APazinjan je napisao/la:
Poštovani Barnaba, ako ti smatraš da je uklanjanje postova iz razloga što prkose mišljenju moderatora pravedno, onda priča završava u ovoj rečenici.
Prije svega obična je laž kako se radi o nakavom "ne sviđanju" već o provođenju pravila foruma o zabrani "misionaranja". Što neprestano ponavljanje linkova na tu stranicu svakako jest a usput je i spam.
Drugo uopće nisam žalostan zbog mogućnosti prestanka komunikacije jer od tvog demagoškog i spin načina rasprave nikakve koristi.
Katolik-SDPovac je napisao/la:
Ista je stvar s pisanjem ovdje. Kada sam se prvi puta pojavio na ovom forumu Giovi me upitao širim li ja Evanđelje u svojoj stranci. Pa ljudi koji ovdje pišu, ponavljam, dobronamjerno, a ne iz nekih skrivenih pobuda, a imaju nekakve ograde i probleme glede Katoličke Crkve, očito da imaju potrebu da svoje probleme ili dvojbe riješe. Prihvaćanje drugačijih, a ne a priori odbijanje, na kraju može rezultirati i povratku pod okrilje Crkve onih koji traže.
Podilaženje nekatoličkim idejama i činjenju od foruma poligona za napad na Crkvu, možda bi u manje od 0,01% slučajeva pridonijelo da netko svrati u crkvu ali bi 100% rezultiralo nekatoličkim ponašanjem.
Što se tiče tvog djelovanja ono očito ne služi da bi se Evanđelje širilo u SDpartiji već da bi se kod katolika širila partijska propaganda. Otuda i takav nick kojim se služiš.
Mogućnosti foruma kao pisane forme su ograničene i stvarno ne postoji dobronamjernija mogućnost za rješenje ove stvari osim razgovora s župnikom i legalnih pravnih sretstava sve drugo je uvlačenje foruma u nešto za što on nije napravljen. Neka "gospon" misionari za svoje ideje na svojoj web-stranici i neke si tekstovima tamo podiže čitanost a ne ovim spin forama preko ni manje ni više nego katoličkog foruma!?