Evo da i ja malo prokomentiram ,mada dosta kasnim.
Do prije nekoliko mjeseci,sam i ja mislio da će biti strasno,da će svi mučiti sve koji vjeruju u Isusa,dok ga se ne odricu,a pod mučenje podrazumijevam,kao u hororima,(neću pisat riječima da se netko ne prestrasi)

kako god,i pročitao sam nekoliko svjedočanstva gdje je tako isto napisano..Npr svjedočanstvo od Mary Baxter,kad čitao,tu noć imao noćne more,a nisam ih imao već dugo,o paklu i to,ali neću sad pricat o tome,kako god,mislim da je to svjedočanstvo lazno,jer nisam mogao funkcionirat normalno..
Znaci,kako će izgledat kraj svijeta i "predkraj" Moje osobno misljenje je da je to sadak,Zasto kako?ne muči nas nitko?Pa ja sam si ovako pretumačio Evanđelja o kraju svijeta .Opisat ću vam.malo ću uzet iz Lukina a malo iz matejoevoga:
Ovako sam si ja pretumačio ,MOZDA SAM U KRIVU,MOZDA NISAM
Matej 24,4 Isus im odgovori: "Pazite da vas tko ne zavede!
Matej 24,5 Mnogi će doista doći u moje ime i govoriti: `Ja sam Krist!` I mnoge će zavesti.
Danas zlo napreduje vise nego ikad,koliko samo sekta ima,koliko samo vračara,koliko samo i njih samih govore Ja sam Isus.I čine neka djela...Čak i djeca govore ja sam Isus,u šali,a i ovako na internetu ponekad (ne samo djeca)
Moje misljenje je da je to već ispunjeno,Sotona sad daje svu svoju moć zlo,zato i tako napredju posljednih nekoliko godina,koliko samo sekta i vračara Napreduju,gledam tv,vidim one emisije astro show,čak i na tvu i ljudi zovu,ko ludi.ono stvarno..
Koliko samo proročantsva tj svjedočantsva ima danas, svaki dan novo,99% je njih od sotone,siguran sam ...tu sam se mozda i ja zaveo,ali sam potrazio pomoć.nadam se da sam se promijenio dovoljno
Luka 21,9 A kad čujete za ratove i pobune, ne prestrašite se. Doista treba da se to prije dogodi, ali to još nije odmah svršetak.
Luka 21,10 Tada im kaza: "Narod će ustati protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva
Posljednih 20-tak godina,cijelo vrijeme je netko u ratu,koliko samo ima pobuna,prosvjeda u svakoj državi...Nuklearno oruzje,rat sa nuklearnim oruzjem=unistenje,a to Bog sigurno neće dopustit,da se sami uništimo,danas samo 5% svih nuklearnih oruja moze unistiti cijelu zemlju,samo jedan bolestan um,a kako vidimo,ratovi jesu,cijelo vrijeme,svaki dan tisuće ljudi poginu.A nisu samo u jednoj drzavi,nego u vise njih.
Luka 21,11 I bit će velikih potresa i po raznim mjestima gladi i pošasti; bit će strahota i velikih znakova s neba.
Svakih 3 mjeseci veliki potres,i to po razlicitim mjestima,nije stalno samo u jednoj drzavi,a kamoli da ubrojimo jos one manje potrese...Gladi je sada vise nego ikad,Afrika,Kina,Indija,sve puno gladnih,a jos i drugi siromasni ..2/3 zaposlenih na svijetu dobiva 2 dolara na dan,pa ti prehrani sa time obitelj.Strahote,svako malo netko ubije nekoga,po desetke ljudi,uzme pistol i samo ubije,i to skoro svaki dan..U hrvatskoj je to često a kamoli jos onda u ostatku svijeta.Znakovi sa neba...Ozosnki omotoac(mozda) zemlaj ne funkcinira vise u redu,svi to osjećamo a da ne spominjem "nlo-ove"svaki dan stotinjak.
Luka 21,12 "No prije svega toga podignut će na vas ruke i progoniti vas, predavati vas u sinagoge i tamnice. Vući će vas pred kraljeve i upravitelje zbog imena mojega.
Luka 21,13 Zadesit će vas to radi svjedočenja.
Luka 21,17 "Svi će vas zamrziti zbog imena mojega.
Evo,kao da nije to već,a pogotovo da te ismijavaju ako priznas da u Isusa vjerujas tj Boga.I kao da se ljudi već ne mrze međusobno,veliko je zlo na zemlji,A pogotovo prema Bogu.
Matej 24,34 "Zaista, kažem vam, ne, neće uminuti naraštaj ovaj dok se sve to ne zbude.
Meni se čini da je to ovaj narastaj 2. Svj pa do danas,jos nije uminuo,a niti neće. Jednostvano osjećam da brzo dolazi.Jer je sve ispunjeno.Bas sve.
Tko zeli nek procita i komentira ovdje,probat ću mu dat odgovor
http://www.forum.hr/showthread.php?t=757594Jos nesto,Isus,koji je pametniji,bolji,sve sto god zelite od nas miljun puta,rodio se kao čovjek,u stali,u stali,a takvu moć ima,zivio je kao siromah,i ono sto je dobivao je davao drugima,(neću da crkvu komentiram danas,znam stvari koje su stvarno tuzne)kako god,on koji je bolji od nas miljun puta zivio je tako reč ču jadno.I jos jednije umro,nije bio kriv,a razapeli su ga,samo je sutio,nije se branio samo da nas spasi.kako jadno je bas umro,mozete zamisliti kako je to kad vam čavao probija ruku???I onda jos gledat ljude kako mu se smiju,pljuju ga u lice za koje je to napravio.stvarno jadno,tako je velik a tako se ponizio.A pogledajte nas,mene sebe,druge,kako se odnosimo prema njemu.Tako se ponizio,a svijet mu ovako vraća.Takvu ljubav je imao prema svima uz sve to,i jos ima ,nevjerojatno.SVAKA MU ČAST!!!