Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pet tra 24, 2026 11:39

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 33 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Sub sij 16, 2010 17:24 

Citat:
Nije Bog pogriješio, već su ljudi zapali u grijeh, kako to opisuje i Biblija (prema izvještaju o Sodomi i Gomori izraz sodomija i danas označava seksualnu izopačenost). I ljudi i životinje su stvoreni sa prirodnim nagonom za održanjem vrste, a usporedba sa poremećajima kod životinja nije znanstvena.

Neznam na koga točno misliš kad kažeš '' već su ljudi zapali u grijeh'' ali nadam se da ne misliš na skoro posve nevinu djecu koja već od svoje 10-12g. života shvate da nisu baš kao i većina ostale djece, to jest shvate da ih ne privlači suprotan spol već isti spol, još je radikalniji primjer hermafrodita, koji doslovno izluđuju svoje roditelje od najranije dobi ponašanjem suprotnim za njihov spol, tako recimo dječaci oblače suknjice i koriste mamin make-up, ali kao ni u slučaju homosekualaca predpubertetljija, ni oni nisu to što jesu jer su zli i izopačeni, već su jednostavno takvi.

Takva djeca izuzetno mnogo propate, jer prvo neznaju zbog čega su baš oni takvi a još gori šok slijedi prilikom spoznaje kako nikada neće biti nigdje prihvaćeni.

Ja tu ne vidim svjesno i planirano zlo i neko ''upadanje u zlo'' prije je riječ o patnji ničime izazvanom i razlozima koji nisu jasni.

Citat:
Moduse, oduzimaš nam svima vrijeme ovakvim filozofiranjem.

Što zar je zabranjeno postavljati logična pitanja i tražiti logične odgovore?

Citat:
Znanost nipošto ne tvrdi niti ne može tvrditi da homoseksualnost nije poremećaj nagona za održanjem vrste, već postoji mišljenje da homoseksualnost nije mentalni poremećaj.

I disfunkcija rada klijetke srca također je poremećaj, jednako kao i ženska ili muška neplodnost (disfunkcija ''održanja vrste'') te cijeli niz drugih poremećaja koji NORMALNOG pojedinca udaljavaju od standarda zdravog čovjeka, pa ipak neplodne ljude nitko ne naziva zlikovcima.

Dakle, ljudi svejedno žive s tim poremećajima i to ne znači da su mentalno nenormalni, kako to ovdje za homoseksualce tvrde oni koji bi željeli da se zamrzne prošlost i da vrijeme teće unatrag.

Citat:
Međutim upravo dr. R. Spitzer koji je 1973 homoseksualnost brisao sa liste mentalnih poremećaja, sada nakon 30 g. priznaje:
“Sada vjerujem da je to bilo pogrešno. Neki se ljudi mogu promijeniti i promijenili su se ... Smatram da pacijenti trebaju imati pravo istražiti svoj heteroseksualni potencijal”.

Jedan stručnjak, jedno mišljenje. (šaćica stručnjaka, šaćica mišljenja)

Citat:
U duhovnom smislu homoseksualni čini su "teško izopačenje" koje "ni u kojem slučaju ne mogu biti odobreni" (KKC 2357) i ovdje raspravljamo o tome.

Pa ovako, nisu sva načela nepomirljiva, ali ako bolje promotriš, danas više ne postoje stranke koje obuhvaćaju potpuno Katoličko učenje, jednako tako ne mislim da bi država trebala imati veze sa crkvom.

Ovo je svjetovna država, pa tako mora i biti, postoje osim toga i ateisti, koji imaju pravo ne ponašati se i ne živjeti s jednakim uvjerenjima kao mi.

Inače, moram primjetiti, da onih 90% Katolika bira vlasti kakve imamo, pa to dovoljno govori za sebe.

Vrh

PostPostano: Sub sij 16, 2010 22:49 

modus vivendi je napisao/la:

1. Ne možeš na temelju 2-3 konzervativna stručnjaka stvarati generalnu sliku dok zanemaruješ trenutno dominantno znanstveno mišljenje (i trenutna saznanja), prema kojemu nikako nije riječ o poremećaju.

2. Kako objašnjavaš činjenicu da gotovo sve životinjske vrste imaju manje ili više homoseksualnih jedinki ( http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... in_animals)?

3. Kako objašnjavaš činjenicu prema kojoj se u svakoj ljudskoj zajednici može naći od 2-13% homoseksualaca (i čak 20% sa istospolnim težnjama ali u tajnosti) (http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality) ?

4. Zar je Bog pogriješio i sa ljudima i sa životinjskim jedinkama, jer očigledno postoje određene jasne pravilnosti i u ljudskoj i u životinjskoj populaciji po pitanju istospolnih sklonosti?

5. U katekizmu KC se nigdje ne govori kako je to poremećaj, štoviše, govori se da prema homoseksualcima imamo biti izuzetno pažljivi, strpljivi i tolerantni, pa stoga nije lijepo kada tvoji tekstovi toliko odišu mržnjom i prijezirom, riječi kao što su ''pederi'' ''poremećeni'' spadaju u necivilizirane oblike komunikacije, koji svakako nisu na tragu preporuka iz Katekizma KC.

ps. wikipedija navodi veliki broj citata i izvora i krajnje je kruta prema dokazima (to zna svatko tko je tamo pokušao objaviti neki tekst).

Modus, ti i tvoji klonovi trošite moje vrijeme, dao sam ti gomilu linkova, na stranice bivših homoseksualaca KOJI SU IZLIJEČENI, da sam ti linkove na stranice liječnika KOJI USPJEŠNO LIJEČE HOMOSEKSUALCE pa se obrazuj.

1. Ta tvoja "trenutna saznanja" radi se o podvalama i lažima homoseksualnih lobija koji su među jačima, pogotovo u svijetu medija i mode..

I NE LAŽI da su stručnjaci koje sam dao konzervativci, Gruden je najveći hrvatski autoritet, a Toševski je ULTRA-LIBERAL I ATEIST. Ni Milanka Vujačić nema veze sa konzervativizmom.

No, ako zanemarimo sve te stručnjake (a mogu ih nabrajati do sutra) zdrava logika koja tebi nije puno draga kaže da je poremećaj nagona za održanjem vrste kao što mu i ime kaže POREMEĆAJ!

