SNENI je napisao/la:
Ps. sve što se gradi na propagandi (bilo koje vrste) propada sa propagandom.
Pozdravljam vas velečasni,i nadam se da vam ova mala korespodndencija nije naprona i iritirajuća.U nastavku stvari moram vas upozoriti da ja nisam teolog već matematičar,što vjerovatno i primjećujete da je moja teološka stana vrlo slaba i da mi je kut gledišta nešto drugaćiji od vašeg,zato mi je i jako zanimljivo i poučno čuti vaše mišljenje o predmetnoj stvari
Sobzirom da neznam ništa o teologiji izbjegavam tumačenja pasusa iz svetog pisam ali se sljedeći logički slijed njima ponekad koristim.
Pa prema tome moram naglasiti da je antikršćanska propaganda u našroj zemlji jedan od puta zasranjenja mladih,dok drugi isto toliko važan činbenik,normalno po mom mišljenju,što nikako ne mora biti uzeto definitino, je i način na koji se vodi Hrvatska država.
Danas su mladi vrlo pismeni i obrazovani pa kad vide vladare naroda u prvim redovima na Euharistijskim slavljima s jedne strane te od istih, potpuno otvorena vrata EVROPSKOM LIBERALIZMU- NEW AGE s druge strane, koji je u Hrvata putem društvenih institucija (škole i slično)nagrizao gotovo svaku kršćansku obitelj,mladi ljudi postaju pomalo zbunjeni.Jer, po mom mišljenju, nema dovoljno javne kritike za takve stvari,od strane ... .
Nadam se da ste dovoljno parlamentaran da prihvatite i one koji izvorišta svojih zaključaka o svijetu u kojem živimo crpe iz samog svakodnevnog života a ne samo iz puke teorije i misaonih knjižnih konteksta.Također sam mišljenja da svako različito mišljenje ne treba shvatiti neprijateljski i da na njega ne treaba subjektivno reagirati,već ga u srazu ideoloških suprotnosti treba,objektivno i relevantno demantirati.Sve ostalo je manifestacija slabosti.Mislim da će te se složiti samnom, u stvari ,da forum nema nekog velikog smisla ako su svi u svemu istomišljneici.
Još jednom lijep pozdrav
Hvaljen Isus i Marija