Aha ok, ispričavam se, sad sam shvatio da je bilo malo offtopic. Dakle, moja pritužba/savjet je sljedeća (iako ne vidim smisao iste jer pišem pritužbu onome na koga se tužim

):
Mislim da bi moderatori/administratori ovog foruma, a tako i članovi istog, trebali voditi argumentiraniju raspravu. Nije u redu da se rasprava završi sa: Ovo je još jedan napad na Crkvu.
Što ste tom rečenicom rekli? Rekli ste da nemate argumenata za daljnju raspravu jer postovi na koje se odgovaraju s takvim argumentima nisu troll postovi koje je barem lagano prepoznati, već su postovi osoba koje stoje iza onoga što su napisali. Na kraju krajeva, pa zar nemamo svi drugačija mišljenja/kriterije/mušice?
Zar ne bi onda argumentima trebalo 'osvojiti' raspravu, a ne premještanjem/brisanjem/zaključavanjem...
Isto tako, svaki put konkretno ti opominješ samo one koji 'vrijeđaju' vjernike, a ovu drugu stranu ne. Kužim da si ti na ovoj strani ali zar nije posao administratora upravo objektivnost? Ako je se ne možeš držati, onda nemoj niti lockati teme.
Ne, ne govorim ja nikome šta i kako treba raditi, samo želim da argumentima dođemo do nekog zaključka kada bi jedna strana shvatila da je u krivu.
Hvala.