2. Evo šta kaže dr. Toševski, najveći stručnjak za ljudsku seksualnost na našim prostorima i ULTRA-LIBERAL:

Homoseksualci, biseksualci i onaj sloj iz znanstvenih krugova koji "razumje", ili se indiferentno odnosi prema ovoj zabrinjavajućoj pojavi, nalaze opravdanje za ovu pojavu kod čovjeka u činjenici da se "homoseksualnost" sreće kod mnogih životinja. Oni apsolutno nisu u pravu, jer ono što liči na homoseksualnost kod nesvjesnih životinja ni po trajnosti ni po štentnim efektima nije isto što i homoseksualnost svjesnog čovjeka.

Zato ne podvaljuj laži da homoseksualnost postoji kod životinja, jer kada majmun siluje drugog majmuna on time iskazuje dominaciju.

3. To što je tebi wikipedia izvor znanja najbolje govori o tebi . Postotak homoseksualaca je kompleksno pitanje, ali recimo kod ortodoxnih Židova homoseksualnost uopće nije zabilježena. Znanstveno ti je opisano kako nastaje homoseksualnost, pa se ti pitaj zašto ih je negdje više, negdje manje. Homoseksualci se uglavnom ne rađaju sa tom sklonošću, a čak i oni koji se rode sa sklonošću za homoseksualizam ne moraju postati homoseksualci, kao što ni svaki čovjek sa genetskom sklonošću ka alkoholu ne mora postati pijanac. Ono društvo koje promovira pijanstvo imat će više alkoholičara, ono društvo (kakvo je recimo Nizozemsko) koje promovira pederluk i sodomiju imat će više homoseksulaca.

4. Bog nije pogriješio, čovjek bira hoće li biti peder. Ja nisam svećenik, ali od kada sam se obratio nisam imao seksualne odnose, ako mogu ja živjeti čistoću, mogu i homoseksualci. Već sam ti objasnio da homoseksualnost kod životinja ne postoji i da ono što pederski lobiji smatraju homoseksualnošću kod životinja nije homoseksualnost. A čak i da je, zar su pederima uzor životinje? Životinja ubija kad je gladna, hoćeš li i ti ubiti kada si gladan?

5. Svaka čast katekizmu, ali ja sam ovdje naveo znanstvena mišljenja stručnjaka koji nisu katolici. Svakako da je potrebno biti obazriv prema onima koji imaju homoseksualne sklonost, pa čak ponekad i pokleknu pred njima (ima nekoliko takvih prijatelja), ali na one koji ovako odvartnim lažima propagiraju pederluk idem đonom, vi ste neprijatelji Boga i vama nema okretanja drugog obraza.

Vrh

PostPostano: Ned sij 17, 2010 09:02 

Nevjerojatno besramno dobar post, Silas.... ravno pa u rebra,,, :mrgreen:

Slažem se gotovo sa svime, a na nekoj temi sam već bila spomenula kako politička moć liberalizma, kad se odriče temeljnih kršćanskih načela, postaje samo sredstvo u rukama jačih lobija, globalnih organizacija, koji svojom napadnom propagandom uspjevaju ljude uvjeriti kako je crno zapravo bijelo, a bijelo crno...

Tako je to sve više u Europi (jako dobra knjiga talijanskog političara Marcella Perre "Zašto se trebamo zvati kršćanima" govori o tome), a SDP (ali i ne samo oni!) samo su jedna od takvih "poluga vlasti"... Stoga nije ni čudo da se službeni stavovi stranke ponekad kose sa privatnim stavovima članova (ovo o homoseksualizmu je dobro poznato...)

U ekonomskom sustavu kakav je danas, a to je "sustav nadmetanja", trgovački lobi će uvijek tražiti rad nedjeljom i ponižavat radnike najnižim plaćama, građevinski lobi imat će monopol u svom sektoru, naftaški lobi podizat će svoje cijene, a homoseksualni pokušat utjecati da se čim manje sazna kad se neki gay uspješno izliječi kod psihologa, te naturati narodu "Stop diskriminaciji", proglašavati ličnosti homofobnim ukoliko im se suprotstave itd... Ali VLAST bi više od svega trebala biti ZA NAROD i gledati koja su temeljna prava naroda koji ih je izabrao, ali nažalost i nije samo korupcija, "stranačka poslušnost" i sl. problem, problem je što glavnina ljudi nije osvještena u svojim zaista pravim vrijednostima, te se osjećaju nemoćni pred silnim državnim aparatom nešto promijeniti....

Vrh

PostPostano: Ned sij 17, 2010 15:34 

Citat:
.... dao sam ti gomilu linkova, na stranice bivših homoseksualaca KOJI SU IZLIJEČENI, da sam ti linkove na stranice liječnika KOJI USPJEŠNO LIJEČE HOMOSEKSUALCE pa se obrazuj.

Nemoguće je nekoga izliječiti od onoga što on jest u svojoj biti, jednako kako je nemoguće izliječiti i Downov sindrom, hemofiliju, psorijazu i cijeli niz urođenih karakteristika.

Naravno, vjerujem da je sofisticiranim i/ili nasilnim ispiranjem mozga moguće uvjeriti miša da je mačka, ali volio bih vidjeti koliko je recidivista (''izliječenih'' koji se nakon nekog vremena vrate homoseksualnom obliku ponašanja) među ''izliječenim'' homoseksualcima, još bi bilo zanimljivije razviti pouzdane metode za utvrđivanje tog podatka ako uzmemo u obzir vrlo važne stvari kao što su:

- uobičajeni strah homoseksualaca od dominantne hetero zajednice
- uobičajena latencija, to jest dominantno odglumljivanje uloge konvencionalnog heteroseksualca zbog straha od hetero zajednice, od osude i odbačenosti.

Citat:
1. Ta tvoja "trenutna saznanja" radi se o podvalama i lažima homoseksualnih lobija koji su među jačima, pogotovo u svijetu medija i mode..

To je dominantno mišljenje znanstvene zajednice u ovom trenutku.

A to što ti navodiš, to su mišljenja Hrvatskih znanstvenika (a znamo kakva je ta znanost znanstvenika koji žive i rade u Hr.) te manje grupe znanstvenih disidenata sa Zapada, koji više spadaju u područje gerijatrije i emisiju ''Na rubu znanosti'', govorimo naravno o ekipi koja nije ništa manje ''ozbiljna'' nego i znanstvenici koji poriču Holokaust, koji pobijaju Evoluciju i promiču kreacionizam, te par homofobnih znanstvenika koji dakako imaju pravo na svoje mišljenje pa makar se ono kosilo i sa dominirajučim mišljenjem znanstvene zajednice.

