kokobill je napisao/la:
Dina je napisao/la:
Cuj,ovo je ovdje offtopic....ali zar se sudi po jednom covjeku.Ja sam kosmopolitan,u mojoj obitelji malo ima vjere i nacije da nije zastupljena.
A kad bi gledala na najblizu rodicu katolkinju.....koja ne propusti dan uci u crkvu i upaliti svijecu,a kako se ponasa i kako zivi....ne bi niti jednom katoliku rekla dobar dan.Ali to su krivi putevi do pronalazenja istine....to je rekla,kazala.Idemo mi dokazima,pa vas opet zovem izidjite iz palanke,i idemo u svijet kreacionizma,hvala Bogu za internet,pa ne morate vi vjerovati meni niti ja vama.Idemo se sami uvjeriti.Pogledajte
ostale linkove,na engleskomi njemackom nije centar svijeta NS,ZG,BG
ha prohujalo sa vihorom,horizonti su danas drugaciji.
Stovana,sta podrazumjevas
palankom? Ako smo na katolickom forumu morali bi stovati gostoprimstvo, a svoju osobnost i pridike uskladiti kako ne budemo dozivjeli ovakva nesuglasice.
Dragi kokobill,jasno sam i glasno rekla sto podrazumjevam pod palankom.Ne rekla kazala,.......nego idemo dalje.Sto se tice katolickog foruma,ne vjerujem da i on ima koncepciju na ogovaranjima voditi diskusiju,nego kako je Giovi vec rekao...argumentima.Ma covjece u danasnjem svijetu dostupnosti informacija,necu valda gledati susjedu,rodjaku bilo koje denominacije,i na osnovi nje govoriti o doktrini te denominacije.Kokobill,mislim da sam objasnila pojam PALANKA,ne zelim se zadrzati na balkanskim poimanjem svijeta,on je puno veci,i sareniji,nije sve crno-bjelo.
stoga idemo dokazivati kreacionizam i opovrgavati.
P.S.
postivam gostoprimstvo,ali ne trpim ogranicenja,isto kao sto i na svojim forumima,dopustam iznosenje sve o svojoj denominaciji,u postivanju drugog i drugacijeg.