Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pet svi 01, 2026 06:41

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 17 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Zašto neki "vjernici", neće reći kojoj denominaciji pripadaju?
Misle da, ako se ne otkriju, imaju više šanse za misionaranje 75%  75%  [ 9 ]
Srame se svoje denominacije 17%  17%  [ 2 ]
Vole skretati pozornost na sebe 8%  8%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 12
Autor Poruka
PostPostano: Sub lip 14, 2008 19:23 

Moram vam reci da ne razumijem zasto nekoga treba pitati za denominaciju.Meni osobno nije nikakv problem reci koje sam denominacije.Ali to pitanje osjecam kao prozivku.Ako me nisi u stanju primiti kao covjeka,za koga je Krist dao zivot,i ako mi ne mozes pokazati pravi put zivota ka Kristu...zasto ti je vazna moja denominacijska pripadnost.Je li Krist pitao samaritanku,koje je denominacije?Da li ljudi koji se skupljaju kraj Kristovih nogu to isto smiju ciniti?Po cemu se covjek vrednuje?
Ima li netko prava,ljude djeliti na one koji su prvoga reda, i one drugoga reda...onda krscanstvo nema uopce smisla!!!!

Vrh

PostPostano: Sub lip 14, 2008 21:26 

Dina je napisao/la:
Moram vam reci da ne razumijem zasto nekoga treba pitati za denominaciju.Meni osobno nije nikakv problem reci koje sam denominacije.Ali to pitanje osjecam kao prozivku.Ako me nisi u stanju primiti kao covjeka,za koga je Krist dao zivot,i ako mi ne mozes pokazati pravi put zivota ka Kristu...zasto ti je vazna moja denominacijska pripadnost.Je li Krist pitao samaritanku,koje je denominacije?Da li ljudi koji se skupljaju kraj Kristovih nogu to isto smiju ciniti?Po cemu se covjek vrednuje?
Ima li netko prava,ljude djeliti na one koji su prvoga reda, i one drugoga reda...onda krscanstvo nema uopce smisla!!!!

Moram vam reci da ne razumijem zasto nekoga treba pitati za denominaciju ???
Ja bi ovako postavila pitanje,zasto je uopce doslo do ove teme...??
Zar nam to nije poznato iz zivota, da sve ima razlog zasto bas tako..Ja osobno ,nisam shvatila o cemu je rijec,o kojoj denominaciji i kome pripada...
Draga Dina, ovo sada nemoj shvatiti osobno da pisem tebi nego svima forumasima...i ne prozivam nikoga ,ali neke stvari su puno bolje ,ako se odmah u pocetku razjasne...
...zasto ti je vazna moja denominacijska pripadnost Da sigurno da nije vazna, ako se kroz postove vidi, kome pripadamo ,ili bolje reci da prihvacamo ovaj forum,RKC i da imamo pravo kao i drugi clanovi da piseso, bez vrijedjanja..A kako znamo da su nam misljenja razlicita,da postovi donoso svasta...a forum nosi naziv..KATOLICKI ODGOVORI...znaci,ako ja kao gost dolazim u neciju kucu,prvo iz pristojnosti duznost mi je da se predstavim, ukoliko ja to ne ucinim...
domacin ce vjerojato da me upita i sam...Zar nije tako u zivotu...
Ja osobno nisam za prozivanja..ali ne ne razumijem "tajnu. kome pripadam"
1000 pitanja je napisao
Citat:
odgovor :
d)jer upravo uskogrudnost ponuđenih odgovora a-b-c
govori klasičnim ljudskim jezikom kojeg bih rado izbjeći,
ljubim govor koristiti kao eho duše žudeći čuti jeku Boga u ljudima!

molim još jednom
ispriku zbog smetnje

Kakav je ovo odgovor..na pitanje.?? Zar samo ime ne otkriva,da se nesto skriva..??

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 17 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Vrijeme na UTC + 01:00 sata