. Aktivizam protiv katoličke crkve, "desnice" i sl., već poznato. Kao i portali gdje objavljuju, naravno, Novosti, Peščanik, gdje, gle čuda, prvi put čitam o tom Bojiću kojeg oni brane jer ga je poglavar smijenio. Ha, svem i je bilo jasno. Nisam dalje čitala jer trenutno pokušavam što manje zagaditi mozak. Ali, gle, uvijek
ima neka tajna veza.
Inače, kad smo već kod protestanata, postalo mi je sumnjivo koliko ih ima ovdje, koji su ekstremno lijevi i antikatolički raspoloženi. Odakle uopće ti protestantski faksevi?
I da spomenem još jednog protestanta, točnije, zaluđenika Elen White, Tomislava Terzina. Poslušam koji put njegova videa za uspavati se, iako mi izgleda sve ekstravagantniji, pogotovo sa NLO- demonima
Dobila sam ovdje savjet da njega poslušam kad je riječ o nedoumicama iz Biblije. Opleo on po Vatikanu kao instituciji zla i to ono, lukavo, kao "da me krivo ne razumete, i majka mi je bila rimokatolik (?!), imam prijatelje rimokatolike, ima tu dobrih ljudi, razlikujmo rimokatolike od Vatikana..." Kako perfidno.
Znam da sam malo iskočila s teme, ali jedno vuče drugo, ne da mi se cjepkati...