romanac je napisao/la:
Mi se uzdamo u vladu da neće dopustiti održavanje takvog referenduma o ćirilici! Onemogućio bi uvođenje latinskog jezika. Kada bude referendum o outsourcingu ja ću glasati za izdvajanje neprimarnih djelatnosti. Tako misl svi koji razumijemo katolički kapital.
Katolički kapital u hrvatskoj, ovo je isto kao kad bi ja glasao za stranku Orah zbog katoličkog svjetonazora!!
I onda ljudi pročitaju par komentara o nekakvom katoličkom kapitalu i nabrijani idu glasati za izdvajanje djelatnosti(outsorcing), ne misleći tko će te ljude preuzeti i što će s njima biti nakon 2 godine i kako će preživljavati, a da se ne govori o nelogičnosti ovog izdvajanja u svrhu neke uštede (kakve uštede, to nitko iz vlade ne zna objasniti), onda tako nabrijani idu glasati za "katolički kapital" ne zanimajući ih šo će biti s tim ljudima i njihovim obiteljima, a vidimo da se sve ravni katolici pripremili i pootvarali firme za preuzimanja tih ljudi, do kojih im je jako stalo, sve same majke Terezije.
O ov nije priča o nekom sustavu o kojem trfljaju tri čovjeka, valjda u ime svih, ovo je priča o stvarnim ljudima i njihovim sudbinama, a vidi se kako se ostali provode kod katoličkih privatnika!!