angelus je napisao/la:
:wink: Joj, ti si sve pobrkala, ja nisam govorio o spiritizmu. Sad konačno vidim da su neka vlč. gospoda u pravu i dobro ih je slušati. Sve je grijeh i traženje vode i sanjanje i nedaj Bože intuicija.... slušaj što ti oni kažu, barem nećeš noću u crkvu po blagoslovljenu vodu, jer crkve su noću uglavnom zaključane.

Možeš ti zaključati crkvu s najmodernijom protuprovalnom bravom, ali od posjeta koji sam opisala nećeš je zaštititi. Kad tijelo noću ostane u krevetu a duša iziđe... ne vrijedi brava. Neka mi dragi Bog oprosti što iznosim tuđu intimu i neka nekome bar opisani slučaj pomogne - kod gospođe je sve počelo s privatnim poduzetništvom, nastavilo se s nekakvim tretmanima koji su trebali uskalditi njeno biće sa samom sobom da bi postigla uspjeh u poslovnim pregovorima i materijalno blagostanje (i jest, postigla ga je), zatim reiki, pa raspad braka, pa putovanje s jednog na drugi kraj svijeta da bi joj Dalaj lama ili Sai baba, ne znam točno, dao mantre. Sve je ovo trjalao dugi niz godina i nije odmah bilo tako drastično. Bilo je u toj familiji u svemu tome događaja koje teško mogu ispisati (rodoskvrnuće), ma katastrofa...a počelo je s tako bezazlenim usklađenjem životne energije. Završilo je da nekad četveročlana obitelj više ne kontaktira nitko s nikim, materijalno osiromašena, duševno rastrojeni roditelji koji si više nisu muž i žena, djeca - hvala ti Bože još nekako sa zdravljem.
Ne slušam ti ja Angeluse vlč. gospodu, oni imaju o ovoj temi isto različita mišljenja a neki nemaju uopće mišljenja, ja ti biram jednog jedinog Gospodina, a da bih čula što on kaže treba mi samo jedno – ponizno srce.
Netko je lijepo rekao – ne treba sve sotonizirati. U mojoj je kući „Božja biljna ljekarna“ (nekada su svećenici bili jedini pismeni ljudi u selu).
Ali ne treba od svega niti praviti znanost. Pogotovo ne od pseudoznanosti.
Ako se moj mali sinčić udari - ja moram poljubiti ranu. I on automatski prestane plakati. Možeš mjeriti kojim god hoćeš instrumentima tu iscjeljujuću energiju koja ga je ozdravila, možda nešto i izmjeriš... ali njega će boljeti i dalje, a prestao je plakati jer mu uslijed miline ljubavi i zaštićenosti koju osjeća u mom krilu ta bol postane minorna.
Tako i ja želim u krilo svog Gospodina.