Citat:
I NE LAŽI da su stručnjaci koje sam dao konzervativci, Gruden je najveći hrvatski autoritet, a Toševski je ULTRA-LIBERAL I ATEIST. Ni Milanka Vujačić nema veze sa konzervativizmom.

Jesu, konzervativci su i to znanstveni konzervativci!
Prema tome to nema nikakve veze s time tko je kakav generalno, jer u uskim ''nišama'' po pitanju nekih stvari, konzervativci su, no što ja to tebi govorim, pa ti očigledno sve doživljavaš crno-bijelo.

Citat:
No, ako zanemarimo sve te stručnjake (a mogu ih nabrajati do sutra) zdrava logika koja tebi nije puno draga kaže da je poremećaj nagona za održanjem vrste kao što mu i ime kaže POREMEĆAJ!

Slažem se, to je prirodna disfunkcija (poremećaj) baš kao i ona kod neplodnih ljudi i niza urođenih mana koje se ili ne mogu otkloniti ili koje je jako teško otkloniti, ali nikako se ne može govoriti o mentalnom stanju.

Citat:
2. Evo šta kaže dr. Toševski, najveći stručnjak za ljudsku seksualnost na našim prostorima i ULTRA-LIBERAL:

Homoseksualci, biseksualci i onaj sloj iz znanstvenih krugova koji "razumje", ili se indiferentno odnosi prema ovoj zabrinjavajućoj pojavi, nalaze opravdanje za ovu pojavu kod čovjeka u činjenici da se "homoseksualnost" sreće kod mnogih životinja. Oni apsolutno nisu u pravu, jer ono što liči na homoseksualnost kod nesvjesnih životinja ni po trajnosti ni po štentnim efektima nije isto što i homoseksualnost svjesnog čovjeka.

Dakle, prema njemu, čovjek je stvorenje koje nema nikakvih dodirnih točaka sa životinjskim svijetom, pa čak ni preko evolucije, dakle čovjek je izvan prirode, neki strani entitet (tijelo) umetnut u prirodu.
No ako uzmem u obzir da ekstremisti neki ekstremisti ne priznaju evoluciju, moguće je da to i nije osobito jak argument, u osnovi Toševski nesvjesno tvrdi da je evolucija izmišljotina.

Citat:
Zato ne podvaljuj laži da homoseksualnost postoji kod životinja, jer kada majmun siluje drugog majmuna on time iskazuje dominaciju.

Baš kako su radili i za vrijeme antike pripadnici pobjedničkih vojski nad pripadnicima poraženih.

Citat:
3. To što je tebi wikipedia izvor znanja najbolje govori o tebi .

Wikipedija je samo jedan izvor, ali postoji x izvora koji tvrde isto pa čak i gore a objavljivanje na wiki je izuzetno rigorozna stvar, sve se mora jako dobro potkrijepiti, pa tako tako imaš tone citata iz tona razno raznih znanstvenih članaka i sl.

Citat:
Postotak homoseksualaca je kompleksno pitanje, ali recimo kod ortodoxnih Židova homoseksualnost uopće nije zabilježena

Jer se nitko nije usudio ni priznati ni pošteno istraživati.

Citat:
Bog nije pogriješio, čovjek bira hoće li biti peder. Ja nisam svećenik, ali od kada sam se obratio nisam imao seksualne odnose, ako mogu ja živjeti čistoću, mogu i homoseksualci.

Najbolji su mi ljudi koji su ''probali'' i onda postali veliki obračenici, eto vidiš za razliku od tebe ja nisam nikada imao seksualne odnose ali eto ipak sam ''heretik'' i ''neprijatelj Boga'' kako to ti veliš.
Ja se nisam obratio eli eto ipak ne želim imati odnose prije braka (da ne bude zabune, smatram da crkva griješi po pitanju predbračnih odnosa, ali sada je zakon takav i ja ga se držim)

Citat:
5. Svaka čast katekizmu, ali ja sam ovdje naveo znanstvena mišljenja stručnjaka koji nisu katolici.

Hehe pa nemaju Katolici monopol na pogrješivost, svako može griješiti osim Boga.

Vrh

PostPostano: Ned sij 17, 2010 15:39 

Modus, sve tuđe argumente ismijavaš i poričeš im relevantnost, a sam nikada ne podastireš argumente, niti se držiš teme rasprave, nego je širiš na sve i svašta te tako razvodnjavaš.
Pitam te što mi možeš ponuditi kao argument da krivi tvrdim kada tvrdim da je homoseksualnost izopačenje o čemu svjedoči sama anatomija žene i muškarca?
PS molim te ne piši plahte jer su posve nečitljive.

Vrh

PostPostano: Ned sij 17, 2010 18:50 

Citat:
Modus, sve tuđe argumente ismijavaš i poričeš im relevantnost, a sam nikada ne podastireš argumente, niti se držiš teme rasprave, nego je širiš na sve i svašta te tako razvodnjavaš.

Poričem samo singularne argumente, dakle egzotične teorije male skupine ljudi (100-200 znanstvenika koji bi tvrdili da je homoseksualizam poremećaj ne može pobiti 100 000 drugih koji tvrde da to nije poremećaj) koja ''eto zna bolje od dominantne znanosti'', među takve skupine ubrajam npr. kreacioniste, pobornike teorije o više ili manje inteligentnim rasama, pobornike teorije da je 2012. smak svijeta, općenito po meni neozbiljne ljude, koji sami sebe izoliraju i čine smiješnima.

Citat:
Pitam te što mi možeš ponuditi kao argument da krivi tvrdim kada tvrdim da je homoseksualnost izopačenje o čemu svjedoči sama anatomija žene i muškarca?

Po čemu ti meni možeš dokazati da današnji svakodnevni život čovjeka npr. u nekom velikom gradu, nije izopačenje?
Naime, na neplodnost čovjeka utječu mnogobrojni faktori, a većinu tih faktora možemo svesti na život u suvremenom, stresnom i zagađenom društvu, te posebno uz određene profesije i stilove života.

Dakle, ljudi koji žive na takve načine, što je gotovo neizbježno u današnje doba, nesvjesno sami sebe čine neplodnima, pa ako to nije izopačenje čovjeka, reci mi što jest.

Postoje i ljudi koji se rode sa nizom tjelesnih mana, pa naposlijetku nisu sposobni za prokreaciju, pa se i to može smatrati izopačenjem.

