sneni je napisao/la:
A pogledajte začuđujuću vijest: Gospa je najavila 1973. katastrofu a kardinal Ratzinger odobrio za vjernike tu poruku 1988....
http://www.don-ivica.net/razno/56-opca- ... rofu-.htmlna ovo će se nadodati kasnije još neke stvari.Mislio sam da na ovome forumu nece doci do ovoga...
Citat:
Dana 11. ožujka teški potres magnitude 8,8 je u Japanu prouzročio razarajući tsunami. Epicentar se nalazi u sjeverno japanskoj biskupiji Sendai. Grad Sendai je oko 150 kilometara udaljen od svetišta Gospe od Akita u gradu Yuzawa.
Neinformiranost. Epicentar je bio na moru, poprilicno dalje od obale. Inace bi tsunami izostao (ili nebi imao priliku biti toliko jak).
Zar vi stvarno smatrate ovih 3 000 Gospinima?
Citat:
Potres mega razmjera će potresti Japan i jadna Moja djeca će plakati i naricati. Nikada nije postojala veća bol od toga.
Nikakav prorok ne treba za ovo. Svi su znali da ce se kad tada nesto ovako desiti (zapravo nisu. Japan i nije razoren potresom nego tsunamijem. Japan je na potrese poprilicno imun). Plus kaže da nije nikada postojala veca bol? I to je poruka od 20. ožujka, 2010. godine. Ocito nije gledala bol Hirošime i Nagasakija (ako cemo se zadržat samo u Japanu)...
Citat:
Dragi sinovi i kćeri, Azija će se zatresti i div koji je stoljećima spavao će se probuditi i izazvat će velika razaranja. Ja patim zbog onoga što vam dolazi.
Ovo je nesto u stilu Nostradamusa. Može znaciti svasta a može znaciti ništa. Što je to/ Tko je to div koji stoljecima spava?