Citat:
Smatram da si s pravom dobio ban, a ako se tvoja isprika odnosi na uvrede u postu zbog kojeg si baniran, prihvaćam ispriku.
Nije isprika zbog nikakve uvrede, ne laskaj si!
Citat:
U vezi dugačkih copy paste tekstova, to je određeno u pravilima foruma kako se ne bi gušila rasprava, obično upozorim na temi da se to ne stavlja.
Primjetih da najčaešće to govoriš kad nemaš dovoljno dobar argumenat, jer nije mi jasno šta smeta poduži tekst, to mi doista nije jasno!
Citat:
U vezi baniranja, ne baniram nikog zbog neslaganja, već ako vrijeđa ili ometa argumentiranu raspravu, ako imaš konkretnu primjedbu onda ju uvdje možeš navesti.
Onda baniraj i dvojac koji vrijeđa i para nosom oblake, ili su oni valjda na pijedestalu božanstva!
A to sa arguemntia je jako zanimljivo, jer kada se da argumenat na koji nemaš odgovor, onda ubaciš neko pravilo po svom nadahnuću u tom trenutku, ili je trolanje, ili predug post, ili vrijeđa, ili se navodno protvi nauku, ali nikad konkretno ne izneseš kako i što, nego jednostavno prijetiš kada se osjetiš ugoržn od nekog tko zna puno više od tebe i dvojca!
Kao naprimjer ovo:
Kod:
Papa to nije rekao, a pošto nastavljaš namjerno izokretati papine riječi i po drugim temama tako trolati, slijedi ban (ujedno ovdje su prebačeni vezani postovi sa teme "Orange i Trident").
Evo pogledaj si ovaj post i reci kakva si osoba! Na temelju čega si donijeo ovakakv zaključak, osim na nekim namjernim umišljanjem: izmisli, oblikuj, upakiraj, zaprijeti i na kraju eliminiraj, i tako cijelo vrijeme radi ovaj forum za tebe i famozni dvojac!
Prijetiš čovjeku koji je kulturniji, obrazovaniji i smireniji od vas svih skupa, jer jednostavno osjetite prijetnju od njegovog intelekta, ali eto ti si admin, pa si možeš priuštiti virtulanu eliminaciju potencijalne prijetnje!
Citat:
Ovdje sam trenutno sam moderator, tako da nema smisla na ovoj temi govoriti u množini, a koliko znam nisam nikoga etiketirao da je "tradicionalist", i naprotiv jasno sam napisao da to nisu oni vjernici koji su tradicionalni i koji poštuju Tradiciju u cjelosti.
Ovdje si sam moderator, ali zapravo nisi, to znamo svi jako dobro!!
Nisi etiketirao nikog da je tradicionalist, ali tvoj famozni dvojac je, i to često adi bez ikakvog upozorenja ili ne daj Bože sankcija. I to se etiketira na podmukli način, čak u negativnom smilu, kao nekakav mračni tradicionalizam, kao nešto loše, jer kada se nema argument odgovoriti, odmah se nalijepi etiketa.
A taj dvojac nesmetano držiš uza se i kročiš im put, jer oni ti daju neku sigurnost da si na i dobro dođu u gužvi, jer budimo iskreni mnogi bi te ovdije inetelektualno "pojeli"!!
Ali da ti budem iskren, ti si mi još donekle OK, ali simpatiziranjem onog samodopadnog dvojca i gledanjem kroz prste za sve i svašta si se jednostavno stopio s njima!
I za kraj da ti kažem, da je dosta ljudi odavde otišlo ili banirano, i to su kvalitetni ljudi i pametni, ali dovjac nesmetano harači, a ti se pitaj nije li na ovom forumu nešto trulo!
Tako da me možeš banirati, iskreno svejedno mi je, ne mislim pisati na ovom nazovimo "forumu", samo sam ti htio ukazati na ovu tvoju pristranost i kukavičluk!
Jer vjeruj, nije nešto toliko strašno ako te netko podbode ili nekako uvrijedi kao ja, ali pristajanje uz onu samodopadnost, bahatost i podmuklost, bih se zapitao, kuda ja to idem!!
Zbogom Giovi!