Ukratko, ako se netko rodi kao hermafrodit, homoseksualac i sl, ne možemo ga zboga same činjenice da je takav od rođenja nazivati izopačenim, na takav su se način ponašali Nacisti, koji su ubijali retardiranu djecu, jer su ova po njima bila ''izopačenje''.

PS molim te ne piši plahte jer su posve nečitljive.

Vrh

PostPostano: Ned sij 17, 2010 20:56 

Nevjerojatno kako brkaš pojmove.
Biološko izopačenje nije identično moralnom, nego predstavlja anomaliju koja nema moralnu kvalifikaciju. Molim te, poštuj red stvari u kojemu razgovaramo. Abnormalnost, izopačena sklonost nisu zla u moralnom smislu. Ona to postaju kada ih čovjek počinje naturati kao normalnost i po njima živjeti.
Nisi mi odgovorio, nego nastojiš prebaciti stvar na drugi teren. Lijepo molim, odgovori na postavljeno pitanje.

Vrh

PostPostano: Ned sij 17, 2010 22:14 

Citat:
Nevjerojatno kako brkaš pojmove.
Biološko izopačenje nije identično moralnom, nego predstavlja anomaliju koja nema moralnu kvalifikaciju.

Možda, ali ako se netko rodi kao homoseksualac teško da će ikada moći biti išta drugo (pogledati dominantno mišljenje psihijatara) i onda defakto ispada da je takav pojedinac nemoralan jer je tako uvjetovan biološki.

Nije li biološko ali i moralno izopačenje i sama činjenica da čovjek koji nije stvoren da bi letio, ne samo da leti već se vozika i po svemiru?
Koliko znam čovjek nema ni krila ni kožice za plivanje ni škrge, ali ipak leti, pliva, roni.

Nije biološki ni da se čovjeku izmjenju organi koji ne funkcioniraju (transplantacija), štošta nije ni biološki ni moralno u suvremenom svijetu, al' iz Crkve nitko ne diže glas protiv svega toga.

Inače, znanost je utvrdila kako u psihološkom smislu nema nikakve razlike između gay ljudi i hetero ljudi a dominantna znanost već odavno tvrdi kako homoseksualnost nije psihološki poremećaj, to je tek disfunkcija konvencionalne reproduktivne biologije čovjeka, ali mnogo je razno raznih bioloških disfunkcija koje današnji normalni ljudi trpe zbog razno raznih razloga, od genetike, zagaženja, itd.

Biološki je jednako tako izopačeno i to što mnoge današnje žene zbog stresa više ne mogu dobiti menstruaciju, muškarci pak imaju probleme sa brojem spermija i njihovom pokretljivošću, postoje i ''biološka izopačenja'' anatomije spolnih organa, recimo tako je posve moguće da određene djevojke imaju toliko čvrst djevičnjak da prije spolnog odnosa moraju ići na medicinski potpomognuto uklanjanje istog, pitam se samo koliko je to crkveno gledajući dopušteno (jer gubljenje nevinosti spada u prvu bračnu noć i sjedinjenje supružnika) a opet, ako bi par čekao dozvolu crkve nebi bilo ni bračnog čina ni prokreacije.

Još je zanimljivija činjenica kako isti djevičnjak može spontano biti probijen i prilikom posve normalnih aktivnosti kao što su vožnja bicikla i sport.

Citat:
Molim te, poštuj red stvari u kojemu razgovaramo. Abnormalnost, izopačena sklonost nisu zla u moralnom smislu. Ona to postaju kada ih čovjek počinje naturati kao normalnost i po njima živjeti.

Miješaš kategorije, Katolički moral nije isto što i ''psihološka normalnost'', homoseksualci su psihološki gledano posve normalni, dok su ako, slijedimo crkveni zakon, nemoralni (ne nenormalni) ukoliko prakticiraju homoseksualni čin.

No, možemo postaviti i ovako stvari, činjenica da se u prirodi pojavljuje oko 13% homosekuslanih ljudi, također potvrđuje kako je i to jedan od mogućih prirodnih oblika, koji doduše odstupa od dominantnog principa (muškarac i žena i anatomija za reprodukciju) ali nije neprirodan, bio bi takav da je umjetno posredovan.

Vrh

PostPostano: Ned sij 17, 2010 22:19 

Opet si nadrobio koješta, ali meni nisi odgovorio. Podsjećam te da su anatomski muško i žensko tijelo stvoreni jedno za drugo, samo je ta kombinacioja biološki predviđena.
I ne upetljavaj u ovo pitanje priču od Adama i Eve. Ostavi drugo po strani, poslije možemo dalje, ali ne prije nego li mi ovo odgovoriš.

Vrh

PostPostano: Ned sij 17, 2010 22:38 

Citat:
Opet si nadrobio koješta, ali meni nisi odgovorio. Podsjećam te da su anatomski muško i žensko tijelo stvoreni jedno za drugo, samo je ta kombinacioja biološki predviđena.
I ne upetljavaj u ovo pitanje priču od Adama i Eve. Ostavi drugo po strani, poslije možemo dalje, ali ne prije nego li mi ovo odgovoriš.

Pa ti si u pravu, mislim da to uopće nije sporno.

Muškarac i žena su smišljeni na način da se spajaju spolnim organima i da se na taj način vrši reprodukcija i to je prirodno dominantna stvar, glavni kotačić čovječanstva, ali neosporno je i to da u prirodi postoje i homoseksualni ljudi, koji su takvi po rođenju.

Oni su iznimka od pravila ali nisu neprirodna činjenica, nisu genetski stvoreni kao takvi i bačeni u prirodu, već neosporno egzistiraju u prirodi kao prirodna činjenica.

No mislim da ti ustvari uopće ne razumiješ što ja želim reći a postajem lagano umoran od ''crtanja''.

Ali po zadnji put, evo ti dobar primjer koji sasvim lijepo ilustrira ono što želim reći; Srce je stvoreno kako bi pumpalo krv i time podržavalo disanje čovjeka, to je dominantna slika, dominantni prirodni zakon koji vrijedi za ljudsko srce, to je ono što ti kažeš, normalno je da se spajaju muškarac i žena jer je anatomija takva.

Ipak, pored tog dominantnog principa prirode, postoje mnoge urođene srčane anomalije, koje u velikoj mjeri čine srce disfunkcionalnim, sama činjenica da se rađaju i pojedinci sa tekvim manama srca, potvrđuje kako je i to posve prirodna stvar, a normalno da odstupa od dominantnog prirodnog mehanizma (zdravog srca).

