Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pon tra 27, 2026 17:46

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 158 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Poruka
 Naslov: Re: Mormoni
PostPostano: Sri tra 07, 2010 15:26 

Tomias, TKO se tu trudi, ti ili ja?
TKO je iznio masu stvari oko kojih se moze raspravljat? Ti ili ja? Mislim da si si sam sada uskocio u usta. Kratko i jasno.
Nismo ti plodno tlo jer smo te u startu pobili istinom na koje nemas argumenata. I ako silom ne zelis vidjeti stvarnost, nitko ti tu ne moze vise pomoci. Samo dragi Bog.

Prihvacam da sam mozda malo pretjerala hladno rekavsi da su mormoni rasisti, vjerujem da su dosada vec ispravili te tvrdnje. Ispricavam se, podatak mi je bio malo stariji. A valjda su vidjeli da je to zbilja besmisleno pa su si to izbacili iz "ucenja".

Daba, daj se skuliraj. Sta si se toliko uzjogunio, lazi se ne treba bojati vec ih pobiti istinom. Ovo mi je bilo dosta korisno. Moram priznat da sam "raspravljajuci" o mormonima naisla na puno vrijednih informacija i ako mi koji mormon u zivotu ikad pridje znat cu se odmah postavit i pitat PRAVA pitanja. :D hehehe...

Vrh

PostPostano: Pon tra 19, 2010 08:11 

A oko čega se ti IPAK trudiš DOKAZATI mi nešto ŠTO ja znam bolje od tebe. Ajde molim te .

Vrh

PostPostano: Pon tra 19, 2010 14:05 

Tomias je napisao/la:
A oko čega se ti IPAK trudiš DOKAZATI mi nešto ŠTO ja znam bolje od tebe. Ajde molim te .

Ti da si nešto znao ne bi svoju vjeru napustio, i još za to očekuješ pohvale i poštovanje :?:

Vrh

PostPostano: Uto tra 20, 2010 09:42 

Ja se u katoličku crkvu ne vćam. Sad su mi neke stvari jasnije oko vas Katolika. :lol: :oops:

Vrh

PostPostano: Uto tra 20, 2010 11:27 

Tomias je napisao/la:
Ja se u katoličku crkvu ne vćam. Sad su mi neke stvari jasnije oko vas Katolika. :lol: :oops:

Bez Crkve nema spasenja pa je tvoja odluka na tvoju štetu ali na nju imaš pravo.
Međutim skrenuo bih pažnju na nisku razinu komunikacije koju podržavaš ovdje. Nema smisla da pišeš tako izazivački, pogotovo ako si sam pisao da odlaziš. Što sad ne bi išao ali bi se svađao? Jako uvjerljivo ponašanje za nekoga tko je "našao istinu"!

Vrh

PostPostano: Uto tra 20, 2010 13:32 

Prvo ću reći da ne bi trebao gledati na nas katolike jer mi nismo mjera nauka. Trebao bi uzeti Katekizam Katoličke Crkve i malo usporediti s Biblijom. Trebao bi ozbiljno proučiti povijesnu utemeljenost Katoličke Crkve, zapise crkvenih otaca...Znači fokusirati se na nauk, a ne na ljude. Kakav je tko ne pokazuje kakav je nauk koji on pokušava živjeti. Niti smo mi savršeni niti si ti savršen.

Grešnici smo....

Vrh

PostPostano: Sri tra 21, 2010 12:37 

cunjozu je napisao/la:
Prvo ću reći da ne bi trebao gledati na nas katolike jer mi nismo mjera nauka. Trebao bi uzeti Katekizam Katoličke Crkve i malo usporediti s Biblijom. Trebao bi ozbiljno proučiti povijesnu utemeljenost Katoličke Crkve, zapise crkvenih otaca...Znači fokusirati se na nauk, a ne na ljude. Kakav je tko ne pokazuje kakav je nauk koji on pokušava živjeti. Niti smo mi savršeni niti si ti savršen.

Grešnici smo....

Lijepo rečeno, i odlično kao zaključak ove teme.

Vrh

PostPostano: Čet srp 14, 2011 15:46 

Jedna mi je osoba rekla da su u Sad-u ili Americi općenito, nisam siguran, ubijani, jel to točo i ako je zašto?

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 158 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Vrijeme na UTC + 01:00 sata