Citat:
Da ne bi ispadalo da se pravim žrtvom, ajmo pogledati stvari s druge strane. Ovdje postavljate pitanja o abortusu, umjetnoj oplodnji i istospolnim brakovima. Saro, ti radiš kao vjeroučiteljica, znači radiš u državnoj službi. Samim time ne moraš brinuti hoće li biti plaće ili ne jer jednostavno za tebe, kao i za sve ostale državne službenike, dužnosnike i namještenike te plaće jednostavno MORA biti
A uzmite sada u obzir jednu četveročlanu obitelj koja vrlo vjerojatno ima kredit, najvjerojatnije u švicrcima, dvoje djece ide u školu a roditelji ne rade u državnoj službi već u privredi. Plaća im je svakog mjeseca itekako upitna, rata kredita je narasla za četvrtinu i jedva spajaju kraj s krajem, a treba jesti, grijati se, školovati se. U tijeku je kampanja za državne izbore i čuju se svakojake poruke i sada ja vas pitam, kako će roditelji iz te obitelji glasati? Hoće li glasati za onu opciju koja će u prvi plan staviti borbu za egzistenciju te obitelji, da se tim roditeljima i toj djeci osigura život dostojan čovjeka ili će ta obitelj u prvi plan staviti pravo na život nerođenih?
E sad ću te malo sasjeći s ovakvim jeftinim glupostima
E moj prijatelju ja sam radio kod privatnika za 10 kn po satu, uz nezaposlenu ženu i petero dijece mi nikad nije palo na pamet da glasujem za one koji su ravnodušni prema ubijanju nerođenih. I šta ćemo sad??
Citat:
Da se razumijemo, ja uopće ne smatram da su pitanja koja se ovdje postavljaju nevažna, no okolnosti u kojima živimo su takve da će velika većina ljudi koji nisu na državnim plaćama i kojima je dostojanstvo na normalan život itekako oduzeto ipak u prvi plan staviti budućnost rođene, a ne nerođene djece.
Gore ti pobih jedan od glupljih agumenata.
I to nije argument, jer pazi sad ovo, tko tebi jamči da će ti biti bolje ako diđe SDP?? S time da je sdp 100% za abortus.
Znači ti češ glasovati za mogučnost da bi ti MOŽDA bilo bolje, bez obzira što će tamo nekog komadati i to najnevinijeg.
Bojim se da će biti proklet kruh koji jedu živa djeca od roditelja koji su glasovali za ubojice upravo iz tog razloga. JADNO,JADNO PREJADNO, ODVRATNO!!
Pogotovo slušati ovakva sranja gdje svaki dom ima televizor u svakoj sobi kao i računalo i mobitele u prosijku dva na čovjeka.
Citat:
Pitanja koja se postavljaju će među biračima postati prioritetna tek kada se život u ovoj našoj državi barem malo normalizira. Da je ova vlast imala više sluha za interese svih građana, a ne samo za vlastite i interese podobnih pojedinaca, možda bi na izborima 4.12. u prvi plan izbila pitanja koja su ovdje postavljena. Ovako, bojim se da će problem abortusa, umjetne oplodnje i istospolnih brakova morati pričekati neka druga, stabilnija vremena.
Ma bravo "katoliče" moj, tvojoj gluposti nema kraja. Počet ćemo se baviti ubijanjem nerođenih, tek kad svi budemo imali svoj dom, a ne živjeli u roditeljskom kao ja, kad budemo imali svatko svoju vikendicu i auto najmanje 3 godine star. E tek onda dolaze prava nerođenih.JADNO, JADNO, PREJADNO!!!
Uostalom gdje su granice pohlebe na leđima nejnevinijih???
Ja bih te osobno molio da izbrišeš iz imena katolik, jer vrijeđaš sa ovakvim rzmišljanjem sve ostale normalne katolike koje slijede Bibliju , Katekizam i autoritet svete Crkve!!