Još je bolji primjer zdrav mozak, ljudi se većinom rode sa zdravim mozgom (dominantno u prirodi), ali rađaju se i ljudi čiji je mozak daleko snažniji od onih velike većine ljudi to je također prirodno (makar bilo iznimka a ne pravilo).

Homoseksualci nisu umjetno stvorena ''nova vrsta'' koja je sada eto puštena u prirodu, pa je eto sada treba označiti kao nenormalnu, več jedna od prirodnih pojava, ako hoćeš fenomena (postoje ali su rjeđe pojave od uobičajenih pojava).

Vrh

PostPostano: Pon sij 18, 2010 05:56 

Citat:
Nemoguće je nekoga izliječiti od onoga što on jest u svojoj biti, jednako kako je nemoguće izliječiti i Downov sindrom, hemofiliju, psorijazu i cijeli niz urođenih karakteristika.

Naravno, vjerujem da je sofisticiranim i/ili nasilnim ispiranjem mozga moguće uvjeriti miša da je mačka, ali volio bih vidjeti koliko je recidivista (''izliječenih'' koji se nakon nekog vremena vrate homoseksualnom obliku ponašanja) među ''izliječenim'' homoseksualcima, još bi bilo zanimljivije razviti pouzdane metode za utvrđivanje tog podatka ako uzmemo u obzir vrlo važne stvari kao što su:

- uobičajeni strah homoseksualaca od dominantne hetero zajednice
- uobičajena latencija, to jest dominantno odglumljivanje uloge konvencionalnog heteroseksualca zbog straha od hetero zajednice, od osude i odbačenosti.

Kao klasičan ignorant nisi ni pogledao linkove gdje uvaženi stručnjaci, liječnici od kojih su neki i sami izliječeni homoseksualci govore o ovoj opakoj bolesti.

Kao klasični ignorant nisi ni pogledao stranice na kojima su svjedočanstva tisuća izliječenih homoseksualaca (danas se već radi o desetcima, možda i stotinama tisuća) i to ne u Saudijskoj Arabiji, već u SAD-u i Nizozemskoj gdje je u najmanju ruku in biti homoseksualac.

Terapija nije nikakvo ispiranje mozga, na linkovima ti je sve objašnjeno, ali ti ovdje prodaješ parole pederskih lobija i ne znaimaju te znanstvene metode liječenja već ocrnjivanje lječnika koji rade pozitivne stvari.

Već sam napisao da je veliki stručnjak, dobitnik prestižnih nagrada od strane mainstream znanstvenika, dr. Charles Socarides uspješno liječio dvije trećine homoseksualaca.

Kada se usporede učinci raznih stručnjaka onda je oko 10 posto sasvim promjenjenih, 25 posto bitno izliječenih, 20 posto donekle izliječenih.

Citat:
To je dominantno mišljenje znanstvene zajednice u ovom trenutku.

A to što ti navodiš, to su mišljenja Hrvatskih znanstvenika (a znamo kakva je ta znanost znanstvenika koji žive i rade u Hr.) te manje grupe znanstvenih disidenata sa Zapada, koji više spadaju u područje gerijatrije i emisiju ''Na rubu znanosti'', govorimo naravno o ekipi koja nije ništa manje ''ozbiljna'' nego i znanstvenici koji poriču Holokaust, koji pobijaju Evoluciju i promiču kreacionizam, te par homofobnih znanstvenika koji dakako imaju pravo na svoje mišljenje pa makar se ono kosilo i sa dominirajučim mišljenjem znanstvene zajednice.

Ne znam zašto ti je potrebno pljuvanje po hrvatskim znanstvenicima. Hrvatska znanost ima tradiciju (Bošković, Tesla, Prelog, Ružička), imamo znastvenike kao što su Domazet-Lošo, Paar, Pavuna, Radman, Đikić i sve u svemu nije loše stanje u našoj znanosti danas.

Naveo sa mainstream znanstvenike iz Hrvatske (recimo Gruden je trenutno najcjenjeniji hrvatski psihijatar) i inozemstva.

To što je deklarativno većina znanstvenika pokleknula pederskim lobijima ne znači ništa, tebi je ostao pred mojim argumentima samo taj bjedni ad populum koji je klasična greška u logičnoj argumentaciji.

Osim pozivanja na argument većine, pokušao si diskreditirati ozbiljne znanstvenike stavljajući ih u koš sa nekima koji poriču holokust i kreacionistima što govori koliko su bjedni tvoji argumenti, stavovi i ti sam.

Odluka iz 1973. donesena je pod prijatenjama i nasiljem pederskog lobija, pa prema tome nije mjerodavna. Danas ima sve više uglednih mainstream znanstvenika, kao što su J.M. Bailey, G. Remafedi i R. Friedman koji priznaju povezanost homoseksualnost i psihopatologije. Zanimljiv je i slučaj R.Cohena, liječnika (i sam izliječeni homoseksualac) koji je 1973. bio zagovornik skidanja homoseksualnost sa liste bolesti, a danas je promjenio stavove i uspješno liječi homoseksualce.

Citat:
Jesu, konzervativci su i to znanstveni konzervativci!
Prema tome to nema nikakve veze s time tko je kakav generalno, jer u uskim ''nišama'' po pitanju nekih stvari, konzervativci su, no što ja to tebi govorim, pa ti očigledno sve doživljavaš crno-bijelo

Nisu konzervativci, ne spamaj. Da si čitao i jedno djelo dr. Toševskog znao bi da je on ULTRA-LIBERAL, ali šta ja tebi pričam, ti samo etiketiraš i provociraš na ovom forumu od kada si došao, vajda tako liječiš frustracije.

Zadnja izmjena: Silas; Pon sij 18, 2010 06:31; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: Pon sij 18, 2010 06:02 

modus vivendi je napisao/la:
Citat:
Slažem se, to je prirodna disfunkcija (poremećaj) baš kao i ona kod neplodnih ljudi i niza urođenih mana koje se ili ne mogu otkloniti ili koje je jako teško otkloniti, ali nikako se ne može govoriti o mentalnom stanju.

Nakon svih onih linkova i tekstova opet ŠIRIŠ HOMOFAŠISTIČKU PROPAGANDU. Ponovit ću još jednom:

Stoljećima i stoljećima, milenijima i milenijima, homosekualnost, pederluk, pederastija, lezbijstvo, tribadstvo... kao i pedofilija, bilo je u normalnim društvima smatrano - umnim poremećajem. U današnjem smislu riječi: psihičkim poremećajem ličnosti. A dijelom i manijakalnim poremećajem, egocentričnim poremećajem svijesti. A socijalno - neprilagođenošću i asocijalno-nasilnim impulzivno-kompulzivnim poremećajem. Jer pederi se, kad im se ukaže da su psihički poremećeni - hoće tuči... jer zlo kipti u njima. Toliko o njihovoj "normalnosti"!

A što je u stvari pederluk i lezbijstvo i najvažnije KAKO NASTAJE taj psihički poremećaj?

Nastanak psihičkog poremećaja

Temeljna saznanja znanosti, medicinske, osobito - psihijatrijske i psihoanalitičke ukazuju da se pedrluk - usvaja...(kroz kompleks nedozrelosti i bježanja od odgovornosti) u ranom djetinjstvu. U većini slučajeva, kao skup nekoliko faktora, a najvažniji je - predominantna majka u obitelji.
U nezreloj dobi, razvoj djeteta obilježava - upijanje i usvajanje obrazaca ponašanja, bez jake kontrole i filtara svijesti koji kod djeteta još nisu ni razvijeni. Zato pederi i lezbijke toliko atakiraju na djecu... jer ZNAJU OVO... da se dijete i samo ono (ne odrasla sooba s formiranim stavovima) može- učiniti sodomitom, i time OBILJEŽENIM i prokletim za cijeli život!

Duhovna degeneracija

Pederluk je - duhovna degeneracija ljudskog bića u njegovom najranijem stadiju odrastanja i usvajanja pogleda na stvarnost - a kroz nefiltrirane sadržaje svijesti - reflektiranje bolesti se ne pojavljuje odmah, nego - s razvojem seksualnosti - tek TADA iskače ova teška psihička aberacija na scenu svijesti (a bolesnik ili bolesnica do tada nisu ni znali da su bolesni) i postaje problem... i asocijalno ponašanje, agresivnost i patnja i za okolinu i za bolesnika tj. bolesnicu.
Pogledajte pedere, lezbijke, proučite njihovo ponašanje (naravno, većina vas nije imala
prigodu izbliže ih upoznati pa ni proučiti i vidjeti neke stvari koje oni sakrivaju od javnosti).

Homoseksualnost ukratko kao kompleks više psihičkih, mentalnih i socijalnih poremećaja možemo definirati kao:

Kompleks nedozrelosti muškarca i bježanja od odgovornosti.

Nedozrelost, zaostalost u razvoju,(infantilonost) s retrogradnim učincima faze djetinjstva 3-9 godina, nemogućnost adaptacija u normalno socijalno i mentalno okruženje. Zato pokušavaju izmijeniti, ne sebe - nego svoje okruženje, time izazivaju učinak - otpora i sukoba na svim nivoima. To još više pojačava njihovu spoznaju da su - mentalno degenerirani, to ih zbija u njihove krugove gdje traže - sigurnost i zaštitu, te pokušavaju unutar tih krugova- sami među sobom - biti "normalni" kad to već izvanjska stvarnost REALNOG SVIJETA ne prihvaća. Zaostalost u mentalnom razvoju je kao jedna rupa, u visokoj zgradi... rupa u konstrukciji, koja stalno prijeti zgradi, jer nije od temelja dobro postavljena niti izrađena... ta rupa u konstrukciji izaziva stalne probleme i postaje opasnot za ostale - zdrave ,ispravno izgrađene zgarde.

Definicija lezbijstva je: Seksualna praznina bez penisa i iz toga izvedeni strah i mržnja na muškarca.

Mentalna nazavršenost, infantilnost i kompleks zavisti prema muškarcu i kompleks krivnje prema ocu! U kompleksu zavisti prema muškarcu - skriva se osjećaj niže vrijednosti zbog ne posjedovanja penisa kao - muškarac, a u odnosu kompleksa krivnje prema ocu - incestuidna žudnja. Iznad svega,lezbjstvo se definira, kao psihički poremećaj - zavisti prema muškom spolnom organu i žudnja prema ocu!

To je psihički poremećaj tzv. "muškobanja" ili Butch... a psihički poremećaj lezbijki -
femme je - isto to, ali, uz kompleks pridodane krivnje - straha - svijesnog - zbog - žudnje za penisom - nesvijesne! Sve lezbijke femme - se straše muškarca i mrze muškarca - jer se straše SEBE, (zla, zavisti, mržnje, čudovišta u sebi...) zablokirana im je podsvijest i ne
daju filteri svijesti izlasku STVARNIH sadržaja van... jer bi to za osobu moglo imati -
katastrofalne posljedice...(Jung je ovo i dokazao na primjerima...) kao da se opkoljeni, dugo mjeseci u gradu, u utvrdi, najedanput najede kruha - to znači - smrt! Potrebna je postupnost u liječenju i pedera i lezbijki!

Dakle, pederluk je - poremećaj - mentalne zaostalosti u procesu psihičke tranzicije od
djetinjstva k sexualnom dobu bića... a poremećaj se refletira s buđenjem sexualnog kompleksa i kasnije, sve više - u obrascu asocijalnog sukoba s okolinom.

Lezbijstvo je poremećaj - zavisti na muškost i strah od muškosti u isto vrijeme – stvarajući mentalnu konfuznost i sexualnu disfunkciju u psihičkom razvoju sexualnog kompleksa u skladu s naravnim zakonom morfologije!

Zadnja izmjena: Silas; Pon sij 18, 2010 06:24; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: Pon sij 18, 2010 06:22 

Citat:
Dakle, prema njemu, čovjek je stvorenje koje nema nikakvih dodirnih točaka sa životinjskim svijetom, pa čak ni preko evolucije, dakle čovjek je izvan prirode, neki strani entitet (tijelo) umetnut u prirodu.
No ako uzmem u obzir da ekstremisti neki ekstremisti ne priznaju evoluciju, moguće je da to i nije osobito jak argument, u osnovi Toševski nesvjesno tvrdi da je evolucija izmišljotina.

Zašto se sramotiš, pa Toševski svoja djela posvećuje Darwinu, odlično je uklopio evolucijske postavke u svoje teorije i onda si se ti javio, koji nisi pročitao ni jednu njegovu knjigu (šta ćeš nema ih na wikipediji) da mu objasniš da on negira evoluciju.

Citat:
Baš kako su radili i za vrijeme antike pripadnici pobjedničkih vojski nad pripadnicima poraženih.

I šta onda? Antički vojnici su i mučili, silovali, masakrirali i sodomizirali žrtve, u jako lijepom društvu je taj tvoj pederluk..

Citat:
Wikipedija je samo jedan izvor, ali postoji x izvora koji tvrde isto pa čak i gore a objavljivanje na wiki je izuzetno rigorozna stvar, sve se mora jako dobro potkrijepiti, pa tako tako imaš tone citata iz tona razno raznih znanstvenih članaka i sl.

Izvori pederskih lobija me ne zanimaju.

Homoseksualcima je mjesto na liječenju, a onima koji propagiraju homoseksualno ponašanje, nameću ga u škole, udžbenike i truju našu djecu, mjesto je U ZATVORU! Kazna bi trebala biti ista kao i za onog tko je prodao heroin maloljetniku!
Svrha ove ekspanzije pederluka je napad na prirodni poredak izmedju muškarca i žene, u kojem se on negira, ili bar smatra "nebitnim", sa svrhom slabljenja muške komponente, time poticanja žene na pobunu (kroz feminizam i lezbijstvo) i na borbu za mjesto ''pod suncem'' (koje joj uglavnom nije namijenjeno). Kao rezultat imamo nered u krevetu, zatim u braku, i konačno raspad OBITELJI kao NUKLEUSA društva. Bez obitelji, bez temelja i osjećaja pripadnosti, čovjek je kao list otrgnut sa stabla s kojim vjetar radi što hoće.

Citat:
Jer se nitko nije usudio ni priznati ni pošteno istraživati.

Opet se sramotiš. Znanstvenici su istraživali pedofiliju među ortodoxnim Židovima, ali pederluk se nisu usudili? Jel ti sebe čuješ? Na temelju koji argumenata si ovo izjavio? Dr. Satinover je desetljećima istraživao baš taj problem i on je na temelju svojih istraživanja zaključio da homoseksualnost među ortodoxnim Židovima praktički nema.

Citat:
Ja se nisam...

Hehe pa nemaju Katolici monopol na pogrješivost, svako može griješiti osim Boga.

Spam i pljuvanje, tipično za tebe.

Vrh

PostPostano: Pon sij 18, 2010 13:00 

Citat:
Kao klasičan ignorant nisi ni pogledao linkove gdje uvaženi stručnjaci, liječnici od kojih su neki i sami izliječeni homoseksualci govore o ovoj opakoj bolesti.

Neozbiljne i egzotične stvari ni ne doživljavam, pardon ne želim na njih gubiti dragocjeno vrijeme (npr. kreacionizam, teorije o snažnijim rasama, teorije o Bibliji kao o osnovnom znanstvenom alatu), bitna mi je samo mainstream znanost a ona tvrdi da je gotovo pa nemoguće homoseksualca pretvoriti u hetroseksualca, ne samo to, postoje i preporuke da se ne provode ta tzv. liječenja jer je to neetično a čak može biti i škodljivo.

Kada mainstream znanost donese novo mišljenje prema kojem će homoseksualnost biti poremećaj, onda ću prihvatiti i liječenja, do tada ne želim se baviti glupostima sa ruba znanosti.

Citat:
Kao klasični ignorant nisi ni pogledao stranice na kojima su svjedočanstva tisuća izliječenih homoseksualaca

Jako lijepo, sretan sam zbog njihovih obitelji i radi njihovih žena, djevojaka, koji sada više uopće neće sumnjati u njihovu heteroseksualnost, jedini je problemčić što im iste žene, prijateljice, djevojke te obitelji, neće moći ugraditi kamere u oči, kako bi znali dali su oni zaista izliječeni ili imaju određene tajne ''slobodne aktivnosti'' sa strane, žalosno al' nemoguće ih je pratiti 24h dnevno.

Ja ću se pak samo podsjetiti poznate činjenice a ta je da se veliki broj homosekualaca jako dobro uživljava u uloge heteroseksualaca, dakle ako netko glumi prije ''liječenja'', ne vidim razlog zašto nebi mogao glumiti i poslije, kako bi si olakšao život u okolini koja ne tolerira njegove skolonosti.
(nije bitna Nizozemska i dal' je to in ili ne out, bitno je stanje unutar obitelji u kojoj živi ''gej'', dal' oni vrše pritisak na njega i dal' ga oni prihvaćaju ili ne!)

Ne treba podcijeniti ni moć autosugestije, ljudi zaista mogu neko vrijeme vjerovati kako su postali pravi heteroseksualci, ali na duže staze sve je moguće, ukjučujući vraćanje na homoseksualnost i daljnje glumljenje heteroseksualca kako se okolina nebi razočarala i moža ih opet mućila (prisiljavala) ''psihoterapijom za homoseksualnost''.

Citat:
Terapija nije nikakvo ispiranje mozga, na linkovima ti je sve objašnjeno, ali ti ovdje prodaješ parole pederskih lobija i ne znaimaju te znanstvene metode liječenja već ocrnjivanje lječnika koji rade pozitivne stvari.

Učiti nekoga da nije ono što jest, to je nasilje, kako god mi to eufemizmima pakirali u lijepe šarene papire!
Zanimaju me mainstream znanstvene metode a ne alternativa koja spada u emisije ''Na rubu Znanosti''.

Citat:
Već sam napisao da je veliki stručnjak, dobitnik prestižnih nagrada

-Jel' dobio prestižnu nagradu za liječenje homoseksualaca?
-Jel' pokrenuo inicijativu preispitivanja današnjeg stava o homoseksualnosti i na kojoj internacionalnoj stručnoj sjednici i s kakvim rezultatima?

Citat:
Kada se usporede učinci raznih stručnjaka onda je oko 10 posto sasvim promjenjenih

- Što to znači, ''posve promijenjeni''? Dal' mijenjaju stranu ulice kada vide drugog muškarca, kao što liječeni alkoholičari ne žele više popiti ni jednu ćašicu alkohola?
- Kojim je metodama utvrđeno da su posve promijenjeni? (Jl' možda imaju ugrađene narukvice za praćenje ili ih 24h dnevno prati kamera?)
Aha znam, vjerojatno je utvrđeno na temelju vjerovanja iskrenim izjava ''izliječenika'' ex-gayova.

Citat:
25 posto bitno izliječenih

Ova je opisna konstatacija čak i smiješna, što bi to značilo ''bitno, pa ovako to može značiti da je bivši(?) homoseksualac sada možda postao biseksualac i tu postoji cijeli niz varijanti, jedna recimo može biti da 70% vremena vrši bračnu dužnost prema ženi a 30% ''šara'' sa strane, može biti i varijanta 50%, itd.

Vjerujem da je spomenuti znanstvenik i takve slučajeve ukalkulirao u izliječene.

Citat:
20 posto donekle izliječenih

Aha, to bi bili oni koji se povremeno sjedine sa svojom ženom samo radi održavanja bračne dužnosti a 90% vremena ''sline'' za ostalim muškarcima.

Citat:
Ne znam zašto ti je potrebno pljuvanje po hrvatskim znanstvenicima.

Bitno je razlikovati hrvatske od ''hrvatskih'' znanstvenika.

Postoje hrvatski znanstvenici izvan Hrvatske (''hrvatski'' znanstvenici), to su zaista vrijedni znanstvenici (Tesla, Bošković, Prelog, Ružička, Džikić, Radman, Pavuna) i uopće nisam govorio o njima kad sam, kako ti kažeš ''pljuvao'' po hrvatskim znanstvenicima, već o mediokritetima koji su znanstvenici u Hrvatskoj.

Znakovito je kako su svi oni hrvatski znanstvenici uspjeli (i postali velika imena) tek u bijelom svijetu a iz ljubljene su im domovine, skoro protjerani birokracijom, nerazumijevanjem, manjkom poticaja itd.

Citat:
Hrvatska znanost ima tradiciju (Bošković, Tesla, Prelog, Ružička), imamo znastvenike kao što su Domazet-Lošo, Paar, Pavuna, Radman, Đikić i sve u svemu nije loše stanje u našoj znanosti danas.

Najbolji je dio te tradicije nažalost IZVAN HRVATSKE.

Citat:
Naveo sa mainstream znanstvenike iz Hrvatske (recimo Gruden je trenutno najcjenjeniji hrvatski psihijatar) i inozemstva.

Što, zar je netko radio stručne liste popularnosti?

Citat:
To što je deklarativno većina znanstvenika pokleknula pederskim lobijima ne znači ništa, tebi je ostao pred mojim argumentima samo taj bjedni ad populum koji je klasična greška u logičnoj argumentaciji.

Ja se pozivam na mainstream znanost (predominantna većina usuglašenih znanstvenih mišljenja) a to je ona obvezujuča znanost a ''šamani'' alternativci itd, oni su za emisiju ''Na rubu znanosti''.

Citat:
Odluka iz 1973. donesena je pod prijatenjama i nasiljem pederskog lobija

Hehe, pa ova je konstatacija groteskna, 2-13% feminiziranih ljudi (homoseksualci) može zaplašiti agresivnu većinu heteroseksualaca.

Logiko moja gdje se skrivaš? (možda tamo gdje i homoseksualci koji se pretvaraju da su hetero)

Citat:
, pa prema tome nije mjerodavna.

Pa naravno, konvencionalnu znanost ne priznaju upravo one neozbiljne skupine ''znanstvenika'' o kojima sam pisao u nekim drugim postovima.

Citat:
Danas ima sve više uglednih mainstream znanstvenika, kao što su J.M. Bailey, G. Remafedi i R. Friedman koji priznaju povezanost homoseksualnost i psihopatologije.

Moguće, ali još nisu dominantan glas međunarodne znanstvene zajednice.

Citat:
Zanimljiv je i slučaj R.Cohena, liječnika (i sam izliječeni homoseksualac) koji je 1973. bio zagovornik skidanja homoseksualnost sa liste bolesti, a danas je promjenio stavove i uspješno liječi homoseksualce.

Već smo vidjeli što to znaći uspješno liječenje, inače prilično je zanimljivo kada toliko vjerujemo osobi koja je poprilično popljuvala vlastiti kredibilitet, da ne spominjem očigledne osobne frustracije koje su u igri kod spomenutog znanstvenika.

Citat:
Nisu konzervativci, ne spamaj. Da si čitao i jedno djelo dr. Toševskog znao bi da je on ULTRA-LIBERAL, ali šta ja tebi pričam, ti samo etiketiraš i provociraš na ovom forumu od kada si došao, vajda tako liječiš frustracije.

Da ne doživljavaš sve crno-bijelo, znao bi kako isti čovjek može recimo po pitanju vjere biti ultrakonzervativac a po pitanju svih drugih stvari ultra liberal, jednako tako, spomenuti znanstvenik može biti u jednom području znanosti ultra konzervativac (to može biti povezano i sa osobnim frustracijama) a u svim drugima ultra liberal.

Opet kažem, neću se baviti poslom moderatora, pa neću spominjati niz prekršaja koji svakako zaslužuju pažnju.

Zadnja izmjena: modus vivendi; Pon sij 18, 2010 13:19; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

PostPostano: Pon sij 18, 2010 13:10 

Citat:
Nakon svih onih linkova i tekstova opet ŠIRIŠ HOMOFAŠISTIČKU PROPAGANDU. Ponovit ću još jednom:

Zanimljivo je pak to kako prema tebi očigledno i svjetska znanost širi homo-propagandu i molim te, civilizirano piši, urlanju je mjesto na ulici.

Citat:
Stoljećima i stoljećima, milenijima i milenijima, homosekualnost, pederluk, pederastija, lezbijstvo, tribadstvo... kao i pedofilija, bilo je u normalnim društvima smatrano - umnim poremećajem.

Hehe, naravno jedini je problemčić u činjenici da je skoro cijelo antičko društvo bilo puno pederastrije, eto ako pogledaš antičku grčku civilizaciju, tamo je psdearstrija ''in'' kao što je danas u Nizozemskoj, a Grčka je uz Rim svijetu dala jako mnogo, od kulture pa do znanosti, ostalom o tome svjedoće mnogi izrazi koji su grčki itd.

Citat:
U današnjem smislu riječi: psihičkim poremećajem ličnosti. A dijelom i manijakalnim poremećajem, egocentričnim poremećajem svijesti. A socijalno - neprilagođenošću i asocijalno-nasilnim impulzivno-kompulzivnim poremećajem. Jer pederi se, kad im se ukaže da su psihički poremećeni - hoće tuči... jer zlo kipti u njima. Toliko o njihovoj "normalnosti"!

Gornji je citirani tekst prepun laži, mržnje i verbalnog nasilja, izrazit primjer nekršćanskoh ponašanja!

Genezu homoseksualnosti i lezbejstva, neću posebno ni komentirati samo ću reći, hrpa urnebesno grotesknih gluposti, koje bi da nisu žalosne i opasne, izazivale podsmijeh i nevjericu.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 33 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata